Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
moniq, u koho si bola na genetike? lebo my sme boli tento tyzden a vysledky nam povedali, ze za 6-7 tyzdnov
velvet ano gyndos je celkom fajnmala som predtym inu dr, ale ta mi nechcela ani krvv zobrat na profil ze ci nahodou nieco nie je v poriadku. a on hned vsetko co sa dalo.
moniq, neboj, bude sa cinit, uvidis...aj ten moj to hovori skor tak zo srandy, tiez velmi chce dietatko..
tak to je tremonti fajn, je dobre mat podporu u dr..
lemax : dr. barošová ,, tiež povedala ako horíš ty , no som bola v šoku ked po 5 týždnoch boli hotové,, len je to len jeden zdrap teda dva papiera, kde len zbežne pozrú mutácie a konec,, finito, treba ísť dalej na testy
čo si človek nevybaví nemá,, akože fakt otras,,
inak čo som minule hovorila o tej známej, čo chúda potratila v 4,5 mesiaci, tak som sa dozvedela že ano kvoli tomu mionu, a chuda musela sama rodiť, cítila hlavičku všetko,, a najlepší gol je,, že jej ten mion nevzali hned,, teraz ju objednávajú na operáciu,,
akože fakt to už jaký debili súúúúú
Ach chlapi ani bez nich ani s nimi xixixixixxi.
monique marnosti sediva chuda tvoja kamoska to je fakt hrozne!!!!
No aj ja som normálne rodila v 6.m dievčatá to bol horor všetci sme tam revali ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
moniq, mne najskor sestricka povedala, ze po tych 5tyzdnoch budu vysledky, ale doktorka potom povedala takto. a - boli sme u tej istej. v NR asi ani ina genetika nie je, ze. som zvedava, co nam povedia.
no akoze chuda ta tvoja znama. to je fakt sila ☹
moniq, to potratila kvoli myomu? ta moja kamoska co je tehu ma dva myomy, tak hadam sa jej nic zle nestane.. 😒
leamax my sme mali aj genetiku z babatka ale bohuzial nam nenarastli bunky tak sa nedali vyhodnotit vysledky.tak teraz musime ist my s mm a budeme cakat zase.no vraj len do 4 tt
denne, to muselo byt strasne... ☹
velvet :
no došla do nemocky s krvácaním,, a neviem kedy či hned, či jako,, proste mala ten myom a ževraj dosť vešký niekoško centimetrov cez 1O tuším, takže jej to dali za príčinu
denne 😔
denne, : pržila si horšie peklo ako my,, tak dúfam, že už bude všetko ok ..
moniq, to taky velky myom mala...fuuuha, vraj sa inak myomy zvacsuju pri tehu, tak to asi preto...tak hadam jej ho vyberu, aj ked je veru divne, ze jej ho nevybrali hned...
no tá naša nitrianska nemocnica neni bohviečo , si myslia že ked ju namalovali, že aj služby vstúpnu .. HA HA
denne, hrozne ☹
tremon, my sme tiez boli obaja s mm. a na genetike mi chceli zistovat aj tu trombofiliu, takze to ti mozu aj tam. len ja uz to mam zistene. a ak ma nahodou aj mm nedobry spg, tak aj to mu budu zistovat z krvi, ze preco
Ďakujem dievčatá . Život ide dalej ja mám doma z prvého manželstva dvoch krásnych chalanov no my neprestavame a smojim druhým mm snažilkujeme o dušu. Veríme že sa nám naš alex vráti aj ked ako dievčatko.
moniq, este furt to asi bude lepsie ako u nas v TO
denne, urcite ano. a nebudes musiet dlho cakat 😉 len pekne snazilkujte 😉
denne....urcite to tak bude... 🙂
leamax, mm ma astenoterato zoospermiu ,ked som mojmu gyndosovi povedala ze sme otehu normalne skoro odpadol prave nasledujuci cyklus sme mali ist na konzultaciu do centra ivf🙂
no mám kamošku čo šla do TO, a skoro sa jej malá pridusila, nechali ju do rána tretej v bolestiach, a ked kukli na sono, mala malá dva krát otočenú pupočníkovú šnúru, takže hned cisarák, a malá mala niečo s dýchaním asi kvôli tomu ovynutiu,, šla hned do NR do inkubátora,,
moniq, nemam slov...este ze to dobre dopadlo..
tremonti, to co znamena ta mm diagnoza...malo spermii? nebude potom lepsie hned ist na to ivf?
baby dnes je problém riadne otehotnieť a donosiť, ale že vám potom dieťa ohrozna doktori, to je už vážne vrchol,,,, nemám slov,, šak aj tu kočky mali skúsenosti niektoré s takými debilmi ...
to sa mi nepaci na tych porodniciach co pocuvam ze kricia na rodicky a tak ako pise monique nechaju ju trapit sa,sak odkial maju tie baby vediet ze co mozu cakat a ako to bude boliet abo co sa deje!!!!
velvet znamena to ze spermie su pomale a nemaju vsetky dobry tvar.no neviem ci mame ist na ivf,ked sa nam podarilo aj normalne?

tremonti, ja som cakala na vysledky z hemato 4 tt.