icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 kedy mas termin?

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka V Maji,ale presni datum este napisem lebo som v 6 tyzdni...takze bude majove ako som aj ja 😵

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 jeeej super,,letne babatko,,,nemusis sa trapit s teplymi vecickami 😀

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka Noo,ale pride aj zima 😀 takze potom sa budem trapit hehehe ja som tiez v Maji narodena 30-teho 🙂

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 no ale to sa uz skor da,ked je babo vacsie,,ako teraz kupovat teple veci, ked nevies ake bude velke a aku velkost mas kupovat

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka Sak ano to mas pravdu...noo aspom ze mi to vychadza na leto 🙂 😝

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 zas ani ty nemusis riesit nejaky zimny kabat,,az take brusko cez zimu nebudes mat 😀 😀 to mas vyhody

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka noo dufam pretoze ja som chudej postavy moja 😀

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 rozmyslas aj nad menom??

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka No ja uz mam mena vybrate aj s muzom sme s arozhodli ze ak to bude chlapcek bude Patrik ak dievcatko tak Viktoria 🙂

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 jeeej pekne mena 😀 😀 😀 som zvedava ci budes mat aj tusaka,,,ja som ho mala,odkedy som ho prvy raz videla na sone,,,,to bola este len mala machulka,,nic nebolo vidno,,a o mesiac nato, uz rucicky,aj nozicky, aj hlavicka 😀 😀 😀

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka Nooo ja som zvedava ci budem mat tusaka...noo kazdopadne mam uuplne ine tehotenstvo ako som mala tie 2-predosle tomuto sa to nevyrovna ako mne bolo zke pokym som nebrala tie cipky...

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 to je dobre, ze ti je zle,,,babo dava o sebe vediet, ze je v poriadku

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka Noo len teraz to uz menej citim po tych cipkach...tak neviem ako sa babo ma este ako moze davat najavo? 😅 😝

mafynka
22. sep 2010

@dadqa86 len to s nimi moc neprehanaj

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka To sa dava do konecnika kurna som myslela ze ma vystre ked som si to prvy krat dala 😀

mafynka
22. sep 2010

Ok,,ale skus aj tie lizatka

dadqa86
22. sep 2010

@mafynka Lizatka?ktore? 😅 😀

aero
22. sep 2010

@dadqa86 -- ahooj moja , náhodou som videla tvoj nick - a čo nevidííím
blahoželáám a z celého srdca ti to prajem 😵
dúfam , že pamätáš na tému : kamošky z prešova a z košíc , alebo tak nejako
tam sme si troška písali
ináč prepáč , že som vás tu prepadla
tak ešťe raz --- KRáSNE TEHULKOVANIE......... 😉

dadqa86
22. sep 2010

@aero Ahoj moja jasne ze si pametam sak ja tu temu este stale mam aspom si myslim...a dakujem velmi pekne a v pohode je dobre ze si nas tu prepadla 😀 😉 a ty ako sa mas co nove?

aero
22. sep 2010

@dadqa86 - u mňa nič nové ... stále dookola
robota - domov , navariť, upratať , učiť sa s deckami a táák... 😒
a ešťe som zabudla , sem - tam tu robím : kukuk, kukuk 😀

dadqa86
22. sep 2010

@aero Noo ze sem tam a uz som ta tu nevidela asi mesiac ci kolko nechcem prehanat 😝 tak fajne aspom ze sa mate fajne...som aj nedavno na teba myslela stale chodim nakukat do temy,ale teba nikde vlastne nikoho nikde 😀

sarafortuna
23. sep 2010

Kočky, vy si už založte novú tééému 😀 😀 😀 😀 , šak tu sú už samé tehulky... 😅 😅 😅 😅
Nieeee, srandujem...
Prajem krásne tehulkovanie... fdržím palce, nech už nezažijeme žiadne sklamania.
aj ja už cééééém ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

Zuztek a ty ako sa máš?

dadqa86
23. sep 2010

@sarafortuna Dakujeme noo cakame na ostatne tehulky 😀 😝

zuztek
24. sep 2010

ahojte, aj ja mam pocit ze tato temicka uz velmi nefunguje, o par mesiacov uz podla nazvu nebude ani velmi aktualna... ale svoj ciel u vacsiny bab naplnila, maju zdrave babatka v brusku a to je dolezite 🙂

@sarafortuna dobrala som druhu liecbu, uvidim dalsie tyzdne ako sa budem citit, no a skocim na kontrolne stery... ale moj vnutorny pocit (a hlavne zdravotne problemy) mi hovoria, ze som sa tej urey este nezbavila 😒

sarafortuna
24. sep 2010

@zuztek, ach jaj... nie je to už vec imunity? ☹ ☹ ☹ ☹
ja mám zase za sebou anovulák a mám aj slabulinkú menštruáciu, hoci možno sa ešte rozbehne.. ale pôjdem k dr. nech mi spraví HP, hoci teraz som aj chorá-prechladnutá tak bude dobre ešte asi 1 cyklus počkať, nech je telo "vo forme".

Neboj, ešte stále možno v tomto roku stihneme "zasadiť fazuľku".. 😉 😉

zuztek
24. sep 2010

@sarafortuna no, idem buduci tyzden aj pre vysledky na alergo-imuno, tak som zvedava co mi povie... ja som sa zmierila s tym ze uz tento rok nic, najprv sa z toho vsetkeho musim dostat, len este neviem ako 😅

sarafortuna
24. sep 2010

@zuztek, no je to fakt na nervy ☹ ☹ Musíme to nejako vydržať! hádam sa tie naše telá spamätajú 😔 😔 😔
držím palce, nech sa toho už NAVŽDY zbavíš. 😉 ahoj

zuztek
24. sep 2010

@sarafortuna dakujem, tiez ti prajem hlavne pekne cykly s ovulkami, aby to coskoro vyslo 😉

mafynka
27. sep 2010

ahojte kocky,,
@sarafortuna
@zuztek drzim vam obom palce