icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
8. sep 2010

@dadqa86 som akurat desne nasr....ta,,,,ale si mi normalne zlepsila naladu,,,velmi by som ti to priala 😀 😀 😀

dadqa86
8. sep 2010

@mafynka A preco si nasra.....ta?A som rada ze som ti zlepsila naladu na 100% to budem vediet az zajtra este dorana mi mozu dojst 🙂

mafynka
8. sep 2010

nedojdu,,nesmu,,dako ta zacarujem a poslem na teba tehu virus 😀 😀 😀 😀

som nastvana,lebo mi volala sefka ci budem dalej robit,,,na konci skolskeho roka bol problem,lebo riaditelka nam zo dna na den zrusila kurz,,bo skratila hodiny, bo som mala malo studentov,,tak ludia boli na to nastvani,,ze zaplatili a koncia v maji,,a este zo dna na den,,ale proste boli spokojni,,ja som im aj vravela,ked daco maju,nech mi povedia,,,este mi stale somrali, ze vela uloh davam,,ze piseme pisomky, ze sa stale musia ucit,,ze stale robime cvicenia a musia byt v strehu,,,vsak som ich aj dost naucila,,,a dnes mi riaditelka povie,ze novu skupinu mi neda, ze ti predtym boli nespokojni, ze je hodina malo akcna, malo sme opakovali a nevracali sme sa k veciam,co sme prebrali!!!!!!!!!!!!!!!! co je totalna blbost,,ona to vlastne cele hodila na mna,,,bud si to sama vymyslela,aby nemusela priznat svoju chybu,,alebo ja neviem co to ma znamenat!!!!!!! nechapem, keby ti ludia neboli so mnou spokojni tak do certa nechodia ku mne cele leto na sukromne hodiny...jaaaaj ja tak zurim 😠 😠 😠 😠

dadqa86
8. sep 2010

@mafynka No ja si myslim ze nedojdu 😵 ,ale nejdem predbiehat budem vidiet rano 🙂 a co sa tyka toho co si mi napisala 😨 tak akoze to je ina sila...Sak ako to moze cele hodit na teba tak ako si napisala keby stebou neboli spokojny tak k tebe nechodia na sukromne hodiny 😠 poviem ti len tolko aj ked viem ze ta to velmi neupokoji ludia su svine... 😠 a nieje to fer 😒

mafynka
8. sep 2010

@dadqa86 nevravela som jej na to nic, lebo by som sa len rozculila,,,ved ucim na dvoch skolach,,a stojim si za tym ako vediem tie hodiny,,vzdy opakujeme,,,tak co mi ide rozpravat, ze hodiny boli malo akcne,,,joooj tak ma nastvala

dadqa86
8. sep 2010

@mafynka To ti verim moja ja si myslim ze toto by nasralo s prepacenim kazdeho 😠 😒 ,ale v kazdom pripade ti mozem napisat ze ja by som si usta poriadne otvorila

mafynka
8. sep 2010

@dadqa86 som ratala s tou robotou,,aspon nieco nech este zarobim,,,ale toto ma totalne odrovnalo,,nech si tam da niekoho ineho,,ma tam daku studentku,co len zacina ucit,,ked je jej fuk, ze robim uz 4 roky v jazykovke a uz niekolko kurzov mi preslo rukami,,si za svojou robotou stojim 😠 😠 😠

mafynka
8. sep 2010

@dadqa86 no ale nechajme to,,nepatri to sem,,,zajtra mi daj co najskor vediet 😀 😀 😀 😀

mafynka
9. sep 2010

@dadqa86 heeeeej flakacka,,,kde siiiiiiiiiiiiiiiiii,,,ja tu cakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

dadqa86
9. sep 2010

@mafynka Prepac moja,ale internet nam vypadol neviem co snim je som sa sem ledva dostala ked pride manzel domou z roboty musi na to kuknut.. ☹ a inak mrcha nikde 😵

mafynka
9. sep 2010

@dadqa86 nedosla nedosla nedosla nedosla nedosla nedosla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kedy ides testnut?

cukruska1920
9. sep 2010

ale ale...tu to vyzera na tehu 😅

mafynka
9. sep 2010

@cukruska1920 no sepka sa tooo 😀 😀 😀 😀 😀

cukruska1920
9. sep 2010

@mafynka jedna babka povedala??

