icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
20. jún 2010

@mafynka :Mafy ahoj ako sa mas? a co mas nove? 🙂

mafynka
20. jún 2010

ahoj dadqa sa miname o chlp v kuse 😀 😀 😀 no ja som sa dnes iba rozculovala...ale inak sa celkom da,,prsia desne bolia a trosku brusko,,ale citim,ze dnes prvy den,som vobec nelezala,,musim sa asi viac setrit a ty sa mas ako?

cukruska1920
20. jún 2010

Ahojte

mafynka
20. jún 2010

ahoj cukrus,,ako sa mas?

cukruska1920
20. jún 2010

@mafynka ja dobre..ty sa pochval? uz si doma?

dadqa86
20. jún 2010

@mafynka :Ja sa mam celkom dobre som zacala brat ten Clostil....beriem ho uz 2-den este 3-dni a ho doberem potom si len odpocitam ten 1ť a 16-den a huraa do snazilkovania 😀 😀 😀

mafynka
20. jún 2010

dadqa tak super,tesim sa,,,budem taaaaaaaaaaaaaaaaak drzat palceeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cukruska hej uz som doma,,a dnes som uz prisla aj ku svokre,kde byvame,,no skoro ma porazilo,,,som si robila zasoby na pranie,,,aspon na pol roka som mala vanish, gel na pranie, avivaze,,,no a pridem dnes domov,ze idem drahemu poprat co doniesol z liecenia a musela som bezat do obchodu si najprv nakupit na pranie,,,vsetko minute,,,o mineralkach ani nehovorim 😠 😠 😠

dadqa86
21. jún 2010

@mafynka : kujeeeem budem informovat 😀 😀 😀 😀 ale zbezne 😀

janirea
21. jún 2010

ahojte,
tesim sa z dobrych sprav 🙂
u mna je novinkou zatial druha mrcha, ktora prisla uz presne na 29. den 😵

mafynka
21. jún 2010

ahojte babule,,,ja mam desny strach,,uz si pripadam ako nie normalna,,,ale doki ma objednala az na prveho ☹ ☹ ☹

janirea
21. jún 2010

mafy,,,neboooj, bude vsetko dobre,,,,hcg si mala pekne,,,urcite aj srdiecko bude alebo uz aj je a pekne si uziva drobec pohodlie 😉

denne73
21. jún 2010

mafy neboj bude oki. 🙂

cukruska1920
21. jún 2010

@mafynka to poznam....my tiez nebyvame samy a je to na nervy....keby mam kam ist hned idem

vifinka
23. jún 2010

Ahojte kocky, tu je nejak ticho 🙂 ziadne novinky? Velvetka nic nedala vediet?

moniquie
23. jún 2010

ahojte,,
veru je tu ticho ticho tichúčko ,,

velvet ozvi sa nám,, moc na teba myslíme,, držíme palce a dúfame že si tehu ,, že nás len naťahuješ ,

ja som doma, nudím sa ,, brrrrr,, rozmýšľam čo si uvarím dobrého, asi nejaké zapečené cestovinky ,,
ten deň ide doma stráášne pomaly , už nech má mm dovolenku a nech sa nudíme spoločne 🙂
no len to vypadá až na august,, to je dalekéééé, dovtedy zošediviem ,,

dajte vedieť ako sa vám darí ,,,,

mafynka
23. jún 2010

ahojte,,co tu nove?

zuztek
23. jún 2010

ahojte 🙂

vifi a cukruska, ako vam tie tt krasne pribudaju, uz mate polovicu za sebou 😵

tehulky moniquie a mafy, mohli by ste si dat tt do nastavenia, aby sme boli v obraze, som rada ze sa vam dari a ze vsetko je ok, len tak dalej 😉

velvetka, halooo, kedy sa nam ozves? 🙂

ja nic nove, zajtra idem na kontrolny ster na tu ureaplasmu, buduci tyzden uz budem vediet ci som zdrava, alebo nie...

