icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
4. máj 2010

janirejka moja ☹ .....toto snad uz ani nie je mozne 😔 .....ja som verila,ze len chces si trochu vypnut od MK,ale toto som necakala....neviem si predstavit smutok a asi aj hnev,ktory mas v sebe.....paci sa mi tvoje odhodlanie,bojovat za svoje stastie...ak sa mozem opytat,preco sa to stalo? mala si uz skor nejake problemy? ak nechces o tom rozpravat,nevadi....velmi tebe aj tvojmu mm prajem,nech vam je cim skor dopriate krasne zdrave vonave babatko...drzkaj sa,moja

vifinka
4. máj 2010

janirejka, nemam slov 😔 bola si uz tak daleko ☹ Smutok odide, pride babatko...posielam velmi silne pozitivne myslienky, nech si coskoro v poriadku.
Baby, naozaj je zazrak mat zdrave dieta...ach jaj 😔 je mi z toho smutno 😔 😔 😔

ivanap6
4. máj 2010

janirejka, moc ma to mrzi 😔
je vidno, ze si silna zena a ked si pojdes za svojim cielom, tak ho dosiahnes nech sa deje co sa deje
velmi pekne si to napisala. Drzim palce, nech coskoro pride novy zaciatok a nech sa z toho co najkor dostanes. Dakujeme za odporucania a ze si nas aj v tazkej chvili vedela povzbudit...

ivanap6
4. máj 2010

baby a velmi pekne Vam dakujem vsetkym, ktore sa so mnou tesite, i ked zatial potichucky.
Je fajn, ked sa navzajom mozme povzbudit v tazkych chvilach a aj sa spolu tesit. Ja verim, ze raz sa budeme vsetky tesit z nasich deticiek a potom z vnucatiek, len niekedy je ta cesta dlhsia a bolestivejsia, ale na jej konci nas caka odmena!

cukor
4. máj 2010

janirea.....je mi to nesmierne luto 😢 .......sme tu aby sme sa navzájom podporili a je to fajn............spolu to zvládneme.........je to velmi kruté ale proste si to musíme asi od života vyžrat
.........a baby....všetky budeme maminy 😉

mafynka
4. máj 2010

baby vyhodili ma z roboty ☹ ☹ ☹

zuztek
4. máj 2010

boze dievcata, co sa tu deje???? ☹ pomaly kazdy den smutna sprava.... janirejka, v 20tt, to je silny uder pod pas, nepamatam sa ale mala si predtym zle vysledky nejakych vysetreni? alebo ta tie vysetrenia cakaju teraz? je mi to velmi luto, ale urcite to netreba do buducna vzdavat, drzim palce aby ta bolest v srdiecku presla co najskor a aby coskoro prisli opat pekne chvile...

zuztek
4. máj 2010

mafy, preco???

zuzanahor - moze byt ze si mala ovulku neskor, tak este nic na usg nevidno, ale ked mas aj nejake problemy, urcite ti mal doky urobit dynamiku HCG, dva odbery po sebe, ci HCG prudko stupa, v skorom stadiu tehu je len toto istota.... drzim palce 🙂

moniquie - nechapem tie vysledky, ved ked mas geneticky potvrdenu trombofilnu mutaciu, este k tomu homozygot, tak ako to moze byt v poriadku??? ved prave tieto mutacie sa prejavuju len pri istych okolnostiach, a to hlavne v tehotenstve, fakt nechapem...

ivanka - tak vidis, mam aj ja tie ureaplazmy, predpokladam ze ich mam dlhsie ale az teraz sa mi prejavili... zajtra idem na urologiu tak azda dostanem nejake lieky co mi na to zaberu, co si brala ty a ako dlho? inak po prelieceni je potrebne zopakovat vysetrenie, hlavne teraz ak vies ze si tehu, na tvojom mieste by som si to dala preverit, ale strasne drzim palce nech je to konecne uspesne tehu az do konca aby nas to tu vsetky povzbudilo 😵

mafynka
4. máj 2010

zuztek neviem,,lebo mi to nevychadza,museli znizit pocet hodin

zuztek
4. máj 2010

mafy, aspon sa budes naplno venovat skole, a casom si urcite nieco najdes, hm?

