Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ok,,ale skus aj tie lizatka
@dadqa86 -- ahooj moja , náhodou som videla tvoj nick - a čo nevidííím
blahoželáám a z celého srdca ti to prajem 😵
dúfam , že pamätáš na tému : kamošky z prešova a z košíc , alebo tak nejako
tam sme si troška písali
ináč prepáč , že som vás tu prepadla
tak ešťe raz --- KRáSNE TEHULKOVANIE......... 😉
Kočky, vy si už založte novú tééému 😀 😀 😀 😀 , šak tu sú už samé tehulky... 😅 😅 😅 😅
Nieeee, srandujem...
Prajem krásne tehulkovanie... fdržím palce, nech už nezažijeme žiadne sklamania.
aj ja už cééééém ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Zuztek a ty ako sa máš?
@sarafortuna Dakujeme noo cakame na ostatne tehulky 😀 😝
ahojte, aj ja mam pocit ze tato temicka uz velmi nefunguje, o par mesiacov uz podla nazvu nebude ani velmi aktualna... ale svoj ciel u vacsiny bab naplnila, maju zdrave babatka v brusku a to je dolezite 🙂
@sarafortuna dobrala som druhu liecbu, uvidim dalsie tyzdne ako sa budem citit, no a skocim na kontrolne stery... ale moj vnutorny pocit (a hlavne zdravotne problemy) mi hovoria, ze som sa tej urey este nezbavila 😒
@zuztek, ach jaj... nie je to už vec imunity? ☹ ☹ ☹ ☹
ja mám zase za sebou anovulák a mám aj slabulinkú menštruáciu, hoci možno sa ešte rozbehne.. ale pôjdem k dr. nech mi spraví HP, hoci teraz som aj chorá-prechladnutá tak bude dobre ešte asi 1 cyklus počkať, nech je telo "vo forme".
Neboj, ešte stále možno v tomto roku stihneme "zasadiť fazuľku".. 😉 😉
@sarafortuna no, idem buduci tyzden aj pre vysledky na alergo-imuno, tak som zvedava co mi povie... ja som sa zmierila s tym ze uz tento rok nic, najprv sa z toho vsetkeho musim dostat, len este neviem ako 😅
@zuztek, no je to fakt na nervy ☹ ☹ Musíme to nejako vydržať! hádam sa tie naše telá spamätajú 😔 😔 😔
držím palce, nech sa toho už NAVŽDY zbavíš. 😉 ahoj
@sarafortuna dakujem, tiez ti prajem hlavne pekne cykly s ovulkami, aby to coskoro vyslo 😉
ahojte kocky,,
@sarafortuna
@zuztek drzim vam obom palce

@dadqa86 kedy mas termin?