icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
3. máj 2010

aj ja dufam, len pred par dnami tam mala fotky a uz ich vymazala, tak hadam je vsetko ok...

dadqa86
3. máj 2010

Booze baby ja len dufam ze sa stoho nasa misinn dostane ☹ normalne snou citim ☹

vifinka
3. máj 2010

baby, tak dufam, ze coskoro pribudnete do klubu...mne naozaj velmi pomohlo meranie
juj, tak som rozhodena s tej misi...

moniquie
3. máj 2010

vifi . nemysli na zlé veci,, viem viem hovorí sa ľahko,,
asi každá budeme premýšľať,,

u nás v NR prší,, tak ma až zmrazilo, že to určite prší našim anjelikom,, krásny letný dážď

velvet26
3. máj 2010

vifinka, snaz sa byt v klude..budem ti drzat palceky.. 😉
babule..no nic, ozaj uz utekam, vykotim sa do vane a pojdem hajat..papa

dadqa86
3. máj 2010

velvet:Awooj a drzkaj sa 🙂 😉

vifinka
3. máj 2010

Babule, idem ja do horizontalnej polohy pred TV...uf, nejak mi je z tej misi smutno 😔

dadqa86
3. máj 2010

vifinka: niesi sama ktorej jej smutno 😢

moniquie
3. máj 2010

mne je tiež divne,
tak pošlime missi poziti energiu a veľa sily

missi : myslíme na teba, držíme palce,,a keď ti bude smutno ,, radi ťa tu uvítame ..

dadqa86
3. máj 2010

Idem aj ja off nieje mi nejako dobre 😖 tak sa tu majte pekne MISINN: myslim na teba moya a drzkaj sa a ako napisala moniquie ked ti bude smutno kludne sem prid a mi ta tu radi uvidime tak sa majte ahojte ☹

moniquie
3. máj 2010

ahojte všetky,,
dúfam že sa zobudíme zajtra s lepšou náladou ..
dobrú nocku

ivanap6
3. máj 2010

Ahojte moje pekne,
aj mne tu tecu slzy, nemozem tomu uverit. Ked si spomeniem na snazilku a teraz missi ☹ 😢 😢
hrozne ma to mrzi, je to nespravodlive

Ja som uz nevydrzala a vcera rano som testovala a vyskocila mi druha ciarocka, sice slaba ale bola tam. Zajtra mam termin MS, tak testnem znova. No ked som si toto precitala ani sa nechcem tesit, naozaj to treba brat s veelkou rezervou, ale to sa niekedy neda.

Zuztek, tak aj ty urey? Vies ze ma to napadlo ked si pisala, ze mavas stale zapal? som ti akurat chcela pisat, nech sa das vysetrit na urey. Ja som sa preliecila, teda dufam, lebo na kontrolnom stere som nebola a ak budem teraz tehu, tak sa bojim. No uz som to nechcela odkladat a mne tie urey nic nesposobuju, zapal mocovych ciest som nikdy nemala. Urey vraj sposobuju potrat iba v pripade ak pocas tehotenstva vyvolaju zapal...to mi povedala doktorka. No brala som silne ATB 2x, tak to bude snad ok.

lu.lu.
3. máj 2010

este som nakukla,ivanka,co to? presne toto tu potrebujeme ako sol.....tehulky so zdravymi babatkami 😵 ....moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc ti drzim palceky. cmuk 😉

snazilkant
3. máj 2010

missinn
moja viem ze teraz sa citis strasne, bezvladna a davas si same otazky.
Ja ty prajem hlavne strasne vela sily. 😢

je to hrozne, mne stale koluje jedna otazka PRECO?!!!!!!!!

My nemame pravo byt maminami ? urcite by sme boli tie najlepsie.

Ja sa mam celkom fajn, len nemozem byt sama lebo stale myslim na nase babo, no uz zajtra nastupujem do prace, tak snad to bude dobre.
Mam ist na endokrinologiu- stitna zlaza a aj na geneticke testy s mm, tak uvidime 😒

mafynka
3. máj 2010

ahojte kocky,,chcela som napisat viac,,ale nejde to,,,,velmi ma mrzi co sa stalo misin,,

misin moje zlatko som s tebou, ach dievca ani neviem,co mam povedat,,tak velmi ma to mrzi