mafynka
4. máj 2010

zuztek a z coho budem zit?

zuztek
4. máj 2010

mafy, azda ti priatel pomoze na chvilu financne to utiahnut... ale ked vies jazyky, ked si dobre pamatam, tak by sa dalo nieco najst na prekladanie, alebo ucenie, ci nie? 😕

mafynka
4. máj 2010

zuztek,,no je rozbehnuty skolsky rok,,tak to bude tazke ☹

dadqa86
4. máj 2010

Ahojte babule co mate nove? 🙂 Mafynka moja co sa deje?bude zle obdobie vsak? ☹ 😖

mafynka
4. máj 2010

dadqa toto je len vyvrcholenie zleho obdobia,,,uz trva dost dlho

dadqa86
4. máj 2010

jooooj moya to mas pravdu poznam to bohuzial 😖

dadqa86
4. máj 2010

mafy a preco ta vlastne vyhodili z roboty? 😨 ☹

cukor
5. máj 2010

janirea......odporučas 3D vyštrenie v10 tt.....tebe sa niečo nezdalo?.....a o akej diagnoze tu píšeš?

misinn
5. máj 2010

ahojte baby, tak uz som po kyretazi, vcera ma pustili o stvrtej poobede domov, dopadlo to dobre, ziadne bolesti som nemala, od vcera vecera uz len spinim 🙂 ale poviem vam ze oproti tomu co som si prezila s malym Timkom ked zomrel som toto nebrala vobec tragicky..fakt ked clovek zazije nieco horsie tak potom takuto vec uz ani nejak neriesi..aj moj muz to zobral uplne v pohode.dokonca sa ideme pustit do prestavby domu, budeme sa stahovat, co sa veeelmi tesim, tak sa zamestnam tym ako dom namalujeme, ako ho zariadime, na co sa ozaj velmi tesim. s muzom sme si povedali ze to nebudeme silit, a na buduci rok sa pustime do snazenia.aspon pojdeme na nejaku peknu letnu dovolenku a este sa trochu odreagujeme s kamaratmi. 🙂 🙂
samozrejme ze sme sa velmi tesili na babatko, ale dr povedal ze to dietatko muselo mat od zaciatku nejaku vadu a ze je lepsie ze to takto skoncilo, a ma naozaj pravdu.
inak zakrok nam robili trom a pred zakrokom nam pichli nejaku injekciu z ktorej sme sa rehotali ako opite..este cestou ako som sla na salu som sa smiala 🙂 zevraj mi museli pichnut 3davky na uspatie, doktor povedal ze sa im to este nikdy nestalo ze som riadne odolavala tym injekciam 😝 tak tam mali zo mna radost,.
inak sa citim ovela lepsie ten mrtvy plod mi uz asi nerobil dobre, stale som bola podrazdena a hlava ma bolela.teraz je to fajn. som rada ze mam potom a ideme dalej 🙂 🙂

moniquie
5. máj 2010

ahoj missi :
normálne si ma tvojou spravou potešila,, viem bolelo to,, ale berieš to s rezervou, dobre ste si to s manželom v srdiečku a v hlavičke upratali,, moc ti fandim aby ti optimizmus ostal aj nadalej a aby ste to raz dotiahli do zdareného konca,,,
posielam slniečko ....

kedže je to tu v poslednej dobe dosť smutné,, pozdravujem aj janierjku,, taktiež obdiv za to všetko čo ste prekonali .. držím moc palce

ja som si včera tiež povedala, čo bude bude,, nechám to na prírodu,,
pekne si dnes spravým prvý ovu test, a využijeme ovulku, ked nič nebude, pôjdem na prefuk
a dnes som volala na genetiku, kedže tam vyšiel homozygot, že na hematke povedali že mi nič neni že som zdravá , tak sa doktorka tak čudovala , že hned zajtra tam idem, že to preverí , sila nie,,
tak som zvedavá kto pochybil,, podľa mňa vrodený gén sa nezmení len tak,, aj ked som pred hemato pila dva mesiace aloe vera ..

