icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

snazilkant
12. apr 2010

ahojte kocky, ja (my) sa vam ozyvame po dlhsom case,
babo nam krasne rastie , dnes som bola aj na ult a mavalo rucickami a rozkami kopalo 🙂
bolo to uzasne 🙂
hoci berieme tabletky a pichame injekcie ale inak je to ok vellmi sa tesim ze sa nasemu babu dari a ze nam krasne rastie

jojci29
12. apr 2010

Caute.Docitala som vcerajsiu debatu.Normalne nechapem ake mate vedomosti ohladom vysetreni ,liecebnych postupov a liekov.Fakt sila,ked clovek po niecom tuzi dokaze vela tomu obetovat a preto spravit.Ja som si bazalku nikdy este nemerala,otehotnela som hned v prvy mesiac a tentoraz tomu tiez necham volny priebeh.Stresovat budem az za 1/2 roka ked sa nezadari.
Denny ja som si moju malinku tiez odrodila a citila som ju a velmi som sa premahala aby som sa nepozrela na nu.Ta spomienka by ma sprevadzala celym zivotom.Aku pauzu ti odporucili ?

moniquie
12. apr 2010

ahoj snazilkant :
moc moc sa teším že sa vám obom darí
len tak dalej,, nech poraste do pekných číseliek 🙂

misinn
12. apr 2010

ahojte, tak sa vam hlasim, bola som u dr, robil mi usg, babatko tam je a aj srdiecko bije 🙂 🙂
plod vyzera byt o tyzden mensi tak som mala asi posunutu ovulaciu. zajtra dostanem tehu knizku.a buduci tyzden idem na prvu poradnu. 🙂
a este mi hovoril ze som asi cakala dvojicky ale jedno babo na zaciatku zaniklo.

moniquie
12. apr 2010

ahoj misi,, super sprava, že babenko je tam a srdiečko bije o sto šest,,
to že si mohla mať dvojíčky, je trošku smutné, no oto viac bude toto jedno bojovať,,
moc moc držím palečky..

🙂 🙂 🙂

misinn
12. apr 2010

ahoj moniq, dakujem, tesim sa ale to ze je o tyzden mensie sa mi zda byt cudne...

moniquie
12. apr 2010

missi, nerieš, hlavne že je ok,
ja som včera dostala ranu pod pás, sestra je tehu, zrovna čakám ked mi zavolá, šla gyndošovi ,,

misinn
12. apr 2010

moniq, fiha tak to si asi necakal ze? alebo vedela si ze sa snazi?

moniquie
12. apr 2010

nie nevedela som, že už začali,,
len segra spominala, že možno v lete začnú,, a podarilo sa im na prvý šup.
len čakám na telefonát, lebo vravela, že mala trochu krv v nedelu,,
tak si vieš predstaviť čo prežíva,, zrejme nie až tak ako mi,, bábeno už jedno má bude mať dva roky,

misinn
12. apr 2010

aha jasne ma strach...necudujem sa jej..ale tak hadam bude vsetko ok...
mna sa tiez pytal doktor ci som nespinila ale ja o tom neviem ze by som spinila....pytal sa to kvoli tomu druhemu plodu... 😒

moniquie
12. apr 2010

no otázka je zrejem na mieste ,,
ale tak,, všetko bude ok,, a konečne budeš šťastná maminaaaa

ja to tak prajem každej jednej, no včera som normálne chytila depku že deti nechcem

lu.lu.
12. apr 2010

ahojte 😉

wau.tak same dobre spravy od tehuliek-gratulujem lenke,snazilke aj misinn.... 😵

ja mam chvilu cas na net,lebo maly zabiak je u kamaratky,tak si tu brazdim po nete...

dnes mi to este nedalo a som sa objednala na stredu na krv na zoonozy....pre istotu,clovek nikdy nevie..

misinn
12. apr 2010

aleco....uz mas toho vsetkeho asi plne zuby....inak ani by som sa ti necudovala...ja si tiez niekedy poviem ze mi to uz vsetko lezie pekne na nervy...a ani nemam zaujem sa o tom bavit a uz vobec to riesit..ako keby nic ine neexistovalo...a kazdy v okoli sa ma vkuse len vypytuje...vobec ma to nebavi..nech sa kazdy stara o seba..neviem co si niektori myslia, asi ze ma to tesi ze sa zaujimaju ale mne to skor lezie na nervy

lu.lu.
12. apr 2010

http://www.fertilityfriend.com/home/2ce5ac myslim,ze denne sa pytala na grafy,tak prikladam moj 😉

moniquie
12. apr 2010

misi : mňa sa chvalabohu nikto nepýta,, nevedelo to veľa ľudí, a o druhom potrete vedeli hadam 4 ľudia,, to som sa už poučila a nerozkrykovala som to nadčenie,,
ked budem dúfajme tretí krát tehu, tak to hadam poveim až ked sa narodí,,

inak mi fakt občas z toho šibe, včera to bola súhra všetkého možného, a zaspávala som s tým, že serem na všetko, všetkých aj na mm ,, vyvrelo tou mňa raidne , dekel mám zdvihnutý ,,,

