icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
9. apr 2010

malalady, ty mas tobiaska??,,svoje prve babatko som volala tobiasko,, som sa s tym menom tak stotoznila,,,ze mi polovicka schvalila,ze ja vyberiem chlapcenske,,lebo on chcel paulinku,,no ako som na tom ja?,,,sme sa snazili dlhsie,,podarilo sa a bola som velmi stastna,,,na zaciatku som bola u lekara, ze som tehu,,ale on ani krv, ani sono,,len mi dal lieky,ze mam mykozy,,ze tehu urcite nie som,,,no ale mna nik nepresvedcil,ze to tak nie je,,uz aj okolie to na mne postrehlo,hlavne blizky priatelia ma stale podrypavali, ze nech si urobim test,,ale 5 testov mi vyslo negativnych,,,ale ja som aj tak vedela,ze nieco sa deje,,ze urcite som tehu,,tak som sla za druhym doktorom,,robil mi sono,no nic nevidel,,,vzal mi krv a na druhy den mi volal,ze som tehotna,,,no a v 12 tyzdni bol mojej rozpravky koniec,,zrazu nevidel srdiecko,,prezila som tyzden s mrtvym babatkom v brusku,,lebo jedna doki vo zvolene mi este davala nadej,,no potom hcg klesalo,tak som musela ist na kyret,,koncom marca sa malo narodit,,uz by som ho drzala v naruci ☹ ☹ ☹ je mi za nim strasne smutno ☹ ☹ ☹ zacali sme sa snazit po 3 mesiacoch,,minuly mesiac som si myslela,ze to uz vyslo,,dva testy pozitivne,,no doki ma prebrala do reality,,ze na sone nic nevidi,,v krvi hcg bolo,,,ale, podla nej to nic neznamenalo,,dala mi vyvolavacku,,a po dvoch tyzdnoch som zacala krvacat,,ale velmi silno,,,momentalne to uz nemam silu ani riesit,,a mam pocit, ze sa uz ani nebudeme nejak extra snazit,,nemam silu ist dalej,,a stale prezivat sklamania z prichadzajucej mrchy.,,,hlavne,ked moje telo si robi zo mna srandu,a vzdy vysiela vselijake priznaky..... no ale ked pocuvam tvoj pribeh,,tak ja som si este nic neprezila,,asi by som to nezvladla,,obdivujem ta aka si silna

mafynka
9. apr 2010

je tu este niekto?

dadqa86
9. apr 2010

mafynka som tu len ja asi uz 😀

mafynka
9. apr 2010

a co porabas?

dadqa86
9. apr 2010

niic nudim sa a bola som sa trosku najest..nejako som vyhladla a ty?

mafynka
9. apr 2010

ja sedim pri PC,,a rozmyslam ako nic nestiham,,drahy spi,,a pri mne havino chrapka,,,tak romantikus mam 😀

dadqa86
9. apr 2010

mnoo to mas lepsie ako ja moj manzel zase nespi,ale je tiez pri pc ja som na notebooku,ale mne tu aspom nechrapka pes ja ho uz nemam musela som ho dat prec 😀 takze mam veget 😝

mafynka
9. apr 2010

mne sa dako nic nechce,,uz nech sa spusti mrcha konecne,,,co pozeras v telke?

dadqa86
9. apr 2010

Tak to sme dve ani mne sa nic nechce nejaka som leniva poslednom case 😀 a ja mam chvalabohu uz po mrche takze mam pokoj...a co kukam v telke? niic nejako ma ani telka nebavi teraz davaju tie miss,ale to ma ze vooobec nezaujima neviem...a ty kukas telku?

mafynka
9. apr 2010

drahy ma daco zapnute,,ale nekukam,,,spi pri telke a ja sa trochu ucim

dadqa86
9. apr 2010

ucis? ty chodis este do skoly?Jooj aj ja by som sa vratila na strednu bolo tam fajne....boooze taka sranda kazdy den 😀 mne sa nejako ani nechce spat neviem kedy si pojdem lahnut....

mafynka
9. apr 2010

no koncim na vyske,,ale uz sa mi vobec nechce,,,nemam ani ciarku z prace a do konca mesiaca ju mam odovzdat,,ani neviem kde zacat,,este aj v robote sa toho kopi,,vsetko na prd

dadqa86
9. apr 2010

Ale podla mna to zvladnes....si silna zenska tak pochybujem zeby bolo nieco pre teba tazke 😉 😝

mafynka
9. apr 2010

no nemam silu v tomto obdobi dako,,vsetko sa ruca a zacinam mat riadnu depku z toho vsetkeho

dadqa86
9. apr 2010

Mnoo je toho asi na teba dost by som povedala to som mavala aj ja a aj niekedy mavam depku.... 🙂

mafynka
9. apr 2010

treba s tym daco robit

dadqa86
9. apr 2010

mnoo len co 😒

mafynka
9. apr 2010

to keby som vedela,,ale radsej sem nejdem vhanat depku,,,prejdime na inu temu 🙂

dadqa86
9. apr 2010

Dooobre...hmmm a co sa chystas robit cez vykend mate nejaky plan? 🙂

mafynka
9. apr 2010

no asi sa ucit,,drahy bude na stavbe,,tento tyzden ma caka este tazky,,,plus cakam,kedy mi konecne pride vodicak,,,akurat kukam na nete vysledky,ze kamoskina sestra je vicemis,,boze to bude mat zasa kopec reci, sa neviem dockat 🙄

