Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
🙂 to je fajn, pekny pocit,,,tak bude baba k dvom chalanom,,,,
ides k dosedlovi? ,,,,,
drzim palce,,,ale urcite bude vsetko v poriadku
ano ale velmi sa zmenil. bol v maili dosť nepríjemny tak mám strach či nás vôbec vezme
ano?,,,,tak to ma prekvapilo,,,,no snad mal len zly den
ja som predbezne dohodnuta s dankovcikom,,,,,ale na to urcite zabudne, tak sa budem musiet tiez pripomenut,,,,a nemienim sa od neho pohnut kym neurobi vysetrenie v I.trim., ked sa dostaneme do toho stadia
ahojte kocky, my sme v nemocnici s fazulkou
@mafynka a preco??? 😕
ahojte "Anjelicky" ....
mam na vas otazocku - viem ze aj medzi vami su trombofilicky.... zistujem jednu vec....
- vcera mi prosiel papier z poistovnie o zaradeni do Dispenzárnej starostlivosti - najskor som nevedela, ze co to je, ale pochopila som, ze sa jedna o tu "nasu" trombofiliu .... jedna vec ma ale zarazila - ze kontrola raz za 3 mesiace .... to je zrejme len moznost, nie?
ste tu niektora, ktora chodila - chodi kazde tri mesiace na krv na hematologiu, aj ked nebola tehu?
vdaka 🙂
a ako sa vam dari?
@mafynka verim a dufam, ze ste v poriadku!!
@cukruska1920 .... polovica za tebou!! 🙂 drzim palce!
Ahojte...dakujem za drzanie palcov..vsetko je v poriadku .... sa tesim veeelmi....v albume mam foto
mafy, držte sa s fazuľkou,.... 😒 😒 😒 😒
zusika, ja som mala kontroly na hematologii častejšie, no kedže som mala výsledky OK, tak sa to obmedzilo, a mám prísť iba ked budem tehula, alebo budú nejaké opuchy a pod.
Takže možno preventívne ta chcú vidieť častejšie, a ked budes mať dobré výsledky, tak to obmedzia... je to individuálne...poprípade ak ti dali nejaké lieky, tak sa to musí sledovať... radšej častejšie ako raz za rok... budeš pod kontrolou... 😉
ahojte babule..
mafynka, si v nemocnici???? dufam, ze je vsetko v poriadku a fazulka ta len skusa...drzim palce..
denne...gratulujem k titulu super, aj k babatku samozrejme.. 😉
a aj moniquie k srdiecku... 🙂 same dobre spravy...super..
mna mrcha skusa, zatial este neprisla...mala v sobotu...zeby??? ale este netestujem...davam tomu cas...aby som nebola zbytocne sklamana...aj ked prsia ma bolia ako slak, ale to moze byt aj predmenstruacnym syndromom, beriem to s rezervou...kazdopadne, dam vediet.. 😉
a aby som nezabudla, cukruska, tak to bude chlapcek, super, tesim sa...simonko je inak velmi pekne meno..
ozaj, co injekcie, pichas? da sa to, neboli?
mafy čo to čítam ty si tehu??? držte sa
ahojček velvet ako?
ahoj denne...aaale, cakam, resp. necakam na mrchu...som 31 DC...zatial nic...
a ty ako? uz mas statnice uspesne za sebou, super pocit, ze..
kedy ides s bruskom na kontrolu?
Áno konečne je to za mnou. zajtra ideme do Ke na ultrazvuk tak by už malo byť aj srdiečko . minule som bola skoro u dokiho v 5/1. teraz vo štvrtok som 7/1
tak držkám palčuchy aby to vyšlo 🙂
denne, dakujem, vsak skor ci neskor to vyjst vyjde..snazim sa byt v pohode a nestresujem sa zbytocne...
drzim ti zajtra moooc palce, aby srdiecko bilo o stosest... 😉
idem sa hodit do vane, tak pekny vecer este...
velvet mafy je tehu?? ako dlho?? a čo je snimi??
denne, zajtra k večeru idem za dosedlom aj ja🙂 žiaľ, zatiaľ len na usg v rámci brania clostilu...
denne, mafy je uplne cerstva tehulka, tusim len min. tyzden si robila test...neviem, co sa stalo, dufam, ze je vsetko v poriadku, moc jej drzim palce..dufam, ze sa coskoro ozve..
ahojte 🙂 jeeej, velvetka je nadejna tehulka 😵
inak vtedy mafy pisala ze ma silne //, takze tehu by malo byt iste, jedine ze zacala spinit a si ju nechali na pozorovanie, ale to si len domyslam, hm...
ahojte kocky
ani som nekrvacala ani mi nebolo zle,,som 5tt 0 den hcg okolo 7000 krv ukazkova,aj moc v pohode,,ale drzia ma tu ako takeho vazna,,,ani reverz som nemohla podpisat,,,citim sa dobre,,len som dnes bola v desnom strese,dufam,ze som fazulke neublizila
babky ktore ste boli v 5tt na hcg?ake ste mali hodnoty?
mafy, 7000??? tak to by malo byt ok, az vela sa mi zda 😅 a preco si ta vlastne nechali v nemocnici?
zuztek,lebo mamine sa nezdala,,jedna veta,ze hroziaci potrat,,,ale to tam dali,len preto,ze nemali co napisat,aby mi mohli dat duphaston,,a natarala im,ze mi je zle,tak si ma tam nechali,,a nechcu ma pustit ani za ten svet,,,,,ani na reverz,,,,tak som mala nervy,,bo ma nic neboli a hladna som ako das
teda, tvoja mamina to zdramatizovala 😅 nevadi, aspon ta budu mat pod dohladom a aj ti vsetko mozne povysetruju, budes mat istotu ze vsetko je ok... 😉
praveze nic mi nebudu robit,len mam 2ttcakat v nemke, ci zacne bit srdiecko
ahoj mafulik blahoželááááááám. no ja som teraz 7/1 počuj ty ma dobehuješ. ja som mala v 5tt 2380 tuším
denne dakujem,,,no ja som mala presne 6906 to HCG,,,,a dnes som 5tt 1den,,,cize by to mal byt uz 6tt nie? oni mi stale horia 5tt,,,uz som doma,,som podpisala reverz,,,budem doma lezat a o tyzden dva pojdem na sono,ci bije srdiecko
dievcence drzte sa 🙂

ano napr. v stredu idem do Ke za doktorom ktorý sa o mna staral počas UPT tak verím že už bude a že je všetko vporiadku.neviem prečo ale mám tušák že to bude dievčatko