icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

denne73
14. apr 2010

nechápem prečo ti to nejde otvoriť

denne73
14. apr 2010

huráááá ale teraz si tam dvakrát
😉

denne73
14. apr 2010

Tremonti kde si???

denne73
14. apr 2010

J 😉 😉 😉 😉 😉 😉 eminky tremonti ved ten graf máš prázdny

misinn
14. apr 2010

cukor ahoj, tehulkuje sa mi celkom fajn, citim sa dobre, len rano mam nevolnosti... 🙂

malalady
14. apr 2010

misinn ty si stratila babatko?? ☹

misinn
14. apr 2010

maladady ano zomrelo mesiac po porode

malalady
14. apr 2010

panebože misinn.. tak toto by som neprežila ☹((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

misinn
14. apr 2010

vidis co som mala robit...bolo to tazke, ale uz je to lepsie po niekolkych mesiacoch. vsetko sa da prekonat ked clovek chce, ale boliet to bude vzdy..
vidim ze aj tebe zomrelo babatko ☹

malalady
14. apr 2010

misinn ano v brušku ešte v ten den som ho krasne citila.. sme sa smiali že už ma ist von a nie zaklady si tam stavat.. ☹ ešte som ju poobede citila večer čikútkanie a bum o 21tej bolesti a v nemocnici mi oznámili tú smutnú spravu,že moja malinka už nežije 😢 😢 😢 😔 😔 😔

malalady
14. apr 2010

som ju.. už neviem ani písat.. ešte toto počasie škarede.. to tak vplýva na človeka,že až ☹

misinn
14. apr 2010

mne zomrel malinky pocas porodu, tesne pred tym ako som ho zacala tlacit, potom ho ozivili, ale kedze bol niekolko minut bez kyslika tak mal tazke krvacanie do mozgu, kvoli comu aj zomrel...
ale keby mi spravili v cas cisarsky tak by bol teraz tu s nami a uplne zdravy

misinn
14. apr 2010

no to mas pravdu pocasie je take na nic, ja by som len spala...

malalady
14. apr 2010

misinn no u mna je to napodobne.. keby ma poslal objednat sa na cisarsky rez tak malinka je tu.. bo tam vlastne robia sono pred cs čo a ako je miminko otočené.. mala som ist v tedy ked malinka sa narodila 1.04. objednat sa na cisarsky rez.. týto doktori.. ☹ beru babatka asik na lahku vahu... ☹

misinn
14. apr 2010

no to veru beru... ☹ no ale viem ako ti teraz je...to je najhorsi pocit ked sa toto stane, dietatko nikde a ty mas sestonedelie, urcite aj mliecko sa ti rozbehlo...vsetko prichystane vsetky vecicky a babatko nikde....ale neboj sa casom sa budes citit lepsie aj ked bolest nikdy neprejde...ale aspon ty uz jedno dietatko mas narozdiel odomna ☹

malalady
14. apr 2010

misinn no keby nie Tobíka tak ja som prisaham bohu už tiež pri malinkej.. po porode by som určite nebojovala s tým,že musím prežit.. bo ja som mala komplikacie po porode som skoro vykrvácala.. keby nebol pri mne priatel tak aj umrem.. mysleli by si sestričky,že spím..

misinn
14. apr 2010

maladady, bohuzial musim ist off lebo idem do nitry, ale mozeme pokecat zajtra, 🙂
mas stastie ze mas synceka, ktory ti urcite vyplni cas a vsetko ti ubehne rychlejsie, aj doba kym sa budete moct snazit o dalsie mimi 🙂 🙂
ja som cakala pol roka a podarilo sa mi otehotniet na prvy krat 🙂 neboj aj vam sa podari a nasi anjelikovia daju na nas z hora pozor 😉

malalady
14. apr 2010

misinn 🙂 tak ahojik.. a dávaj si na seba pozor 🙂

dadqa86
14. apr 2010

Ahojte co mate nove??? 🙂

misinn
15. apr 2010

ahojte 🙂 🙂

moniquie
15. apr 2010

ahoj missi
čo nové,, mne sa tak nič nechce, sa nudím ,, a z toho lejaku mi je na spánok akurát tak

misinn
15. apr 2010

ahoj moniq, mne sa zas nechce byt v robote, spatne pocasie je ludia nechodia tak to ide pomaly ....tak by som sla domov, ale zajtra si asi zoberiem volno... 🙂 🙂
a inak nove nemam asi nic,, vcera som bola v nitre v mcdonalde, zboznujem tu zmrzku 😀 😀

moniquie
15. apr 2010

a čo vlatne robíš ?...
v mekáči si bola,, asj sa mi zdalo že píšeš že ideš do NR,,
ja tam moc nechodím, ale zmrska je svetová,, veru,, bude leto a začnem chodiť 🙂

u nás v práci je totál utlm, všetko stíhame za hodinku dve a potom len kecáme , neni do čoho pichnúť,, držíme oči na stopkách len tak tak 😕

a pekne si zober voľno,, uži si to doma, šak dovolenku šetriť nemusíš,, pôjdeš na také 2-3 roky ... 😀

misinn
15. apr 2010

robim v cestovnej agenture 🙂
veru zmrzlina je super skoda ze nemame mcdonald aj v lv aj ked podla mna by tu bol stale plny.... 😒
jaaaj bodaj by som uz bola na materskej 🙂 🙂 a ty sa mas ako?kedy je presne ta vystava v nitre?

moniquie
15. apr 2010

mám sa celkom fajn, to naše rodinné tehu som už celskom spracovala, ešte o tom nehovorím, no už nato nemyslím každú hodinu 5 x 😠

zrovna som volala na endokrinologiu, chcem si dať ešte vyšetriť štítnu žľazu,
no povedali v tej ambulancii, že potrebujú hormonálny profil a až potom oni budú robiť vyšetrenia,, sa mi to zdá čudné no šak čo už,, klasika zdravotníctvo

gardénia je od 22.4. sa teším, určite pôjdem

misinn
15. apr 2010

no aspon ze tak 🙂 🙂
jaj toto nepochopim ked chces ist na nejake vysetrenie tak chcu od teba este kopec inych hluposti a len vsetko zbytocne predlzuju 😠
mozno na tej gardenii budem aj ja ale pracovne, 🙂