Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
@mafynka -ahoj a dakujem...snažime sa ale zatial nič hrozne to boli ☹ 😢
ked opať dojde mrcha baby vy ste my takym vzorom ked niektora si zažila to čo ja a teraz je opať teho a zatial je ok teda prajem vam nech to tento krat vide ....!!
@dadqa86 -držim moc palce dadqa to po dosť dlhom čase po roku ale neva hlavne že si tehu a určite to bude tento krat ok !!
@mafynka Citim sa celkom dobre len ta nevolnost nejak nechce ustupit vecer mi uz tak zle nebyva ako pred tim,ale zase rano ked vstanem sa mi hlava toci zle mi je a tak mi je cely den....Ledva prejdem na zachod musim pomaly lebo sa mi hlava toci...Ale inak super....Stale som hladna 😀 stale jem 😀 vsetko v pohode zajtra o pol-tretej si idem po Tehu knizku tak som zvedava co nam doktor povie...dam vediet a co ty ako sa citis ty nieco nove?
@nika195 Neeeboj sa moja verim urcite ze sa dockas aj ja som bola natom tak ako ty snazenie nam trvalo vyse roka a predsa to prislo 😵 posielam ti vyrusik pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dufam ze ta cim skor zasiahne 😉 🙂
@dadqa86 ujde to..aj ked som si pri mamke aj poplakala..mi prislo luto,ze nikde nerobim..len malo hodin mam..a peniazkov treba vela..ale drobec spokojne kopka..inak vcera som bola na kave s tou kamoskou,co je tehu a normalne fajcila..ja som bola taka zlostna na nu..ako moze tehotna zena fajcit!!!
@nika195 treba len verit,aj ked to nie je lahke..neskusis ten duphaston?

@nika195 Dakujem velmi pekne si zlata a neboj sa dozijes sa aj ty a podla mna to bude coskoro posielam vyrusik pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙂 😉