dadqa86
9. apr 2010

mnoo to poznam moja sesterka je taka ista ma 18-rokov lenze ta ked ma len najmensi zazitok uz mi vola na mobil a mele ustami aj hodinu 😀 a ja nemam na to nervy 😠 kolko krat jej poviem ze sa mi drieme a ze idem spat 😀

mafynka
9. apr 2010

no je to moja dobra kamoska,,aj ju mam rada,,len proste niekedy neviem,,mam z nej v poslednej dobe zvlastny pocit,,,medzi mnou a drahym je dost vekovy rozdiel,,no a ona,ked sme sa s polovickou spoznali, tak si nasla tiez starsieho priatela,,dokonca sa aj volaju rovnako,,no len poza chrbat riesia, ze my dvaja sa k sebe nehodime, ze dlho nam to nevydrzi a tak,,do oci mi tvrdila aky je jej priatel super, ako sa o nu stara,,ako neviem co jej nosi a take podobne veci,,proste ukazkovy vztah,,ja na svojho aj ponadavam,,aj ho pochvalim,,proste nehram sa na nic,ako mi je super,,zacali sme spolu riesit babo,,no nato hned ona,ze je tehotna,,pritom sa spoznali neskor ako my,,nemali ani kde byvat, ani robotu,,lebo ona uz jedno dieta ma,,ale este nikde nerobila, je odo mna mladsia,,kratko na to potratila,,,a ked som sa s nou neskor rozpravala,,tak z nej vypadlo, ze pocas tehotenstva jej priatel robil vselijake veci,,chodil jej neskoro domov,,stretaval sa s druhymi,,nadaval jej, ponizoval ju,,nic mu od nej nebolo dobre,,proste hrozne veci,,nech je moj aky je,,ale v najtazsich veciach ma podrzal,,aj ked som mu povedala,ze som tehotna,,urobil hned nakup,ze mam riadne papat,,ani kvapka alkoholu,keby nahodou sme museli do nemocnice,,proste uzasny,,aj pri kyrete,podporil ma,,no ale vies,,len ja mam zleho partnera,,,ten jej je super,,potom zacala riesit, aka je z nej podnikatelka,,a ze nikdy nema cas,,a ze kolko ona zarobi za den penazi,,ze vsetko je super,,,ako prajem jej to,,len proste vsetko okolo nej je super,a ja som nula...aj som jej pozicala nejake peniazky,,ale vobec,absolutne ziadna snaha ich vratit,,,alebo aspon si spomenut na to,,a ked sa spolu stretneme, vzdy je to len o nej,,nieco zacnem ja hovorit, skoci mi do reci,ze co ona,,a ona toto,,a ona hento,,,dakedy bola strasne fajn kamoska,,ale tak mam ju rada,,len keby ju tak ten chlap nemenil,,,skoda,ze sa tak zmenila

mafynka
9. apr 2010

som sa trochu rozpisala

dadqa86
9. apr 2010

To nevadi ze si sa rozpisala 😉 To co si pisala ze vsetko sa musi tocit okolo nej a ze ty si nula tak to iste som mala aj ja s mojim bratom....On tiez vsetko mal a ja nic....Mnoo ludia sa menia niekedy k lepsiemu a niekedy k horsiemu... 🙂

mafynka
9. apr 2010

no tak ja sa tu velakrat stazujem na svojho starousa,,,ale ani zdaleka nie je taky,ako kamoskin priatel,,moj je proste tvrdas,co vyplyva z jeho povolania,,je trochu nevsimavy a je tvrdy,,proste berie realitu,tak ako pride a nic neriesi,,sem tam pozabudne, ze zena ma aj city,,ale nepije mi,,neflaka sa,,nebeha mi za zenami,,to,ze raz za cas ide s kolegami,co neviem stravit,,to je nic,,ze si ma nevsima vo veciach,co su pre mna podstatne a pre neho mozno malickosti,,vsak ale vzdy ma podrzal,ked som bola na dne,,ja som s nim spokojna,,a nemenila by som,,mozno ja by som mala trochu zmenit pristup k nemu,,,ved aj vcera,,vycitala som mu,ze ked pride domov,sada pred facebook,ze skor kecia s ludmi tam ako so mnou,,,a dnes ani notebook neotvoril,,,no zabijem ho,ked ho lubiiim 😀 😀 😀 😀 jemu treba len veci povedat,,,ale ktory chlap na to dojde sam 😀

dako sa mi toci hlava 🙄

este sa ti nechce spat?

dadqa86
9. apr 2010

ideme hajat?ked sa ti hlava toci mala by si si ist oddyhcnut sak aj zajtra je den pokecame 😉

dadqa86
9. apr 2010

necem ta tu zbytocne zdrziavat 😒

dadqa86
9. apr 2010

takze ideme buvat som ta uz nestihla 😀 tak dobru nocku a sladke snicky a dobre sa vybuvaj awooojky 😉 🙂

denne73
10. apr 2010

Dobré ráno babenky. No mafy ty nemáš spania?? xxixixix. 🙂

mafynka
10. apr 2010

dobre rano,,, nie denne nemam spania,,ucila som sa do tretej rana