Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a ja chcem tiez dievcatko 😵 ...taaaaak by som ho obliekala 😵 ...a ked bude chlapcek,tak ideme aj na tretie cim skor 😵
aha lu.lu...tak to mam ok...hej, to my robili na infektologii...drzim palceky lu.lu...urcite budes mat dobre vysledky.. 😉
karin, presne tak...len sa drz, mozno budes prijemne prekvapena nakoniec.. 😉
Karin, velvet vpohodičke šak si tu píšeme všetky navzájom a taktiež si všetky želáme to isté.Zdravučké a pokojné dieťatko. 😉
presne tak denne... 😉
babulky, uz sa lucim, ideme si kuki nejaky film...tak pekny vecer papa kocky... 🙂
ja sa idem ucit na prijimacky a silno drzat 🙂
ahojte
Papapa velvet. Karin kde ideš na prijimačky??
denne, ano, chystam sa na medinu🙂 ja uz teraz koncim 1 VS ale o medicine stale snivam tak som si povedala ze tento rok sa to naucim a dostanem sa tam! ja som tam uz 4 roky studovala, lebo moja skola bola kombinacia mediny a fyziky tak dufam ze potom by som to zvladala aj s babatinkom
Panečky ty si hlavička. Moja sestra je doktorka.No pracuje v Litoměřicich.
A aku školu končíš?? aj ja končím bc
ok, prezradim ale bude to zniet odstrasujuco🙂 ale je to biomedicinska fyzika. ja uz koncim mgr.
tento koniec je najhorsi co, neznasam zaverecne prace 🙂
jeminky to je čo?? ja končím špecku zteda špecialnu pedagogiku a ešte 2 roky ked ma vezmu.
Karin odkial si??
ja som z prievidze ale byvam s priatelom v BA, aj tu studujem
ty so studujes, denne?
Som ti písala psychopediu ,Pedagogika mentálne postihnutých ufff riadna drina a externe čiže popri práci
Karin aj ty máš anjelika v nebíčku??
mne sa to najprv neukazalo na stranke, az teraz. waaaw to je tiez riadna skola, klobuk dole, popri praci a rodine to musi byt zaberak. ale pekna skola 🙂
ja zas dufam ze budem doktorka 🙂
idem sa vazne uz ucit, jun sa blizi, ak by som tu mrsku nedostala, pochvalim sa🙂
pa
Tak oki aj ja píšem bakalarku tak idem papapa
ahojte,,je tu este niekto??
Dobré ráno.
Spachtošky vstávame xixixixixixixxi
haloo jedna už vstala
Ahoj stanuš tak zostaneme tu čo ty na to?
Sú tu super baby.
ahojte baby,,no co??obediky navarene??
Ahoj mafy my ideme k babke na oslavu tak snad niečo zakusime.xixix
Ahojte 🙂 nejako je vas tu malo len 2 ak dobre ratam 😝 ako sa mame???
Ahok dadi tak ide to
denne73:aDnes mame fajne vonku ze???Neviem ci sa nepojdem trosku prejst vonku,ale sa mi moc nechce prestavam fajcit a uz od vcera poobedia som nefajcila 😖 a co ty??nechystas sa vonku dnes? 🙂
No tak to je super rozhodnutie. ja som tiež prestala fajčiť zo dna na den. Už je tomu 4 roky. Aj by som šla vonku ale idem k babke na oslavu tak niekedy môžme dať kávičku niekde hm??

tak este drzim 😀 😀 😀