mafynka
9. sep 2010

@cukruska1920 skor jedna dadqa povedala 😀 😀 😀 😀

cukruska1920
9. sep 2010

@mafynka nooo..tak som zvedava

mafynka
9. sep 2010

@cukruska1920 aj ja 😀 😀

dadqa86
9. sep 2010

@mafynka No testnem az vo Svrtok na 10-den mi kazal doktor urobit si test takze az vo Svrtok
@cukruska1920 No ja len dufam ze to bude tehu 😵

mafynka
9. sep 2010

@dadqa86 coooo???,,ale ja do stvrtku nevydrzim,,to nas chces tak dlho natahovat?? 😀 😀 😀 😀 😀 ja netrpezlivaaaa 😀 😀 😀

dadqa86
9. sep 2010

@mafynka Nooo presne uz len 7-dni 😀 vydrzite baby moje 😀 😉

mafynka
13. sep 2010

ahojte flakacky,,vidim,ze tu nic noveho

dadqa86
13. sep 2010

@mafynka Ahoj mafy....No ako sa mi mas? a co mas noveho?sa tesim uz na Svrtok 🙂

mafynka
13. sep 2010

ahoj,,ale ani mi nevrav,,hrozny vikend bol,,,v piatok som sla k priatelovi,,sli sme na pivko, s tym,ze ja budem soferovat,,,no doriadil sa tam ako prasa a potom mi celu noc grckal a dusil sa v spanku,,tak som nic nespala,bo som ho strazila,aby sa mi nezadusil,,,v sobotu som bola totalne mimo z toho,,sme sa aj povadili, lebo dalsiu akciu ma zasa o dva tyzdne cez vikend,,reku naco mam chodit, ak ma takto vzdy vyzerat!!!! v nedelu bol v robote, tak som sla na jarmok pozriet,,bolo krasne slniecko,,tak som vyuzila,,,potom sme sli so psami vonku,,,ja som trochu spadla, co ma vystrasilo,,,lebo vecer som mala aj krce okolo pupka,,,no potom sme nasli nasho psa s rozrezanou labkou,,vsade sama krv, tak sme mu to zaviazali a vzali ho k nam do izby spat,,,to som zasa celu noc nespala,,lebo sme ho kontrolovali, ci nekrvaca,,,,tak som aj dnes ako mechom udreta,,,ale uz som dosla domov,,tak driemem cely den,,,,,a ty ako??,,,nic nove?,,,,nechces dnes testnut?? 😀 😀 😀 😀

dadqa86
13. sep 2010

@mafynka No si toho prezila dost ako tak citam 😕 takze si sa nevyspala nic ked si to tak vezmem..Ako aj ja ja som zase uz poriadne 2-dni nespala lebo moj muz strasne chrape to sa neda spat som skusala davat aj sluchatka z MP3-jky do usi,ale to mi nepomaha lebo mi to prebijal svojim chrapanim...Takze musim dospavat cez den ako dieta 😝 A ci nechcem dnes testnut aj by som chcela len nemozem musim vo Svrtok rano lebo vo Svrtok mam ist aj k doktorovi lebo moj doktor robi len od Pol-tretej poobedia do vecera do 18:00hod takze vo Svrtok rano hned davam info sem aby ste vedeli co a ako... 😉 Musis vydrzat ako aj ja aj ked by som cela testnut hned 😀 😀

mafynka
14. sep 2010

@dadqa86 jaaaaj a ja nebudem na nete do pondelka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ma budes dlho natahovat 😀 😀 😀

cukruska1920
14. sep 2010

caute mrchane

dadqa86
14. sep 2010

@mafynka Mojka ja to sem napisem a ked sem dojdes tak to uvidis 😉 🙂
@cukruska1920 ze mrchane 😀 😀 😀

dadqa86
16. sep 2010

Ahojte...Takze tu mate moj testik mafynka dockala si sa 😀 😵

mafynka
16. sep 2010

Jaaaj nedalo mi nekuknut..tak kukam cez mobil..dadqaaaa super sprava,najkrajsia aka mohla byt..taaak sa tesim a gratulujeeeem😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

dadqa86
16. sep 2010

@mafynka Dakujem mojka 🙂 si bola zvedava cooooooooo 😀 😀 😀 😀 dam vam vediet este co a ako 😉