Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a ja chcem tiez dievcatko 😵 ...taaaaak by som ho obliekala 😵 ...a ked bude chlapcek,tak ideme aj na tretie cim skor 😵
aha lu.lu...tak to mam ok...hej, to my robili na infektologii...drzim palceky lu.lu...urcite budes mat dobre vysledky.. 😉
karin, presne tak...len sa drz, mozno budes prijemne prekvapena nakoniec.. 😉
Karin, velvet vpohodičke šak si tu píšeme všetky navzájom a taktiež si všetky želáme to isté.Zdravučké a pokojné dieťatko. 😉
presne tak denne... 😉
babulky, uz sa lucim, ideme si kuki nejaky film...tak pekny vecer papa kocky... 🙂
denne, ano, chystam sa na medinu🙂 ja uz teraz koncim 1 VS ale o medicine stale snivam tak som si povedala ze tento rok sa to naucim a dostanem sa tam! ja som tam uz 4 roky studovala, lebo moja skola bola kombinacia mediny a fyziky tak dufam ze potom by som to zvladala aj s babatinkom
ok, prezradim ale bude to zniet odstrasujuco🙂 ale je to biomedicinska fyzika. ja uz koncim mgr.
tento koniec je najhorsi co, neznasam zaverecne prace 🙂
jeminky to je čo?? ja končím špecku zteda špecialnu pedagogiku a ešte 2 roky ked ma vezmu.
ja som z prievidze ale byvam s priatelom v BA, aj tu studujem
ty so studujes, denne?
Som ti písala psychopediu ,Pedagogika mentálne postihnutých ufff riadna drina a externe čiže popri práci
mne sa to najprv neukazalo na stranke, az teraz. waaaw to je tiez riadna skola, klobuk dole, popri praci a rodine to musi byt zaberak. ale pekna skola 🙂
ja zas dufam ze budem doktorka 🙂
idem sa vazne uz ucit, jun sa blizi, ak by som tu mrsku nedostala, pochvalim sa🙂
pa
denne73:aDnes mame fajne vonku ze???Neviem ci sa nepojdem trosku prejst vonku,ale sa mi moc nechce prestavam fajcit a uz od vcera poobedia som nefajcila 😖 a co ty??nechystas sa vonku dnes? 🙂
No tak to je super rozhodnutie. ja som tiež prestala fajčiť zo dna na den. Už je tomu 4 roky. Aj by som šla vonku ale idem k babke na oslavu tak niekedy môžme dať kávičku niekde hm??

tak este drzim 😀 😀 😀