icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
18. apr 2010

mnoo ta pekne tak ti drzim palcuchy 😝 a pekny den ti prajem idem ja baby moje lebo rano nevstanem 😀 ja sa uz poznam zajtra dam vediet co a ako.Tak sa majte a este raz pekny zvysok vecera a dobru noc 🙂

denne73
18. apr 2010

Oki aj ja idem dobrú nôcku všetkým snažilkám, tehulkám 😉 😉

lenkka81
19. apr 2010

Ahojte babky no ako tu zijete?? dáke novinky?? ja sa snazim oddychovat a lenosit, takze som pri pc-čku malicko. Mám tie lieky na vkladanie, som z nich dost unavená, takze len polihujem...som tak zlenivela, chudák muz, len plní rozkazy 😀 😀 😀

dadqa86
19. apr 2010

Ahojte baby.Tak ja som dnes na tu krv nesla pretoze som zaspala 😀 takze idem az zajtra budem musiet ist skor spat aby som rano skor vstala pretoze mne vstavanie robi problem...A inak uz 2-den nefajcim 😵

denne73
19. apr 2010

Jeminky dadqa no totot. tak asi si budeš musieť naozaj skor lahnuť

dadqa86
19. apr 2010

denne mnoo mi hovor si budem musiet ist skor lahnut.. neviem co to je,ale nejako sa mi nechce skor spat len tak si vzdy idem lahnut okolo tej POL-jednej rano 😀 budem musiet ist skor a co ty ako sa mas?

denne73
19. apr 2010

Ide to dadqa.

dadqa86
19. apr 2010

Tak som rada a co porabas?

mafynka
20. apr 2010

ahojte kocky,,ja dnes zbita ako pes,, do tretej rana som bola hore a vstavala som o siestej,,,dadqa dufam,ze si uz na krvicke

misinn
20. apr 2010

ahojte, co mate nove?

misinn
20. apr 2010

ahoj mafy, preco si tak skoro vstavala?

mafynka
20. apr 2010

ahoj misi, lebo mam dnes skusku,,a zasa sa ucim na poslednu chvilu 😀

misinn
20. apr 2010

mafy ty si taka ista ako ja, ja som tiez vzdy vsetko robila na poslednu chvilu 😀

mafynka
20. apr 2010

😀 no co uz,,ina nebudem,,ale aspon nezabijam cas ucenim cele tyzdne,,si to odbijem za den 😀 ja lenivaaaaaa 😀 😀

moniquie
20. apr 2010

ahojte baby ,, čo nového,,

čítam priebežne, tuším žiadna nová tehu, nonádejné by sa asi našli 🙂

ja idem zajtra na posledný odber krvi na hormonálny profil, a potom sa vypýtam na endokrinologiu,, a už fakt so všetkým končím,, xixi .. uvidíme čo a ako výsledky a už nás nič nezabrzdí ..

ešte drahý strašil nech idem raz na depiláciu, ( som bola už raz a počas tehu sa nesmie ) že potom začneme, reku nennnene ďalší mesiac čakať nebudem , pekne začneme a basta,,
aj som si včera cez net objednala ovulačné testy, tak nech viem na beton kedy skočiť na mm 😀

denne73
20. apr 2010

NO ahojte . ja soim teraz testla a negat. ta to co?? teplomer sa zblbol?? teplota stale vysoka. No kupila som taký čo na neho máš cikať 10 sekund. ja som určite necikala 10 sek.

denne73
20. apr 2010

Ked sa darí tak sa dari. Tak teraz šup do lekarne a kupuj další.

