Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte kocice 😉
tak u mna to vyzera na ovulku vcera alebo dnes,tak sa poctivo snazime.....zajtra este idem volat koli poslednemu vysledku,ufff...verim bude negativny
zuztek-to mi je moooc luto,ze zase raz cez ovulku ta trapi mocak...ved uvidis,ako sa budes dnes citit,ja by som to asi skusila,ak nebudes mat bolesti...tfuj,tfuj...nech nam to spolocne vyjde tento mesiac 😵
Ďakujem za rady 😉
ahojte babule..
bobjan, skoc k dr..nech ta pozrie...aby to nebol daky zapal..dali ti antibiotika po kyrete? mne ich vtedy dr. dal..
skus sa na to spytat..
lu.lu. drzim vsetky palceky, poriadne zamieste.. 😉
zuztek, juj, to mi je luto, ze mas problemy, akurat cez ovulku, to je do jedu.. 😠
ja som tiez zvedava, co tento mesiac, mna zas pre zmenu po dva mesiace trapilo, ze som po ovule mala hnacky... 😒 tak hadam ma tento mesiac obidu...
ahojte,,,
nikto nikde,,
tak len malé info,,
prefuky vaječníkov, ktoré mi naplánoval dokyno, sa robia vždy až po testoch z krvi a steroch, či nie sú nahodou infekcie,
výsledky trvajú dva týždne, ak je všetkook, tak do 12 dňa od menzesu sa robia prefuky, žena nesmie už krvácať,a nesmie byť viac ako 12 deň
sestrička hovorí že bolesť neni žiadna neznestiteľná, že to je ako ked má žena mrchu a bolesti silnejšie,, zákrok trvá 10 minút, pod rengenom, kedže treba vidieť kontrastnú látku ktorá by mala preniknúť cez vaječníky,, t.j. že sú priechodné,,
jasne že ja ich priechodné mám, kdeďže som dva krát otehotnela..
takže mám z toho riadny chaos,,
utorok mám výsledky z hematka,, rozhodla som sa znova zmeniť taktiku,
skúsime teda teraz ovulku využiť a ked nič, tak potom asi prefuk ..
želám krásny dníček aj víkendík ....
ahojte, u mna da sa povedat vsetko tak ako aj bolo...akurat som bola v stredu u doktora, lebo som mala trosku presilenu maternicu, pichala ma po bokoch, dr povedal ze som to mala z toho ze som bola na dlhej prechadzke, vraj sa mam setrit...dal mi magnezium a duphaston,..ale inak ma pozrel a povedal ze je vsetko v poriadku,,,nastastie uz na druhy den ma nic nebolelo. 🙂
moniq tak idete predsa len skusit ci sa vam podari otehotniet 🙂 🙂 to je dobre podla mna
ahojky 🙂
moniquie- podla mna dobre robite,ze skocite na to....mne tie prefuky pridu trosku zbytocne,ked mas vajcovody priechodne.a byt pod rtg,tiez nic moc,sa nechat zbytocne ozarovat.....tak sup,sup na vec 😵 ...kedy mas ovulku?
misinn-super,ze je vsetko ok,pekne sa setri,ked sa bubacik narodi,nebudes mat cas 😀
missi .: dobré správičky, že si ok,
lulu . doktro tvrdí že intenzita ožiarenia je minimálna,,
menzes mi teraz skončil, takže ovulka bude hadam volakedy koncom budúceho týždňa
mám aj testy nakúpené, tak možno skúsim či ovulujem ..
Ahojte 🙂
dievcata,takaaaaa som rada,som volala koli vysledkom a su vsetky dobre......mi riadne odlahlo,lebo sme to riskli a isli sme naplno 😎 ....jooooj,dufam,ze sa zadarilo...
moniq-isto vyskusaj ovu testiky,ja som ich tento tyzden prvy raz skusala a vedela som sa lepsie zorientovat,kedy cakat ovulku 😉
ahoj cukruska...wau,ty si uz 14tt...je z teba riadna , regulerna tehulka 😵 😵
lulu...jeej to je super...uvidis zachvilu budes tehulka 🙂
lulu : super dobré výsledky
a kedy si dala prvý test ovu ,,
myslím ktorý deň od MS
píše sa o 11 ?
ahojte kocky,,,co robkate?
