icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
15. apr 2010

missi : akoze pracovne na gardénii ,,

a chvalabohu mi doky robí ten profil,, takže už len dva odbery a bude hotový

misinn
15. apr 2010

robim tupperware, neviem ci to poznas a mozno tam budeme mat stanok 🙂

moniquie
15. apr 2010

hm,, neviem čo to je,, zasveť ma trošku

misinn
15. apr 2010

noo to su take vyrobky do kuchyne velmi dobre, su sice drahsie ale sa naozaj oplatia..
kukni sem http://www.tupperware.cz/cps/rde/xchg/czsk/hs.x...

moniquie
15. apr 2010

no kuchyňa je môj svet, tak idem kuknúť 🙂

moniquie
15. apr 2010

missi : nenašla som žiadny cenník, no už na pohľad sa jedná o kvalitu, takže asi bude zodpovedať aj cena,
je to všetko moc chutnučké pekné moderné ,,

ja už mám takých veci doma, že sa mi prehýba linka, no jasné nemám až takú kvalitu :
no za dnešný plat ani zrejme tak rýchlo mať nebudem,, no motyka vystreliť môže no nie,, ak pljdem na výstavu tak ťa budem vykúkať 😀

misinn
15. apr 2010

moni, ved aj ja mam uz toho doma kopec, kedze tam robim tak to mam aj lacnejsie, ale inak su dost drahe tie vyrobky..urcite sa neda nakupit si vsetko naraz lebo to sa neda....ja by som si to tiez inak velmi dovolit nemohla keby som tam nerobila, inak aj mamina mi pokupovala dost veci odtial napr. na narodky a tak...
no tak mozno sa tam uvidime 🙂 🙂

moniquie
15. apr 2010

jo jo chápem,, šak nato sú výročia aby sa darovali pekné darčeky 🙂
tak ja ťa budem vykúkať .. to by bola prča keby sme sa spoznali

misinn
15. apr 2010

no tak to by bola sranda 🙂 🙂
tvoja sestra byva tiez v Nitre??
ja by som sa hned prestahovala do Nitry, mne sa tam velmi paci.

moniquie
15. apr 2010

býva 15 km od nr,, to je cuby dub,,
a kludne s k nám presťahuj,, mohla by si chodiť do parku kočíkovať 🙂

misinn
15. apr 2010

odomna nezalezi lebo mne to moze byt jedno ak pojdem casom na matersku...akurat moj muz by to mal dalej do prace...ale tak casom sa uvidi 🙂

malalady
15. apr 2010

hm.. baby ja sa budem stahovat do Nr 😀

misinn
15. apr 2010

maladady aleco a kedy? 🙂 🙂

malalady
15. apr 2010

bud v maji abo v juny.. podla toho ako bude moj chlop šikovný s nejakým bytikom 🙂 dneska ide ešte o jeden volat.. tak uvidíme,či je ešte volny no.. 😎

moniquie
15. apr 2010

bola som na obedíku,,,
no missi . ty sa už len pekne tulkaj a je jedno kde xixi

malalady : tak potom vitaj v NR ..

moniquie
15. apr 2010

malalady : a kde presne plánujete, je tu viac pekných lokalík

misinn
15. apr 2010

waaw tak to je uz coskoro 🙂 🙂 aj ja by som hned sla

malalady
15. apr 2010

klokočina tam je jeden bytik... ale ten by som moc nechcela.. a tento je na Martinaku a ten je krásny juj 😀

moniquie
15. apr 2010

martinák je dosť drahý,, a podľa mňa i malé izby, no nevidela som všetky, len z počuťia,, možno sa vám podarí super pekný veľký svetlý s balkénikom ..

ja som na klokočine ,, a som spokojná

velvet26
15. apr 2010

ahojte babule...
co je nove? nebola som tu uz par dni, od utorka ma kosila hnacka ako hovado, bola som aj doma...dnes uz v praci, uz je ok ale unavena som ako kon z toho...nemali ste daktora aj vy? a to som si hovorila, ze som tu crevnu chripku odbila uz minuly mesiac a nie...aj tento...ale nastastie uz to bolo slabsie ako minule..hnusne virusy.. 😖 😠
idem vas precitat

mafynka
15. apr 2010

ahojte zeny moje 😀 😀 😀

juuuj ja som mrtva zena asi,,,ma dnes porazi,,,vy sa ako mate?

velvet26
15. apr 2010

ahoj mafy..ja som tu..
uz som docitala, tak som rada, ze sa nasim tehulkam dari, snazilke, vifinke aj missin a jasne ze aj dalsim...som zvedava, kto bude dalsia tehulka 🙂

mafynka
15. apr 2010

ahoj velvet

cochvila sa aj ty pridas k tehulkam

velvet26
15. apr 2010

vsak hadam ano...ale verim tomu, ze vsetky budeme... 🙂
a co sa ti stalo, si nejaka smutna... 😒

mafynka
15. apr 2010

ale pruser za pruserom,,,mam skusku zajtra,,opravak,,tak ho musim urobit,,,do konca buduceho tyzdna mam tu pracu odovzdat a este stale nemam ani ciarku,,,plus mala som zacat ucit anglictinu,,zaciatocnikov,,,to ako v pohode,,zaklady ovladam,,,ale mi dnes volala sefka,ze ten majitel firmy,ktoru mam ucit, ma chce vidiet,,a on nevie ani prd po slovensky,,tak ja neviem ako s nim budem hovorit,,,akoze ucit naucim,,,ale nejak do rozhovoru si netrufam,,vsak ja len maturovala z angliny,,ale to mooooc davno,,,a sefka mu natarala,ze neviem ako super rozpravam,,,to bude trapaaaaas

velvet26
15. apr 2010

mafynka..noooo mas toho dost, ale nie je to az take hrozne podla mna, ako to na prvy pohlad vyzera....tak po prve, zajtra mas opravak, sup, sup ku knizkam, urobis ho, uvidis...pracu zacnes pisat od zajtra a tiez ju stihnes do buduceho tyzdna a na tu anglinu sa vyprdni, zaklady mas v malicku, to zvladnes..neboj, si sikulka... 😉

velvet26
15. apr 2010

mafy, si tu este?

jojci29
15. apr 2010

Ahojte.Aj ja mam konecne dobre spravy.MM bol dneska u urologa na kontrole a vysledky vyterou boli negativne.Tak uz sme obaja prelieceni a vhhupneme na to ale najprv mi musi prejst ta hnusna nadcha.Inak velvet ja som mala minuly mesiac crevnu virizu ale nastastie len 2 dni.Aj tie stacili.Tento mesiac pre istotu nadchu a kasel. 😒

velvet26
15. apr 2010

jojci, tak to je super, ze je vsetko ok...mozte ist na to...drzim palceky.. 😉
inak by som zabudla, ja som volala este pondelok na vysledky gyndosovi, robil mi mikrobiologiu, tak vsetky stery su ok, chlamydie, ureoplazmy, spreptokok a este dajake dalsie veci, vsetko negativne..chvalabohu..
len ma stve ta hnacka, no neovplyvnim...teraz ju ma zas muz...tie virusy su silne.. 😠

velvet26
15. apr 2010

babule, tusim som tu uz sama...tak ak by niekto nakukol, pekny vecer este...
papa 😉