mafynka
23. jún 2010

zuztek dam,dam,,ale az ked uvidim srdiecko bit 😀 😀 😀

sarafortuna
23. jún 2010

ahojte,
zuztek, tá ureaplazma sa ti nejako prejavovala?.. ja už mesiac čakám na výsledky steru, ked nebudú o týžden, tak sa už veru spýtam, či ich náhodou nestratili... 😠 😠 😠
mna sem-tam popichuje vo vaječníkoch /ale inak ako pri ovulke-taká tlaková bolesť/, aj urologicky nie som OK - nepijem až tak veľa, no cikám veľa, aj v noci... 😔 😔 - akoby také "chronické" štátium.... a nie som OK ani čo sa týka mojej alergie - stále mám boľavé hrdlo a sople v nose... 😠 😠 😠 😠
Beriem 3 týždne to Aloe, tak som zvedavá, či sa to telo znormalizuje... a to sa už môžeme snažiť..no dajako sa mi nechce, ked nie som OK.

Tehulkám držím silno silno palce... ahojte

mafynka
23. jún 2010

@sarafortuna ahoj,,tebe uz nejako dlho chodia tie vysledky,,,no hlavne nech sa preliecis a sup sup do snazenia 😀

sarafortuna
23. jún 2010

veď ja neviem, kade tie výsledky behajú... krv už mám, všetko OK - vírusové ochorenia... ale budúci týždem chcem ist k dr. tak-či-tak... uvidíme, či bude teraz ovulka a aký budem mať cyklus... lebo dajak sa mi to zatiaľ nezdá... no v podstate je skoro, robiť z cyklu závery, lebo kyret bol pred necelými 3mesiacmi...

mafynka
23. jún 2010

@sarafortuna tak drzim palceky

sarafortuna
23. jún 2010

vďaka... už nech budú výsledky akékoľvek, hlavne si musím udržať chladnú hlavu...
minule ma už chytala panika a plač, lebo hrozí že možno ma prepustia v práci.. je to také na 50%, firma ide dolu vodou... a prišla som tam asi posledná, takže PRVA asi pojdem preč...
Dosť sa toho bojím, či sa psychicky nespustím... no ešte som optimistka, možno to firma prežije aj bez "ozdravovacích procesov"..
ahojte

PS: už je vo svojom živle, zase ide futbal...;) už mám toho bzukotu včiel dosť 😠 😠 😠

zuztek
23. jún 2010

sarafortuna - no tieto infekcie sa zriedka prejavuju, u mna to boli zapaly mocovych ciest 2x po sebe, bez akehokolvek podchladenia, ale pravdepodobne som tu ureaplazmu mala v sebe dlhsie, mozno aj niekolko rokov... hlavne si over ci ti robili obe ureaplazmy (lebo niekde robia len U.urealyticum, ale ja mam naopak U.parvum), a tiez ci ti robili mykoplazmy a chlamydie, su to podobne potvory...

sarafortuna
24. jún 2010

veď to, že ja mávam urologické problémy... a v moči nebolo nič..takže aj moja praktická hneď povedala, že to treba preklepnúť... a to moje podbuško sa od kyretu správa nejako ináč ☹ ☹ nikdy ma tak slabulinko nepopichovala a netlačilo kade-tade 😖 😖

sarafortuna
25. jún 2010

dievčatá, chcem sa opýtať /hoci víkendujete/.
nemali ste po kyrete iné pocity v podbrušku? iné pichanie pri ovulke a pred krámikmi...
Ja si svoje brucho nejako nepoznávam... neviem rozornať čo sa deje v mojom tele...už som mu tak pekne rozumela 😒 😒 😒
ma to vytáča a deptá... 😒 😒 😒
a fakt začínam byť presvedčená že mám nejakú ureaplazmu alebo podobnú idiotinu....!!!

tremonti
26. jún 2010

ahoj sarafortuna a ako dlho si po kyrete?mna brusko bolelo este taky mesiac a pol a vraj preto lebo sa stahovala svalovina maternice do povodneho tvaru

cukruska1920
26. jún 2010

@sarafortuna kolko si od kyretu?? ono to je individualne...niekedy moze trvat aj 6 tyzdnov kym sa ti dostane telo do normalu...je to vlastne ako sestonedelie

denne73
26. jún 2010

ahojte zdravím všetky 😉

dadqa86
26. jún 2010

@denne73 :Ahojky ako sa mas?a co mas nove?A ako pokracuje tehu???Aj my sa uz snazime... 😅 😝