Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a na co ti brali krv?
ahoj denne, este to nemas potvrdene od dokiho?
leamax-Kvoli 2-potratom mi teraz musia robit kadejake vysetrenia ☹ denne...Ahoj aj ja idem zajtra na krv 🙂
a na co konkretne ti teraz beru, nevies? este nic nezistili?
ja som si vybehala z vlastnej iniciativy vsetky vysetrenia, nechcem zazit potrat este raz.
no sono mi robil velmi skoro v 4.t videl to tam ale chce ešte hcg
mnoo teraz mi maju brat kvoli nejakym hormonom...tak uvidime 😒
dievcata, tak vam obidvom zajtra drzim prsty 😵
dadga a ake vselijake vysetrenia si uz absolvovala?
Dik leamax. Ja už idem do hajan lebo zajtra skoro vstávam . Tak krásny večer 😉
denne, tak dobru noc 😉
tak idem aj ja do hajan. dobru noc vsetkym a pekny tyzden 😉
pa-pa
leamax.Bola som zo stitnou zlazou bola som na infekcnom teraz mi brali krv znovu mi budu aj brat krv...a uvidim co ma este caka..Idem ja tiez off sa mi drieme nejak 🙂 denne Ahoooj 😉
ahojte, chcela by som sa opytat že ako dlho po potrate ste sa opat zacali pokusat o babatko?
ahojte,,tremonti,my hned po druhej mrche sme zacali skusat
Ahojte 😉
waaaaaaaaau monique 😵 😵 😵 ....to je aka krasna sprava,ze by to tu zase zacalo ozivat? este si pamatam ked si sa niekedy v januari stazovala,ze ta vsetky prebehneme,ze nebudes mat s kym tehulkovat a je to tu,aj mna si predbehla 😀 ....ale to je super,na kazdu z nas pride rad....a vy budete so sestrou tehulkovat,to je ake krasne 😵 ...drzkam vsetky prsty,co mam...cmuk
denne,dadqa-good luck na krvicke
a vsetkym kockam zelam krasny tyzden...my tu mame horuco, 30 stupnove hoka,ale neva ja slniecko mozem....
idem o chvilu na jazdu a zajtra na cytoster,tak dufam bude vsetko ok
papa 😎
ahojte,,kto tu?
ja ja ja
super super super,,,co robkas?
tukam ako o zivot 😀
a kde prosim ta??
bola som 2 mesiace bez notebooku tak teraz to vyuzivam..
jaaaaj tak je z teba maniacka teraz 😀 😀
no hej... cez den to musim vyuzit lebo vecer pride muz a obsadi mi ho...tak sa sem uz nedostanem
a co dobre kukas?
barco aj nic... 😀
a co ides varit?
dnes nic... mamina nas vcera nabalila a zostane aj na zajtra tak varit budem az v stredu... len neviem co...daj nieco na inspiraciu

ahoj dadi zajtra idem na krv, moniqe niečo mi ušlo?? niesom v obraze 😀