Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
heheh to je jedno môžme aj tu
oki tak tu..a nezmokla si? 😀
ešte tu chvilu budem. ráno vstávam o 5.30. Inak dadi to som ja TSUNAMI 😉 😉 😉
nie ten dáždik bol príjemný
mnoo to som si vsimla sak ty si tak rychlo prefrcala ze som ta nestihla ani registrovat,ale vsimla som si ta zbadala som ta som si ta porovnala s fotkou na modrom koni a vedela som ze si to ty 😀
heheh ešte aj tričko som mala to iste
to som si uz nevsimla hlavna vec ze som ta spoznala 😀 mi sme trosku zmokli nie velmi,ale zmokli sme 🙂
mm som si nevšimla s niekym ste sa rozprávali nie?
Ty si Prešovčanka??alebo si sa tu vydala?
ano to sme sa prechadzali stou co si pisem tu na modrom koni v teme presovcanky a.t.d. stou co ma nick tatiana1985 tak snou sme kecali akurat sme sa lucili isla domou z malou uz 🙂
ahojte kocky,,je tu este niekto?
ja som sa sem vydala 😅 ja niesom Presovcanka
mafynka:Ahooooj
ahoj mafy
Tak vitaj v Prešove 😉
no ahojteeee,,,co nove kocky??,,,tu takto ponocujete,,,,ale som rada,ze sa tu uz nieco popisalo,,bo to tu dako stichlo v poslednych dnoch
denne: Mnoo dakujeem 🙂 niekedy by sme sa uz mohli stretnut pokym zase vedla seba len neprefrcime 😀 mafynka:Mnoo mne osobne sa nechce nejak spat 🙂 a co ty?
No dadi ked budem mať poštátniciach tak v pohodičke. momentálne neviem kkde mi hlava stoji. Dnes som dala viazať bakalarsku prácu. 14.6 mám štatnice
dadqa robim si veci do skoly,,,a este potrebujem nieco doriesit na nete
denne:Kurna zabudla som tvoje meno,ale myslim si ze sa volas Deniska?takze ta zase cakaju skusky? 😕
mafynka::Jaaaaaj 😀 😝
hej Denisa. denne ma volá môj mm
tak si dobre pametam jooj mam ja dobri rozum 😀
😉 😉 😉
🙂 ale som rada ze som ta videla heh 😝
podobne 🙂
a co si dnes porabala?
Dne stak normal práca , nakup, a trošku sme si boli s mm posedieť v Alfredo caffe tu na sekčove
jaaaaj...tak fajne..mi sme sa boli len poprechadzat 😉

velvet nie nepôsobím v tomto obore špecka ma zaujíma preto ju študujem, ale povie ti z prácou som sa fest natrapila neboli knihy