zuztek drzkaj sa moja,,hlavku hore,,budeme bojovat

ivanap6
4. máj 2010

dobre ranko,
pisem len tak narychlo pred pracou, robila som si test a ciarocka zosilnela, uz je uplne zretelna, tak sa idem objednat k dr na buduci utorok.
Velmi zle som spala, od strvtej som sa iba prehadzovala, bojim sa tesit, hlavne po poslednych udalostiach.
Baby drzte sa

cukor
4. máj 2010

ivana...tak velmi držím palce.........nech z tých dvoch čiaročiek je o 9 mesiacov zdravé babo 🙂

moniquie
4. máj 2010

ahojte

v prvom rade, ivka .... moc moc držím palec,,

ja mám dns deň slzavého údolia, naozaj už serem na všetko, bola som na hematologii, genetika vo februári nazančila homozygota, takže hematko to mala potvrdiť, jasnéznova sme čakla 6 týždnov, a hovno z toho ,,
doktor povedal že mi nič neni, že som zdravá, že všetky hladiny mám v poriadku,,
takže si viete predstaviť ako som revala,, a znova myslela nato, že prečo 2 krát odišli anjeliky,, a že nikdy nebudem kľudná lebo neviem prečo sa to deje ...

mafynka
4. máj 2010

ahojte kocky

ivanka tesim sa s tebou,ale zatial len tak potichucky

monique nezufaj,,je to tazke,ale musime ist dalej

ja mam od vcera riadnu depku,,akoze aj raz je privela, a desi ma predstava,ze sa to moze zopakovat aj viac krat, ja uz to nechcem,,preco sa to musi diat??,,ved je to take nefer,,aaaach cim vsetkym si budeme este musiet prejst vsetky ☹ ☹

moniquie
4. máj 2010

mafy,, . veru je to ťažké
ja už fakt nemôžem,, už mi hrabe z toho,
do toho ešte aj missi, snazilkant,, fakt to je nefér,, je to svinstvo,,
koľko chodí po svete žien, ktoré nechcú det a majú ich, či ich odvrhnú atd,,,

písala som mm, že máme testy ok, no moc ma nepodporil, hned vedel že je to aj ok, ale aj zle, lebo že sa to znova zopakuje,,
no a takto to ide jak na kolotoči,,
jeden deň som šťastná, druhý rozmýšľam, tretí mám nádej, už si myslím že je ok, no dnes som na bode mrazu ..

cukor
4. máj 2010

moni.......aj ja som si niekolkorát hovorila,ze ,,seriem uz na to,,ale ked je aka taká nádej stále to skúšam.......a ja mam väčšie problémy ako ty a normálne ani neciem otehotniet......a to mam za sebou dokopy 2xivf ,2x et,a 8x iui.........tak čo sa vzdávaš.....proste asi si to musíme vyžrat.........tak to je......život je k...... 😀
missin...mojko....velmi na teba myslím.....

moniquie
4. máj 2010

cukor : ja viem viem,, dnes je depka, zajtra víde slničko,, no fakt už niekedy myšlienka vzdať to je riadny kameň úľavy ..
4 mesiace chodím po doktoroch a nakonec sa nič nezistilo,, to vie riadne potešiť ..

ty toho máš hodne za sebou,, vôbec ti nezávidím, a čítam že si silná a vydržíš to ,, dotiahneš do konca,,
aj my ostatné budeme musieť,, vždy iskrička v nás zostane a tá sa raz od času rozdúcha a potom riešime čo riešime .. ..
😒

lu.lu.
4. máj 2010

ahojte 😉

iva--jeeeeeeej,tesiiiiiiim sa,ale uuuuuplne potichucky 😵

moniquie- tqk to skus brat z tej stranky,ze sa s tebou osud kruto zahral,ale bola to "len" nahoda....pochodila si vsetkych lekarov,co sa da,teraz uz musis len verit,ze bude dobre....ide leto,vsetko sa prebudza a v tebe sa coskoro prebudi novy zivot 😵 ...posielam objatie

a aj misinn-drzkaj sa,moja,dnes,myslime na teba

zuzanahor.
4. máj 2010

Ahojte baby,dnes sme boli na 1 kontr. žial nič nebolo sonom ešte vidiet,tak mi zobral krv na tehu testy,zajtra budu vysledky ☹
Mam aj bolesti v podbrušku,tak mam prisny zakaz chodemia,len ležat. V piatok kontrola,velmi sa bojim aby bolo všetko OK.
Este som to nezažila,že nebolo na sone nič vidiet 😖

