icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

tinusak
22. dec 2010

ahojte snazilky aj tehulky,
nahodou som nakukla do tejto temy, a chcem povzbudit lulu10, nam to vyslo na 5 krat, prave sme oslavili 2.narodeniny nasho Mareka :o))) Takze netreba sa vzdavat, urcite sa dockate...

zufalka
22. dec 2010

@lulu10 ahojky,nevzdávaj to,ja idem teraz siedmy krát 🙂

sarafortuna
23. dec 2010

Kočky, prajem všetkým krásne prežitie Vianočných sviatkov,
veľa optimizmu, úsmevu a trpezlivosti,
a aby nám rok 2011 priniesol to, po čom tak veľmi všetky túžime 🙂 🙂 🙂

ahojte

PS: a aby sme sa z toho nezcvokli 😉

moniquie
23. dec 2010

ahojte,
velvet : nestojí to za reč,, asi budeme tráviť vianoce každý inde ...

v pondelok som bola na poradni, všetko bolo ok,
no dnes som sa zobudila s opuchnutými nohami, a aj biele fľaky sú na nich,, neviete čo to je,,
žeby tá moja pečienka, no asi sa odstrelím,, v januári ma gyndoš chce poslať ležať do nemocky na 2 3 dni na krvné testy, no ešte nevie o tých nohách .. ☹

velvet26
23. dec 2010

@moniquie
to ma mrzi, na vianociach je najkrajsie, ked sme spolu s blizkymi, no ved uvidite, mozno sa do zajtra este udobrite... 😉
s tymi opuchnutymi nohami a flakmi, no neviem moja co to moze byt, ja som zatial este opuchy nemala, vzdy sa ma na poradni sestricka pyta, ci nahodou nemam opuchy alebo krcove zily...neda sa ti este zavolat tomu dr.? ze z coho to moze byt, coho by si sa mala vyvarovat? skus mat nohy co najviac hore vylozene...

velvet26
23. dec 2010

Inak, zelam vsetkym kockam, ci uz mamickam, tehulkam alebo snazilkam krasne vianoce, plne lasky, pohody, stastia, spokojnosti... 😵 😵 😵 😵

zusika
23. dec 2010

Ahojte dievcata.....prajem vám krasne sviatky, vela zdravia a sil, optimizmu a rodinnej pohody!

zusika
23. dec 2010

a verim, ze sa vacsine z naspodarilo naplnit nas najvacsi tohtorocny sen... 🙂 Nech vsetko dobre dopadne!!!

zuztek
23. dec 2010

ahojte 🙂
velvet, teda bude to dievcatko, tesim sa s tebou 🙂
zusika, ty cakas dvojicky? to som si vsimla az dnes, wow, z celeho srdiecka blahozelam 😵 😵 😵
moniquie, drzim palce aby to nebolo nic vazne, este par tyzdnov a budes mat babatko v naruci 😵

babulky, prajem vam krasne sviatky, takto o rok uz bude vsetko inak, viacere uz budete mat babatka doma v postielke, a dufam ze my zvysne ich budeme mat aspon v brusku, bude to nadherne, drzme si palce 🙂

cukruska1920
23. dec 2010

Ahojte dievcata...zelam Vam prijemne sviatky plne naplnenych priani 🙂

lulu10
23. dec 2010

@tinusak moc dakujem za povzbudenie 😵 uz som to chcela aj vzdat a poziadat o adopciu ale taketo spravy mi davaju silu ist dalej, mozem sa spytat ci ste skusali prirodzene alebo cez IVF? a prisli ste na to v com je problem? mi stale patrame, dufam ze sa nam to tiez podari, otehotniem bez problemov prirodzene

ivanap6
24. dec 2010

Ahojte 🙂
aj ja Vám želám krásne prežitie Vianoc 🙂 Pre mnohé z nás to budú posledné Vianoce vo dvojici a o rok už s drobcami, tak si to "užime" 🙂

my všetko v poriadku, malá má už 3200g, už som otvorená na jeden prst a vraj je už dosť nizko, tak čakáme každu chvílu, len dufam, že to nebude dnes 🙂

tinusak
24. dec 2010

@lulu10 ahoj lulu, som rada, ze som ta povzbudila 🙂 Otehotnela som prirodzene, ale tiez som uz uvazovala o kadecom, pretoze u nas nezistili ziadnu pricinu, teda ziaden problem, obaja sme v poriadku. Obehla som vsetkych moznych doktorov, nakoniec zabrala liecba z hematologie, pichala som si cele tehotenstvo do brucha fraxiparin a uzivala anopyrin, prednison a kys.listovu. Tak drzim vsetkych desat, aby vam to vyslo, kludne sa este pytaj ak budem moct, tak poradim... Zelam krasne Vianoce a aby sa Ti splnilo to Najvacsie zelanie 🙂