Ahojte
monique-ja som prvy robila 15DC,ale ja mam dlhsie cykly-31 dni....mala som znacku womans secret a tam mas v navode aj napisane,kedy mas zacat robit testy v zavislosti na dlzke tvojho cyklu...
a test by sa nemal robit rano,az neskor a 2 hodiny pred tym nepit alebo aspon obmedzit.... 😉
ahojte, tak ja sa stale trapim s mocakom 😒 a to ma navnadilo kupit si tie driekove pasy, kto ich ma? trinitka tusim... si s nimi spokojna?
ahojte baby, no ja som tu dlho nebola a skoro som odpadla ked som vás kusok počítala...booze snazilka ☹ ☹ je mi to moc luto, teraz som akurat v 12tt a samozrejme sa moc moc bojím na sono na prenatalny scr. idem az 12,5, no ale neni minutky aby som nemyslela na svoje babatko ako mu tam je...tiez sa bojím sklamania a toho ze sa to zopakuje ☹
ahoj lenkka, je to tak ze uz sa toho strachu nikdy nezbavime ☹ ja som inak tiez mala takmer 12tt ked sa na to prislo... mysli pozitivne, tie dni zbehnu a dufam ze 12.5. nam napises same dobre spravicky 😵 potrebujeme tu trochu optimizmu, uz dlho tu ziadna tehulka nepribudla...
ahojte kocky,konecne som tehulka 🙂 som velmi stastna aj ked sa velmi bojim aby sa nezopakoval MA 😒
dryim vsetkim palce,abz ste aj vz boli co najskor tehulkami 😀
jeeej zuzka gratulujem a strasne drzim palce 😵
gratulujem aj ja....len tak dalej dievcata 😉
hurá, tehulky.... dúfam, že májových tehuliek tu bude viac... držím vám palce...
ja som sa dočkala mrchy na 30.deň od kyretu - takže pre mna je pozitívne zatiaľ to, že mám mrchu... 😉
asi budem chodiť viac k vám do tejto témy, lebo v mojej pôvodnej je veľa tehuliek s ktorými sme v rovnakom čase otehotneli a nerobí mi to dobre keď ich čítam...my je smutno, že som už tak ďaleko mohla byť aj ja.... ☹ ☹
ako dlho vás držala depka z toho všetkého?... ja som svoje mimi nikdy na ultrazvuku nevidela /prázdny gestačný vačok/ no strašne mi to chýba a je mi za všetkým smutno... občas sa potrebujem z toho všetkého vyrevať... ach jaj...čo bolo bolo, teraz je všetko opäť iba pred nami.. 😖 😖
Pekný týžden všetkým...
ahojte dievcata
co tu mame nove? zas som tu dlho nebola 😅
a je tu teraz vobec niekto?
jeeeej, co to vidim - dalsia tehulka 😵 😵 😵 zuzka gratulujeeeeeeeemmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵 a zaroven silno drzim paste.
zuztek, ja mam tie pasy. uz si si ich objednala? ja som spokojna, pekne to ohrieva. aj ked je fakt, ze niekedy by som prijala, keby boli trosku dlhsie, lebo obcas mi to vyskoci hore spolu s trickom. ale inak to pekne hreje 😉
mne dnes zas mm odisiel do roboty ☹ uz nech je 15.5. 😉
a naco su tie pasy na brusko bo mi to nik nevie doma vysvetlit 🙂 dakujem
ahoj misimimi. ono je to vlastne na to aby ti neprefuklo krize. je to popisane aj na tej stranke, co dala zuztek 😉
jaj no dakujem :D haha nevsimla som si :D
🙂
Ahojteeeeeeeeeeeee 😉 🙂

ahojte, dnes som doma, liecim sa, ale musim aj nieco popratat 😅 inak mam dnes ovu, tak uvidim co z toho ked som zase tak dopadla...
mafy, skus si tu nieco vybrat, je to asi najlepsia stranka na fajne recepty: http://www.mimibazar.sk/recepty.php?order=1&id=14