moniquie
4. máj 2010

lulu
ďakujem
objatie dorazilo ,, au ale si ma stiskla 🙂

vifinka
4. máj 2010

Ahojte kocky.
Ivanka - gratulujem k // 🙂 len nech nas pribuda, kazda si zasluzime byt maminou
moni - to bude dobre, zajtra bude slnieckovy den, svoje si si uz odskakala, tak teraz sa to uz podari
zuzanka - uvidis, babatko bude v poriadku 🙂 Vies, datum oplodnenia? Ja som mala neskoro ovulku, dnes by som mala byt 10+4 tt podla vsetkych moznych kalkulaciek, ale oficialne som len 9+1tt. Mozno mas tiez mladsie tehotenstvo. Dal ti dr. aj nejake lieky?

zuzanahor.
4. máj 2010

vifinka,tiez podla vsetkych kalkul.by som mala byt 4+4tt, tak neviem.A test by ukazal tak zavcasu? berem uz 3 mes.Duphaston 2x1 tab.tak dufam,ze do piatku sa objavi aspon nejaka bodka 😉

moniquie
4. máj 2010

tak ak máte niekto rozbor z hematka, tak kuk sem,,
našla som aké majú byť hladiny ,,
ja mám všetky v norme , povedala by som viac cez polovicu , horná hranica ,, fakt divné ..

stránku treba otvoriť ako pdf
www.synlab.sk/data/pages/forms/Zoznam_hem01.pdf

janirea
4. máj 2010

ahojte dievcata,
neviem ako zacat a ci vobec zacat,,,velakrat som mala otvorenu tuto stranku a tuto temu a radsej som ju zavrela,,,nechcela som aj ja sem vnasat smutok a strach
viacere ste mi pisali, ze ako sa mam a mne bolo tak strasne smutno, ale bohuzial aj my sme o dietatko prisli,,,,v 20 tt sme prehrali nas boj,,,aj som vam chcela pisat hned, neviem, ci som sa chcela skor vykricat, ci vyplakat, ci nieviem co....
som 2 tyzdne doma z nemocnice a akurat zajtra ideme na kontrolu ku genetičke, mali by byt vysledky amniocentezy, mozno uz aj vysledky nasho anjelika
Neviem, ci sa dozvieme nieco viac alebo sa len potvrdia vsetky tie zle spravy, ktore boli diagnostikovane predtym

Necitala som vas, len z poslednych stran som postrehla, ze asi nie som sama, kto sa znovu trapi a neviem co povedat, ake slova su najvhodnejsie, mne nepomaha nic, snad naozaj len cas a mozno sa vam bude zdat, ze divne rozmyslam, ale ked som bola na porodnej sale a pocula mamicky rodit so stastnym koncom a bolo ich celkom dost,,,na jednej strane mi to trhalo srdce ale na druhej strane este viac to chcem zazit aj ja a chcem to docielit, skusim to znovu a znovu,,,,neodradi ma nic, nech je cokolvek, ked to bude riesitelne, tak to riesit budem spolocne s M a musi sa to podarit,,,lutost musi ist prec,,,,,a az snad potom sa zneguje vsetko toto zle.

a este jedna vec, ktora sa mi teraz zda ako velmi dolezita,,,,ak by sa vam na zaciatku tehu nieco nezdalo, alebo by sa nieco nezdalo vasmu dr., alebo by ste to chceli preventivne chodte na 3D, moze to velmi pomoct a v 10+1 tt sa da uz vidiet vela veci a vy budete kludnejsie,,,,,,,,,len chodte do centier prenatalnej diagnostiky, nie k dr. kt. to robi vacsinou len z komerkcneho dovodu a kt. sa specializuje hlavne na to, ze vam povie pohlavie dietatka po 17 tt,,,,,nikoho nepodcenujem, je to len moj pohlad a urcite to tak v buducnosti aj urobim

viem, ze sa tieto riadky necitaju dobre, dievcata, bola som v poradí 13.-ta z 5 000 diagnostickych vysetreni za 3 roky, s rovnakou diagnozou, takze nic take sa uz nestane nikomu, je to malinke percento,,,,chcem, aby ste to brali tak, ze sa snazim skor pomoct, bohuzial tym co som sa teraz naucila...

...takze nebojte sa tej druhej ciarocky, bude to dobre, musi byt a urobime preto vsetko

dadqa86
4. máj 2010

Ahojte 🙂