icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
27. apr 2010

🙂 moni a tebe co povedal dr. na tie prefuky? uz som si myslela, ze sa budete snazit ako o dusu

moniquie
27. apr 2010

vifi: včera som k nemu letele do ambulancie, nie do nemocnice a nestihla som ho, už bolo po funuse ,
tak idem dnes odbehnem z roboty, popýtam sa ho či to myslí vážne,, no ja do toho nechcem ísť,, ožarujú sa vaječníky pritom,, eee , a je to bolestiví ak ťa neuspia ,,

no mala som ísť aj dnes na krv a stery, no kedže došla mrcha skôr, tak som sa dohodla so sestričkou že prídem v piatok,
i keď tieto veci mi už robil prvý gyndoš, tak neva že si ich spravý aj tento,, neviem či zabudol že som mu to hovorila ..

lu.lu.
27. apr 2010

ahojte kocky 🙂

veeeelmi dlho som tu nebola,pc nam napadol nejaky virus,ale uz sme back on....

snazilka ☹ ....neviem,co napisat,asi len tolko,ze ti posielam vela , vela pozitivnej energie,aby si sa cez toto smutne obdobie rychlo preniesla a prisla coskoro na krajsie myslienky....dovolenka je super napad,posielam ti velke objatie,drzte sa aj s mm...

lu.lu.
27. apr 2010

vifinka,cukruska-super pocut aspon od vas po dlhom case,ze ste s fazulkami v poriadku 😵 😵

my sme vcera trosku zapijali moje narodky a vecer sme to zavrsili nasim prvym snazenickom 😵 ....trosku som vahala,lebo este cakam na jeden vysledok,ostatne dva boli v poriadku...len som nechcela prepast zase ovulku,tak pevne verim,bude to ok..

moniquie
27. apr 2010

baby takže už som späť od gyndoša,,

pýtala som sa prečo teda navrhuje USG - prefuky vaječníkov,
povedal, že mu nejde o prefuk vaječníkov, že vie že sú priechodní, chce sa zamerať na stenu maternice, keďže sa to neuchytilo po dva krát v rannom štádiu tehotenstva, a týmto spôsobom to teda chce poriešiť
ževraj po treťom potrate sa to robí automaticky,
bude mi musieť dať nejaké anelgetikum aby to nebolo bolestivé ,

dal mi i tú kyselinu so železom, ktorú som nevedela zohnať ( ferretab ) a taktiež calibrum vitamínky pre plánované tehotenstvo.
tak som sa rozhodla,, zrejme ešte toto podstúpim a snaženie tým pádom odkladám na jún, ešte sa poradím doma s mm, ale zrejme to podstúpim a potom už fakt končím s testami a idem nato ..

🙂

lu.lu.
27. apr 2010

monique-je dobre,ze mas takeho ochotneho lekara...kedy by ti robili tie prefuky?

moniquie
27. apr 2010

ahoj lulu,,
idem v piatok na odber krvy, tak sa spýtam sestričky či ma hneď objedná,, predpokladám že to nebude oddalovať,
hovoril že to spraví on, netreba nikde chodiť, a trvá to cca 10 minút,
a že nech si nečítam čo popíšu na nete,, lebože budem zbytočne vystrašená ,,

tiež si myslím 😵

micicka
27. apr 2010

ahoj kočky, no ja sa hlásim snáď po sto rokoch....

dnes som bola na hematologii pre výsledky. takže nemám žiadnu poruchu krvi, čo by mohla spôsobovať potraty. to čo mám, má ževraj veľmi veľa ľudí. môže to spôsobiť trombozu v nohach - čo teda podla mna tiez nie je bohvie čo. ale že ked budem tehotna, mam hned prist a budu si ma sledovať. liečbu nebude robiť žiadnu, len pozorovať ako sa moja krv správa. tak som na jednej strane aj spokojná, na druhej ale riziko trombozi nie je bohvie čo ☹

lu.lu.
27. apr 2010

monique-tak to by ste mohli mozno stihnut este zamiesit aj v maji,hmmm? 🙂

cau mici-dlho sme sa "nevideli" 😎 ...ak lekar hovori,ze je to ok, tak nebojkaj,je to ok...kedy idete na to?

