icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

denne73
16. jún 2010

Ahojjjj tak mi hlasime, že sme v 9/1 tt a srdiečkoé nám bije ostošesť

denne73
16. jún 2010

mafy tak si pekne oddychujte juuuuj ako sa teším

mafynka
16. jún 2010

denne gratulujeeeeem 😀 😀 😀 😀

denne73
16. jún 2010

Ďakujeeeeeem. Velmi sa teším

mafynka
16. jún 2010

a ako sa citis??,,,,ja sa dalsieho sona bojim,,ci uz bude vidiet srdiecko

denne73
16. jún 2010

No jasne že bude. No cítim sa už lepšie ale poviem ti tak okol5, 6 tt brutál v kuse ma napínalo

denne73
16. jún 2010

mafy ja už pôjdem tak dobru nocku tebe aj drobčekovi.cmuki

mafynka
16. jún 2010

no denne aj tebe dobru nocku aj tvojmu drobcekovi

dadqa86
16. jún 2010

Ahojte baby..Takze ja som vcera dostala mrchu uz od 6-dna cyklu zacnem brat CLOSTILBEGYT a ptm na 15-den mi drzte palce...dufam ze otehotniem a hlavne ze sa mi udrzi plod a neprideme o babetko 😢

mafynka
16. jún 2010

dadqa drzime mooooooooooooooooooooooooooooooc palce 😀 😀 😀 😀

dadqa86
16. jún 2010

dakujem mafy 😀 😀 ja tebe tiez drzim palceky 😉 🙂

vifinka
17. jún 2010

Ahojte baby, rano sme boli na kontrole, drobec rastie a vsetko je v poriadku. Len mam zvysenu bielkovinu v moci, tak to budeme sledovat. Inak drzim vsetkym nadejnym tehulkam palce a drobcom v bruskach odkazujem, nech robia maminam iba radost 🙂 .

cukruska1920
17. jún 2010

@vifinka super...kedy ides na tripple testy?

denne73
17. jún 2010

ahojte. dadi držím prsty 😉

mafynka
17. jún 2010

ahojte kocky,,ako sa mate?

mna od rana desne boli hlava,,som ako mechom udreta,,,denne chcem sa opytat, mas este niekedy mrchovske pocity??

dadqa86
17. jún 2010

@denne73 :Dakujem 🙂

vifinka
17. jún 2010

@cukruska1920

Minule, ked som bola na screeningu v 12tt, tak dr. hovoril, ze tie tripple asi nebude robit, lebo nie su spolahlive. V 20tt mi bude robit utz na VVV ale ruku na srdce, babatko by som prec nedala, to by muselo byt naozaj nieco veeelmi skarede. Musim si kupit nejaku velku knizku o materstve, do dnesnej kontroly som nic nenakupovala, ale uz asi zacnem 😅

Cukru a ty sa ako citis? Si na PNke alebo chodis do prace? A este jedna vec ma na padla, kedy si zacala citit pohyby maleho?

moniquie
18. jún 2010

ahojte kočky ,
čo nové,,
vidím že sa tehulkám darí,, to je strašne dobre,,

my sa máme zatiaľ ok,, grcáme o sto šesť, už skoro každý deň, vám poviem idem si aj oči vyvracať,,
nechcem brať magné B6, lebo sa z toho priberá,,
baby brali ste niečo nato aby vracanie ustúpilo,,,

inak so doma PN, ako ešte s tou hrípkou,, i ked už neni, nechala ma až do 3O.6. potom asi prejdem na rizikové,
no špekulujem že by som šla v septembri do práce,, šak už mi hrabe z telky aj z postele,,
von nemôžem, síce mám povolené vychádzky ráno a poobede, tak dve hodinky ,, no to je málo,, a neviem ako choia kontrolovať ,, tak som račej doma ...