kočky držím palečky všetkým ,, bude dobre,,
🙂

janirea
5. máj 2010

cukor,,,,verim viac 3D sonu,,,nepodcenujem ziadne ine ani ziadneho lekara, ale podla skusenosti pri dalsom tehu akonahle budem 10+1 tt nepohnem sa z centra prenat.diag., kym mi neurobia 3D kvoli vyluceniu vrodenych vyvojovych chyb

teraz som chodila na klasicke sono, potvrdzovala som si, u dvoch lekarov, ci je vsetko v poriadku,,,kedze aj v 12, aj v 17tt boli hodnoty PAPP-A a skrining negativny!,,,,zo zaciatu bol problem pri oblickach, rozsirenie oblickovej panvicky, s cim deti ziju a da sa to riesit, tak som sa s tym najprv zmierila, ze to nejak poriesime,,,,,,,ale bohuzial bola to len jedna zo 4 VVCH

moj lekar na klasickom sone diagnostikoval oblicky a na poslednom sone sa mu nezdalo srdiecko,,,,,,,vsetko + dalsie sa potvrdilo az na 3D, kde mi bolo jasne povedane, ze, v 10 tt nabuduce treba prist ,,,,,a neuspokojim sa s negativnym skriningom

cukor
5. máj 2010

ahojte 🙂
misinn.....je fajn,ze to takto berieš......treba si oddychnut,si mladučká,detičky ešte určite prídu 😉

janirejka..... 😉 dakujem,ze si poradila všetkym babám,čo majú robit a že sa nemajú dat odbit........prajem ti teraz vela slniečkových dní........a prajem všetko dobré 🙂

denne73
5. máj 2010

Ahojte dievky. Missin si velmi statočná 😉 , bude dobre. Mafy jemniky to čo sa to tam u teba robí?? . No nič tak ako písali baby venuj sa škole amm nech sa teraz postará. Zdravím aj teba moniquie 😉

moniquie
6. máj 2010

ahojte,,
jak tu bolo včera večer tichúčkooo,,

dúfam, že ste všetky v pohode
ja sa dnes chystám rozlúštiť záhadu môjho homozygota strateného,, tak som zvedavá čo zistím, či vôbec niečo,,
inak pekne robím testíky na ovulku,,
som 12 DC a už sa včera ovulka nakopla, rátam 2 dni,, a budeme na vrchole 🙂

cukor
6. máj 2010

moni......tak potom sa len tulenit a dufat ,ze budu z toho // 😉

moniquie
6. máj 2010

ahoj cukor,,
zatiaľ mám dobrý pocit, tak uvidíme či sa zadarí,, ôsmeho . je 14 DC a osmička je môj šťastný deň celý život, tak dúfam, , že sa nájde jedna šibalská spermia aby sa zarila do môjho vajíčka ... 🙂

dadqa86
6. máj 2010

Dobre ranko sa praje 🙂 dnes mame ,ale zase hnusne pocasie ☹

moniquie
6. máj 2010

tak a som nazad,,
bola som na genetike, a konečne mi otvorila oči,, ktoré mi mal otvoriť aj doktor na hematke,,
takže podľa lajstrov čo mi dal, na genetike usúdili, že mi neopakovali vyšetrenie na homozygota, len mi spravili doplňujúce na homocisteín a blabla.. takže ked raz gén pošahaný mám, tak to tak aj bude, a mám brat listovku nadalej,, že injekcie nie sú potrebné ,, ked sa nezistilo nič iné ,,

sa čudujem, prečo ten trkvas na hematke nepovedal nič viac, ked som sa pýtala na mutáciu .. len skonštatoval že som zdravá,, no jo no ,, jasné ked opísal predošlé výsledky ....

takže som zas kľudnejšia, a budeme čakať na zázrak z neba 🙂

mafynka
6. máj 2010

ahojte kocky,,veru tu bolo tichucko

monique drzim palceky

mne zajtra dorazi mrcha,,,ale tak co uz,aj tak som vedela,ze sme to nestihli

dadqa86
6. máj 2010

mafynka:Ahooj nebooj sa urcite sa vam to podari vcas 😉 a dnes mame zase take hnusne pocasie neviem ci aj u vas prsi lebo u nas ano a od vcera vecera... 😒