Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mnoo to som si vsimla sak ty si tak rychlo prefrcala ze som ta nestihla ani registrovat,ale vsimla som si ta zbadala som ta som si ta porovnala s fotkou na modrom koni a vedela som ze si to ty 😀
to som si uz nevsimla hlavna vec ze som ta spoznala 😀 mi sme trosku zmokli nie velmi,ale zmokli sme 🙂
ano to sme sa prechadzali stou co si pisem tu na modrom koni v teme presovcanky a.t.d. stou co ma nick tatiana1985 tak snou sme kecali akurat sme sa lucili isla domou z malou uz 🙂
no ahojteeee,,,co nove kocky??,,,tu takto ponocujete,,,,ale som rada,ze sa tu uz nieco popisalo,,bo to tu dako stichlo v poslednych dnoch
denne: Mnoo dakujeem 🙂 niekedy by sme sa uz mohli stretnut pokym zase vedla seba len neprefrcime 😀 mafynka:Mnoo mne osobne sa nechce nejak spat 🙂 a co ty?
No dadi ked budem mať poštátniciach tak v pohodičke. momentálne neviem kkde mi hlava stoji. Dnes som dala viazať bakalarsku prácu. 14.6 mám štatnice
denne:Kurna zabudla som tvoje meno,ale myslim si ze sa volas Deniska?takze ta zase cakaju skusky? 😕
Dne stak normal práca , nakup, a trošku sme si boli s mm posedieť v Alfredo caffe tu na sekčove

velvet nie nepôsobím v tomto obore špecka ma zaujíma preto ju študujem, ale povie ti z prácou som sa fest natrapila neboli knihy