icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

malalady
9. apr 2010

zuztek.. ževraj to sa nedá predvídat 😠 😠 😠 ale ja som nebola na sone od 32týždna.. a to sa v tom brušku nemože nič udiat až do porodu??? ja tomu nechápem... a tunak v nemocnici vo Zvolene zrušili aj ten posledný mesiac čo sa ma chodit do nemocky do poradne.. takže prietoky boli robené len v tom 32týždni tehotenstva.. inak počúval iba ozvy srdiečka. a akurad 1.4. ked sa malinka dostala na svet som mala íst do poradne a stade ma mal poslat objednat sa na cisársky rez..

malalady
9. apr 2010

velvet tak v tomto máš jedno pravdu.. 😢 😢 😢

velvet26
9. apr 2010

malady, to co je za nemocnicu, ze zrusili sono posledny mesiac pred porodom.... 😖 vsak tie kontroly by mali byt, ci nie....ach boze, to nase zdravotnictvo...to je neskutocne...na sone by to bolo vidiet, ze je malicka omotana...hrozne...

mafynka
9. apr 2010

babyyyy 🙄 🙄 🙄 🙄 vas zato pisanie platia??,,ved ja nestiham docitat

velvet ja som 28DC dnes,,

malalady vitam ta,,asi sme na tom rovnako,,co sa tyka terminu

malalady
9. apr 2010

ja som sa na to kedy možeme znova začat nemala odvahu pýtat vtedy som stoho bola taká zničená,že som sa chcela dostat len domov k mojmu malému synčekovi.. aj ked teraz ešte som velmi slaba a nedokážem ho ani zodvihnut bo som celý čas bola na tranfúzke krvi a všelijaké gebuziny do mna lievali myslím infuzky.. ale dúfam,že už čoskoro dostanem sily do ruk a budem si ho moct mojkat.. 😵 😵 😵

mafynka
9. apr 2010

malalady, to vitaj patrilo tebe,,ale zvysok som si ta poplietla,,prepac

trinitka87
9. apr 2010

caute baby 🙂

velvet26
9. apr 2010

dufam, ze ti aspon trosku pomozeme zmiernit tvoj zial...viem, ze su aj teme v sekcii tehotenstvo, jedna sa tusim vola zomrelo mi dieta...pisu tam baby, co im zomreli deticky vacsinou po porode...no aj nasej misinn sa to stalo, ale nasa tema je zatial velmi stastna,mame uz sedem tehuliek...tak verim, ze sa nam vsetkym podari mat zdrave dietatko...
obdivujem ta malalady, ja by som uz bola asi v blazinci...si silna zena..

velvet26
9. apr 2010

babulky, idem uz off, aj ked sa mi nechce od vas..no ideme na navstevu..
malalady drzkaj sa..papa

malalady
9. apr 2010

velvet jj to naše zdravotnictvo !!!!!!

malalady
9. apr 2010

mafynka dakujem

velvet dakujem.. však sa tu budeme stretavat dost často

dadqa86
9. apr 2010

malalady: ja som tiez zo Zvolena narodila som sa tam a mam tam rodicov len pred nedavnom som sa vydala tak som aj s manzelom zatial v Presove..takze poznam tie nemocnice ako to tam bezi robi mi tam aj oco aj brat 😖

dadqa86
9. apr 2010

velvet awoojky moja a dobru noc 🙂

malalady
9. apr 2010

dadqa len nechápem prečo zrušili tie poradne.. ☹ ☹ ☹ fakt sa tomu mohlo zabranit ☹ ☹ ☹

dadqa86
9. apr 2010

malalady: ano mohlo lenze oni ich zrusili asi preto pretoze ta nemocnica ktora je u nas vo Zvolene bude mat novych majitelov beru to Cesi..uz to nebude mat ten majitel co to mal....takze ja si myslim ze aj preto to je..aj oco mi to hovoril ze sa tam idu robit velke zmeni... 😠

malalady
9. apr 2010

koli k........ umieraju detičky paradička.. to naše zdravotnictvo fakt nemá chybu.. to viem,že sa to ide menit.. ale aj tak kua.. som taka nasrata sama na seba.. bo ja som rozmýšlala,že pojdem rodit do Banskej Štiavnici len potom som si to rozmyslela,že ked ma to chytí v noci čo potom.. že suseda aby nemusela tak vela šoferovat.. ☹

dadqa86
9. apr 2010

malalady: mnooo to ti verim moja ze si nasrata...sak kto by nebol....,ale som pocula ze v B.B. su dobri doktori vsetci ich tam chvalia....ta ja neviem 😒

mafynka
9. apr 2010

malalady,,az teraz som si co to precitala,co ste tu popisali,,no nemohla som v citani pokracovat,,je mi to hrozne luto,co sa ti stalo,,,taka nespravodlivost panuje v tomto svete,,moja vela sil ti prajem ☹

malalady
9. apr 2010

v BB som rodila Tobiaska.. ale cisárskym rezom.. 😉 jeho zle placenta vyživovala.. tak musel íst skor.. ved to,že v tedy to neodflakli.. ale to vtedy boli na tom dobre.. teraz to majú všetko na hakú.. len zabudajú na to,že potom tá matka ma traumu na celý svoj život.. ☹

dadqa86
9. apr 2010

mnoo to ano to mas pravdu....nase zdravotnictvo je cele na p...prepac za vyjadrienie,ale je to tak vsade kam prides je vzdy nieco zle....nikde nieje nic dokonale....Ale to by mohli napravit a trosku sa viac starat o tu tehotnu zenu 😢

malalady
9. apr 2010

ja idem inakšie baby na kotnrolu po 6nedelí.. tak sa opýtam,že kedy vlastne budem moct znovu otehotniet.. bo v mojej situácií fakt neviem.. ked ja som ešte ktomu po operácii bo ma teda čistili a stratila som vela krvi.. až 5x mi dávali krv..

dadqa86
9. apr 2010

malalady: ja ked som presla uz 6-nedelku tak som si pockala kym som mala aspom 3-mesiace a teraz skusame znovu 🙂 tak ja neviem ako to bude v tvojom pripade podla toho co ti povedia na kontrole moja...

malalady
9. apr 2010

mafynka.. a ty si ako na tom? 😉 kedy idete na to?? 🙂

malalady
9. apr 2010

dadqa tak ja držím palčeky aby sa to podarilo 🙂 a male drobčiatko bolo v brušenku 😀 😀 😀 ja som sa inakšie dneska dozvedela aj super správičku,že moj bratranec sa snaží o babatko a ja budem krstná maminaaaaaa 😀 😀 😀

dadqa86
9. apr 2010

malalady: mnoo tak gratulujem krstna maminka 🙂 a dakujem ja dufam ze sa nam to uz konecne podari.... 😝

trinitka87
9. apr 2010

malady ☹
ale drzim palce, aby sa coskoro polepsilo.

malalady
9. apr 2010

dadqa 😉 juj však už by bolo aj dobré nie? 😀 😀 😀

malalady
9. apr 2010

trinitka ja si už radčej aj zaplatím to sono na vlastnú žiadost len aby som si bola stopercent istá že je všetko v poriadku už doktorom nebudem tak verit!

malalady
9. apr 2010

oki baby idem ja k mojmu srdiečku si lahnut spinkat... ahojte..

dadqa86
9. apr 2010

malalady: mnoo bolo by dobre 😀 tak sa mi maj a dobru nocku awoojky a drzkaj sa 😉