PS : velvet daj vedieť,, či ti môžme gratulovať ,, moc moc držím palce 🙂

mafynka
18. jún 2010

ahojte kocky

monique ja som vcera cely vecer pregrckala,,,to bolo prvy krat,,ale od rana ma boli hlava

cukruska1920
18. jún 2010

@vifinka Ajoj... hej som na PN.. tak som doma.... ja som zacala citit pohyby niekedy medzi 17-18tt ale to bolo take neurcite a straaasne slabucke.... ale take naozaj a uz aj s kopancami az v 20tt .... teraz ked mi trafi mocak tak mam co robit aby som sa nedocikala 😀

cukruska1920
18. jún 2010

@moniquie kto ti povedal ze z magneB6 sa pribera? blbost... ja ho beriem od zaciatku tehu a okrem toho som brala aj vsetky vitaminy B skupiny a pribrala som od zaciatku tri kila... praveze magne je dobre brat...je to proti stahom maternice a tvrdnutiu bruska

vifinka
18. jún 2010

Ahojte tehulky grculky, my mame dnes v praci podozrivy klud, tak mam cas aj na konicka 🙂
Moni, mne kolegyna priniesla nejake zazvorove cucave tabletky, ale chvalabohu som ich nemusela prve 3m brat, lebo som grcala za prve 3m asi len 3x. Ale malemu prckovi sa predvcerom nepacil zeleny citronovy caj, tak mi to dal do 5 minut najavo 🙂
Inak, ja neberiem ziadne vitaminky, ale snazim sa zdravo papat. A nejake to kilecko navyse vykocikujem, nie? 🙂

vifinka
18. jún 2010

a mafy, skus na hlavu sumive magnezium, mne celkom zabralo 🙂

mafynka
18. jún 2010

vifi dakujem,ale ja beriem magnezko 3krat denne,,nechcem miesat

ivanap6
18. jún 2010

ahojte 🙂
dnes som bola na sone, mame 3,34 cm, sme 10tt+2, videla som ako mimi uz krasne kope nozickami a rucickami, bolo to nadherne 🙂
len stale hnackujem, i ked je to uz trosku lepsie, nemam uz take velke krce, doktori ma uz namaju ani na ake vysetrenie poslat, vseky vysledky mam ok, tak nikto nechape. Len dufam, ze to neoplyvnilo a nevplyvni mimi. Nemate s tym nahodou nejaku skusenost? Gynekolog povedal, ze to urcite nemoze byt tehotenstvom a nikdy predtym som to nemala...

vifinka, cukruska, super, ako pekne sa to vyvija a ako to leti. Mne sa to strasne vlecie zatial.
Mafy, to je super znamenie ze si grckala, ja ani raz ale nevolnosti mam, ale da sa to v pohode vydrzat. Treba sa len ukludnit a nesledovat sa tolko. Mna napriklad ani nezaujimalo kolko mam hcg, ani mi ho nikdy nemerali, netreba sa zbytocne tym stresovat 😉
moniq, to je fajn, ze si na PN, ja som bola tento tyzden a este by mi jeden prisiel vhod, ale na druhej strane v praci to rychlejsie leti 🙂

cukruska1920
18. jún 2010

@ivanap6 gratulujem k dobrym vysedkom 🙂 neboj pojde to aj tebe..aj mne sa prvy trimester strasne vliekol ale teraz to uz uteka

ivanap6
18. jún 2010

no pocula som, ze po tom prvom trimestri to pojde rychlejsie, na to sa spolieham a tesim, uz nech su Vianoce 😀
vidim, ze mas termin v novembri, to bude skorpionik? Ja by som mala mat kozorozca 🙂

cukruska1920
18. jún 2010

@ivanap6 no v novembri ale ze skor to vyzera na oktober...tak uvidime...ale skorpionik bude tak ci tak

dadqa86
19. jún 2010

Ahojte ako sa mate a co mate nove? 🙂

mafynka
20. jún 2010

ahojte kocky,,nejak tichucko tu ako vzdy ☹