icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
30. sep 2010

@nika195 Dakujem velmi pekne si zlata a neboj sa dozijes sa aj ty a podla mna to bude coskoro posielam vyrusik pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙂 😉

nika195
30. sep 2010

@dadqa86 -dakujem pa

dadqa86
30. sep 2010

@nika195 ahoj 🙂

mafynka
30. sep 2010

@nika195 ahoj,vitam ta tu..aj ked je to smutne..ja som potratila v sept a otehu som v maji..drzim ti moooc palce a napis castejsie

nika195
1. okt 2010

@mafynka -ahoj a dakujem...snažime sa ale zatial nič hrozne to boli ☹ 😢
ked opať dojde mrcha baby vy ste my takym vzorom ked niektora si zažila to čo ja a teraz je opať teho a zatial je ok teda prajem vam nech to tento krat vide ....!!

@dadqa86 -držim moc palce dadqa to po dosť dlhom čase po roku ale neva hlavne že si tehu a určite to bude tento krat ok !!

mafynka
1. okt 2010

@nika195 myslim,ze vsetky to chapeme..mne sa tiez kazdou mrchou rucal svet..a som nemala chut dalej bojovat..aj teraz sa stale bojim ako to dopadne..nevzdavaj sa,aj tebe to musi vyjst,budeme ti drzat palce

dadqa86
1. okt 2010

@nika195 No to dufam aj ja ze to bude ok do prvej poradne mam ist 20-teho tak uvidime co nam povedia.... 🙂

nika195
5. okt 2010

@dadqa86
@mafynka
čaute baby čo nove??

dadqa86
5. okt 2010

@nika195 Ahoj ja sa akurat chystam na ultrazvuk o 14:00hod mam byt tam drz mi palce aby malickemu bilo srdiecko 🙂 potom ked dojdem dam vediet 😉

mafynka
5. okt 2010

@nika195 ahoj moja..u mna nic nove,akurat mam riadnu depku co je zo dna na den horsie..ale tesim sa z bruska..rozmyslam,ze predsa len pojdem na to 3d sono..chcem este vidiet moj pokladik..a ty sa mas ako?
@dadqa86 myslim na vas,podaj potom spravy..a aj fotocku uz chceme

dadqa86
5. okt 2010

@mafynka Takze akurat som dosla s ultrazvuku vsetko je v poriadku sme v 8 tyyzdni aj 5-dni malicke sa nam pekne hybalo a aj srdiecko krasne bilo...fotecku este nemam,ale nebojte sa dockate sa 🙂 som stastna ze nam to konecne vyslo toto som potrebovala pocut a vidiet 😵 drzkajte sa

nika195
5. okt 2010

@mafynka -prajem nech je všetko ok zachvilu maš babo v naruči držim palce moc!!

nika195
5. okt 2010

@dadqa86 -gratulujem!§super... snad sa raz aj ja dočkam

dadqa86
5. okt 2010

@nika195 dakujem velmi pekne neeeboj sa dockas sa 🙂

nika195
5. okt 2010

@dadqa86 -nieje zač 😉
dufam.... ☹ ;-

dadqa86
5. okt 2010

@nika195 nedufaj,ale musis veryt ako ja 😉 😵

mafynka
6. okt 2010

Ahojte kocky,nic tu noveho?
@dadqa86 ako sa citis?
@nika195 a ty si sa kde stratila haaa? Uz zacinas mat moresy ako ostatne flakacky tuna😀😀😀

dadqa86
6. okt 2010

@mafynka Citim sa celkom dobre len ta nevolnost nejak nechce ustupit vecer mi uz tak zle nebyva ako pred tim,ale zase rano ked vstanem sa mi hlava toci zle mi je a tak mi je cely den....Ledva prejdem na zachod musim pomaly lebo sa mi hlava toci...Ale inak super....Stale som hladna 😀 stale jem 😀 vsetko v pohode zajtra o pol-tretej si idem po Tehu knizku tak som zvedava co nam doktor povie...dam vediet a co ty ako sa citis ty nieco nove?

mafynka
6. okt 2010

@dadqa86 ja sa citim fajn..maly kopka vecer..len krize ma hrozne bolievaju..tesim sa na knizocku

dadqa86
7. okt 2010

@mafynka Aj ja sa tesim na knuzku som zvedava aku dostaneme 😉 dam vediet ked dojdem

nika195
7. okt 2010

@mafynka -nie ja vas čitam a tešim sa svami a držim palce

@dadqa86 -pekne foto knižky daj 😉
super

dadqa86
7. okt 2010

@nika195 Odfotim a dam 😉

dadqa86
7. okt 2010

Nech sa paci 😵 som stastna ako blcha

nika195
7. okt 2010

@dadqa86 -krasa teším sa stebou 😉
juuuj aj ti zavidim v dobrom slova zmysle 🙂
či sa ja niekedy dočkam takeho preukazu sa my nechce ani veriť 😢

dadqa86
7. okt 2010

@nika195 Neeeboj sa moja verim urcite ze sa dockas aj ja som bola natom tak ako ty snazenie nam trvalo vyse roka a predsa to prislo 😵 posielam ti vyrusik pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dufam ze ta cim skor zasiahne 😉 🙂

nika195
7. okt 2010

@dadqa86 dakujem ti kieš by si mala pravdu ☹

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 supeees krasna knizocka..najkrajsia na svete😀😀😀😀gratulujem
@nika195 neboj dockas sa,len nezufaj..my ta nakazime tehu virusom😀😀 kocky ja som dnes mala promocie a taka som desne unavena

nika195
7. okt 2010

@mafynka -gratulujem pekne lahni a odpočivaj...
no mohli by ste ma nakaziť uffff 😢

dadqa86
7. okt 2010

@nika195 Neboooj sa vsetko bude v pohode len musis veryt 😉

@mafynka Dakujeeeeeeeeeeeem 😀 ako sa mi mas?

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 ujde to..aj ked som si pri mamke aj poplakala..mi prislo luto,ze nikde nerobim..len malo hodin mam..a peniazkov treba vela..ale drobec spokojne kopka..inak vcera som bola na kave s tou kamoskou,co je tehu a normalne fajcila..ja som bola taka zlostna na nu..ako moze tehotna zena fajcit!!!
@nika195 treba len verit,aj ked to nie je lahke..neskusis ten duphaston?