micicka
27. apr 2010

ahoj lulu, no nebola som tu velmi dlho, teraz ma straaaasne chytila zahrada, tak ked je prilezistosť sadim, okopavam, hrabem 😀 normalne mi asi zašibalo, ale potrebujem niečo na vyrovnanie stresu. ten moj sa zo mna len smeje, ze do kedy mi to vydrží - tak to som zvedava aj ja 🙂

este neviem kedy startujeme, este by som chcela ist na kontrolne stery kvoli ureaplazme, predsa len nech viem, že sme sa jej zbavili a potom uvidime. drahy zacal pracovat, krize este sice nie su celkom ok, ale uz chodi do prace. uvidime ako sa to vyvinie, troku sa musime dat aj financne do poriadku, predsa len sme v nejakom minuse a potom sa uvidi. nechcem tlaciť na pílu, ked sa spontanne pri kekse rozhodneme, že ide sa na to, tak pôjdeme na to 🙂

lu.lu.
27. apr 2010

super micicka,to rada pocujem,ze sa dostavate,aj ked pomalicky do normalu 😵 ....pri takomto pristupe ani nevies ako a budes tehulka coskoro....a btw-zahradka je super stress buster(nehovrim z vlastnej skusenosti,ale poznam zopar takych "maniakov" 😀 )...aspon budete papat zdravu zeleninku,to sa bude babatku pacit,tolko vitaminov...

ok,bezim po maleho do skoly papa kocky 😉

micicka
27. apr 2010

tak utekaj lulka, nech nemusi na teba čakať, ale skôr by asi niekam zdrhol, keby si meškala 😉

no ja pred dvoma rokmi o zahrade ani počuť a teraz sa aj zo mňa stáva maniak. máš pravdu, pomaličky sa dostávame do pohody, aj ked stále ešte vyskočí nejaká nepríjemnosť. takže musíme bojovať s tým, čo život prinesie - a uvidíme, možno prinesie aj nejakú zatúlanú spermiu 😀

velvet26
27. apr 2010

pekny vecer kocky.. 😉
cukruska, super, ze si sa ukazala, som rada, ze ste v poriadku, cochvilka uz aj budes vediet, co cakate, ci chlapca, ci dievcatko...no to som zvedava.. 😉

micicka, ty si tu veru tiez dlho nebola,no som rada, ze manzelik je uz na tom lepsie, uvidis, coskoro sa vam zadari, ked ste takto nad vecou, super, ze odburavas stres v zahradke...jaaj, aj ja by som sa takto vysantila, len byvam v panelaku... 😀

lulinka, ej, tak uz ste na to skocili, super moja...tesim sa..bude to tu znova napinave kazdy mesiac...uz by sa patrilo, nejaka dalsia tehulka aby bola.. 😉

denne73
27. apr 2010

ahoj velvet

velvet26
27. apr 2010

ahoj denne... 🙂
ako sa mas..co porabas?

denne73
27. apr 2010

ahojki velvet no čo myslíš?? jasné že škola dookola škola bože nech už je koniiiiieieieieeieieiec.

denne73
27. apr 2010

Ty máš čo nové moja? 😉

velvet26
27. apr 2010

denne, neboj, to zvladnes.. 😉 ti verim, ze sa ti nechce, aj moj muzik studuje popri zamestnani, je to otrava..co..