ahoj lulu ,, čo nové,, a čo to je tie zoonozy,, nič ti neni, uvidíš

lu.lu.
12. apr 2010

moniquie- zoonozy su choroby prenosne zo zvierat na cloveka....niektore z nich mozu vyvolat potrat a kedze ja som bola v dennom styku so zvieratami 6 rokov,chcem sa dat vysetrit plus mi este jeden lekar zistil pomocou elektroakupunktury,ze som prekonala toxoplazmozu aj listeriozu,tak chcem vediet ake mam titre protilatok... 😉

lu.lu.
12. apr 2010

a nebojkaj,istotne budeme coskoro tehulky bruskate...aj vy uz idete coskoro na vec,ze?...tak si budeme mozno spolu pozitivne tehu testiky tu ukazovat 😵

moniquie
12. apr 2010

lulu bodaj by si mala pravdu s bruškami ...

mne robil test na toxoplazmu a bola negat,, no hadam som neprekonala, ja som mala psíka 14 rokov, a som ho doslova olizovala O🙂)

misinn
12. apr 2010

moniq hej to ti uplne verim...ved to je zataz na psychiku...mna sa zas vsetci pytaju ze co ako sa mam...kazdy len ako sa mam? jaj tak mi to lezie na nervy...najradsej by som odisla niekam prec na 9 mesiacov nech sa ma nikto nic nepyta..vobec nemam chut o tom nikomu hovorit ..uplne mi staci ked to poviem mojmu muzovi, alebo mojej sestre...co je koho do toho...vies mozno sa ti zda ze som az privelmi zaujata ale potom co som si prezila s malym naozaj nemam chut ani najblizsej rodine nic vysvetlovat...vsetci mi tak pripadaju ze tomu veria ze bude vsetko ok, ale mne to praveze len lezie na nervy, pripadam si ako sprosta pri nich...
tak ja ta uplne chapem, vela krat mam aj ja chut na vsetko zabudnut a riesit veci uplne ine ako normalni ludia

lu.lu.
12. apr 2010

moniquie-ale to je dobre,ak si ju prekonala,lebo mas v tele protilatky a uz na nu neochories a aj babatko v brusku bude chranene 😵

misinn- a nebolo by lepsie im slusne naznacit,ze ti to lezie na nervy,to ich neustale vypytovanie? ze vies,ze to myslia dobre,ale si to nezelas? 😉

moniquie
12. apr 2010

misi : totálne hovoríš z mojej duše, plus že si prežila väčšiu bolesť o tom to tebe ide viac na nervy, jak tak čítam ,,
ja by som chcela úplne zavrieť dvere ,, a len si užívať života, nič neriešiť, alebo minimálne na mesiac odísť niekam užívať si,, život je taký krátky ,, do riťky a riešime tu také veci,, brrrr otras čo nám osud nadelil

moniquie
12. apr 2010

lulu : no ked vravíš, tak bude dobre .. 🙂

misinn
12. apr 2010

lu.lu. to nie lebo sa urazia ved ich poznam...to naozaj nema zmysel.
inak aj ja som prekonala toxoplazmozu, tak sa toho uz nemusim bat

moniquie
12. apr 2010

počúvajte baby, existuje niečo čo sme ešte nechytili,,
máme každú diagnozu 😎

misinn
12. apr 2010

moniq, presne aj ja si to myslim...ale aj tak si stale hovorim ze su aj horsie veci a to co sa stalo mne alebo tebe sa stalo strasne vela ludom a bohuzial sa to vzdy bude diat...a ja to tak aj beriem, proste trapi ma to ale nepotrebujem aby ma druhi teraz za to lutovali...dokonca mi to vadi ked ma lutuju...

moniquie
12. apr 2010

ja sa zas stretávam aj s názorom kolegýň
že na kieho frasa chodím po doktoroch, že vôbec nepomôžu,
že načo čakám atd,, že sa mám do toho vrhnúť, a ked to bude ok, tak bude .. a ked ne tak ne

misinn
12. apr 2010

moniq hej inak vela ludi to hovori ze je zbytocne ze doktori ti velmi nepomozu, ze priroda sa postara...ale tak zas na druhej strane ty sama vies ze to bez ich pomoci velmi neslo tak aspon dufas ze s ich pomocou to pojde

moniquie
12. apr 2010

ja už neviem čo si mám mysleť a čo nie,, akože fakt degradujem, dokončím si tento hormonálny profil,
v piatok idem znova na krv, a možno pôjdem aj obvodnej nech mi dá papier na štítnu žľazu, a dočkám na hematko 4.5.. a končím so všetkým, už nech je jak je .. pôjdem do toho,,

misinn
12. apr 2010

moniq veru myslim ze nemas dovod to dalej natahovat...ved uz si spravila vsetko mozne co sa da

moniquie
12. apr 2010

missi : hej hej,, uvidíme ako to bude,, hlavne nech ma neserú v robote,, dnes od rána naťahujem nervičky ..
otras, kedmáte nadriadeného maďara,, celá jeho robota tak vyzerá na hovno .. včetko per huba, a podľa počasia