dadqa86
20. apr 2010

Ahojte Tak dnes bola na Hematologickej ambulancii pretoze ma tam doporucil moj gynekolog cela natesena ze konecne budem mat po tom a sestricka ma objednala na 1-Juna joooj som to mohla mat uz za sebou ma ide porazit...Ako keby mi to nemohla urbit hned sak to podla mna nic nieje vezme krv a co ja viem co este vsetko robia na hematologii takze az 1-Juna idem na vysetrenie
😠

velvet26
20. apr 2010

ahojte baby... 😉
co mate nove?
dadqa, tak to je blbe ze az na prveho juna ta objednali, to je haluz...a uvidis este kolko budes cakat na vysledky, to bude aj jul...ked ich bude mat...ja som na tie moje z hemato cakala 4 tt...no drzim palce.. 😉

lenkka, no super, ze si sa ukazala, tak super pekne tehulkujes... 😵 len tak dalej, drzkaj sa.. 😵
a to z toho utrogestanu si taka unavena? som pocula o nom, ze je po nom hrozna unava...

denne, uz si testovala? ja este nebudem...nejako ma to este ani netaha...dnes mala dojst mrska a nedosla...ale beriem to s rezervou, aj min. tyzden ma napinala...asi kvoli tej crevnej chripke, ako na potvoru som mala aj min. tyzden tie hnusne hnacky...tak uvidiiiiime... 😉

zuztek
20. apr 2010

ahojte 🙂

velvet, tak vyzera to tak ze tento mesiac to bude zase napinak, vsak? 😀 ale tentokrat dufam ze to skonci s // 😉
ja nic nove, som len 9DC, takze do ovulky este daleko... priatel je na sluzobke, tak si doma uzivam trochu sukromia, navyse PC a telka len pre mna, a nemusim pozerat futbal, celkom fajn zmena na par dni 😀

lu.lu.
20. apr 2010

ahojte 🙂

zuztek,tak sme na tom podobne, ja som 8DC,dufam si v maji spolocne najdeme // 😵

velvet-juuuuj,bodaj by vam to tento mesiac vyslo,dobre,ze sa neponahlas,ja som si povedala,ze testovat budem az po tyzdni meskania....ale to je len teoria 😀

velvet26
20. apr 2010

ahoj zuztek... 🙂
veru, asi bude...a mozno aj nie... 😉 vsak uvidim...ako hovori sa, ze meskanie moze sposobit stres a v robote ho mam ze az, ale vsak uvidime..
a kde je priatel na sluzobke, kedy pride..si uzivas volny bejvak, co... 😉
vsak do ovulky ho budes mat doma, tak nic nezmeskate...

velvet26
20. apr 2010

ahoj luli.. 😉
ja ti tak drzim palceky, aby si si co najskor nasla dve ciarocky, mam tusaka ze to aj v maji bude.. 😉 uz snazilkujete?

lu.lu.
20. apr 2010

este nesnazilkujeme,ovulka bude najskor zaciatkom buduceho tyzdna,tak cez vikend by sa patrilo co to poriesit 😎 ,ale este v piatok volam o vysledky,tak tfuj,tfuj nech nam uz nic nestoji v ceste...

velvet26
20. apr 2010

lu.lu...drzim palce na vysledky, urcite budu v poriadku, som si ista... 😉

lu.lu.
20. apr 2010

boze velvet,ja sa uz taaak tesim na brusko 😵 ....dnes som v obchode obzerala taky lahunky cardigan,hned ma napadlo,ze to by bolo fajn,aj ked uz brusko bude vacsie.... 😵

velvet26
20. apr 2010

lu.lu..tak nevahaj a kup si ho, mozno ti prinesie stasticko... 🙂
co inak porabas?

lu.lu.
20. apr 2010

aj som ho chcela kupit,ale sa chystame asi tento vikend na nakupy do londyna,tak vyckavam,co ine sa mi zapaci... 😅

lu.lu.
20. apr 2010

len tak vegetime...mame tu pekne pocasie,aj ked trochu chladno....ja som taka rada,ze sme sa sem dostali,je to hrozne s tymi letmi...vsetky londynske letiska stale zatvorene... 😠

velvet26
20. apr 2010

lu.li...myslim, ze sa este pre ten cardigan vratis a kupis si ho..akej je farby?
a veru mala si stastie s tym letom...vsak hadam sa uz situacia zlepsi coskoro..
ozaj, beries ten duphaston? ako si s nim spokojna?