velvet26
27. apr 2010

denne, nic take menzes uz definitivne skoncil, tak zachvilku zacneme so snazenim.. 🙂
inak, zajtra idem kadernicke, podstrihnut vlasy, uz ich mam dost dlhe na moj vkus, v sobotu ideme na svadbu, tak nech som pekna.. 🙂

denne73
27. apr 2010

no u mna podobne mrcha skončila dnes , ovulka asi nastupi o 8 dni?? a tiež budeme snažiť xixixixixixixixixi. To je super že sa ideš skrášliť ja by som tiež potrebovala vypadnúť a venovať sa len sebe

velvet26
27. apr 2010

denne, my sme veru dobre zosynchronizovane...ze.. 😉 🙂 hej, uz taaak potrebujem tie vlasy podstrihnut, ze az..farbim sa sama..ty mas tusim nejaky svetly melir vo vlasoch, ci nie? podla fotky..peknu farbu vlasov mas, taku prirodzenu...
ozaj, beries aj nejake vitaminky, ak ano ake? ja ten femibion 800 a pupalku dvojrocnu...vifinka ju odporucala, tak som si ju kupila, uz druhy mesiac ju beriem, no len do ovulky sa vraj ma..

ivanap6
27. apr 2010

Ahojte 🙂
aj ja sa hlasim po dlhsom case, ale sem tam som citala co mate nove.
My sme sa zacali tento mesiac uz snazit, uz som to nechcela odkladat kvoli nicomu, tak cca o tyzden ak nedostanem ms, budem testovat...
V robote je toho stale vela, no celkom mi to vyhovuje, aspon nemam cas mysliet na blbosti a hlavne na choroby atd...aj preto som obmedzila konika...

snazilka, moc ma to mrzi ☹
velvet, tento mesiac sa uz urcite zadari - do tretice vsetko dobre
mici, moniq - o chvilu sa pridate k nam snazilkam, juj tesim
idem si aj ja oficialna zmenit status na snazilku, uz mozem

velvet26
27. apr 2010

ivanka...no ahoooooj...veru, dlho si tu nebola....ale super, ze uz ste zacali snazit sa...mas pravdu, je niekedy dobre, ked je kopec prace, clovek stale nemysli na to a vtedy sa zvykne casto zadarit...
ale som rada, ze si znova medzi nami.. 😉

lu.lu.
27. apr 2010

ahojte 😉 ...ahoj iva..ty si tu naozaj dlho nebola

ja som dnes bola s leonom na ultrazvuku krcnych uzlin,lebo ma jednu uz dlho zvacsenu 😒 ....tak mu pozreli cely krk a zaver....cervikalna lymfoadenopatia 😖 ....pravdepodobne nejaka infekcia....bude treba dalsie testy,krvne....proste stale nieco,uz ma to nebavi...

ivanap6
27. apr 2010

Dakujem velvet 😉
uz teraz som v napäti ci to vyslo, ale snazim sa na to vobec nemysliet. Pred tym sa nam zadarilo na prvykrat, tak uvidime.

ivanap6
27. apr 2010

ahoj lulu, ale myslela som na vas 🙂 a vsetko najlepsie k narodeninam (videla som na FB) 😉

ivanap6
27. apr 2010

idem sa vyvalit k TV, tak sa majte krasne a "vidime" sa 🙂
pa

velvet26
27. apr 2010

lu.li...juuj, to my je luto...maly leonko je chorunky...teraz je toho vela a asi v kolektive deti sa tie choroby stale prenasaju od jedneho dietata k druhemu...no som ista, ze bude urcite coskoro v poriadku...antibiotika alebo nieco mu nenasadili?

lu.lu.
27. apr 2010

dakujem 😉 a nech sa zadari 😵 ,daj vediet

velvet26
27. apr 2010

ivi, no drzim palce, nech vam to vyjde na prvy sup...aj nam to na prvy sup prvy krat vyslo, teraz sme sa uz dva mesiace snazili a nic, aj ked je pravda, ze po oba mesiace som bola chora, tak na druhej strane aj dobre, ze som tehu nebola...predsa len prve tyzdne su take kriticke..
ale verim, ze coskoro sa zadari, dead line si davam do decembra...tak to stihame.. 😉