lulu10
24. dec 2010

@tinusak aj ja som si pichala fraxiparin ale nezabralo, skoncilo sa to tak isto ☹ ale manzel ma zly spermiogram tak teraz patrame po tom ci to neni pricina... v kolkom tyzdni sa ti tehotenstva koncili? u mna je to 6-7tt, nikdy som sa nedockala srdiecka 😔 ale budeme skusat dalej snad sa to raz podari 😵 aj tebe prajem krasne vianoce a este raz dakujem za povzbudenie 🙂

vifinka
24. dec 2010

Ahojte maminy a snazilky. Po dlhsej dobe sa hlasim a chcela by som vam zazelat krasne sviatky s vasimi babatkami ci uz v brusku alebo pod stromcekom. Nam sa 11.12. narodil krasny chlapec Matko, mali sme 3,41 kg a 50 cm. Je to najkrajsi darcek, ktori sme si mohli zelat. Krasne Vianoce!

dadqa86
24. dec 2010

Kopec darčekov čo srdce pohladia,
rodinu a prateľov čo nikdy nezradia.
K bohatstvu krôčika a ku šťastiu skok.
Prajem Vám pekné Vianoce a šťastný Nový rok!
😉
🙂

moniquie
24. dec 2010

ahojte babeny
velvet : všetko je s mm ok

dnes som bola pre istotu na gynekologickom príjme,
porobili všeličo, a sme zatiaľ ok, v pondelok na kontrolu na rizikovú poradňu,
pečienka trochu vystúpila, a že tie nohy opuchnuté nie su, a flaky - bodky nevedia prečo,
takže uvidíme ako dalej, zavolám aj svojmu dokymu no až v pondelok, nechcem ho rušiť na vianoce

baby želám vám nádherné vianoce, nech sa všetko na dobré obráti a nech babenká v bruškách veselo krútia nôžkami

anjelikom hore do nebíčka - veľa lásky od mamičiek tu na zemi posielam, a netehulkám nech sa rýchlo splní vianočný sen 🙂

tinusak
27. dec 2010

@lulu10 ja som tiez koncila tak do 10tt, zvycajne na prvom sone, na ktore som isla sa zistilo, ze srdiecko je bez akcie. Ked som otehotnela 4.krat, tak mi hned nasadili fraxiparin a tiez to nestacilo, potratila som. A potom piatykrat mi okrem fraxiparinu dali aj prednison a ten zabral. Tak mozno aj tebe by to zabralo... Smutne je, ze sme ako take pokusne kraliky, na ktorych skusaju, co zaberie ☹ Ale ak sa ti podarilo otehotniet, tak to s manzelom nebude take zle. Tak nech sa vam to podari co najskor, alebo nech zistia, co je na pricine, aby vam vedeli pomoct 🙂

velvet26
28. dec 2010

@vifinka gratulujeeeeem k Matkovi, nech rastie ako z vody a robi vam samu radost... 😵 😵 😵

moniquie
28. dec 2010

ahojte baby, nestiham, no posielam male info

tak zajtra nastupujem do nemocnice, pecenovky sa zhorsili
ak ich udrzia nizsie,, minimalne cca dva tyzdne , bude ok, a spravi sa asi cisarak
ak testy pojdu hore , tak sa bude muset spravit cisarak hned,
takze vsetko sa dovzviem koncom tyzdna,

pekne som sa pobalila, a rano na siedmu ma drahy odveze, keby som dosla az po porode domov, tak ma nachystane aj pre malinku O🙂) vecicky v ktorych nas vyzdvihne a jasne aj poporodne veci ktore budem potrebovat ja .

drzte palce , inak malinka je ok

PS. PF 2O11, keby som tu nebola 🙂

denisa287
28. dec 2010

Ahojte dievčatá,náhodou som nakukla do Vašej temy,inak som v teme februárovky.Tiez sme s manzelom velmi štastní,že čakáme babatko.Tiez bol koniec roka 2009 pre nás tažky,ale v maji v 2010 sa nám podarilo znova otehotniet a to len po 2 mesiacoch snažilkovania sa.Cakame dievčatko Tamarku,má teraz približne 2,5kg a je velmi veselá v brušku. Davájte pozor na svoje brušká a vela zdravia Vám a Vašim babatkám prajem.

micicka
28. dec 2010

ahoj kočky, prajem vám krásne medzisviakové obdobie, super prežitý silvester a v novom roku všetko len to naj naj naj.

všetkým vám ďakujem, ktoré ste aj mne - nešťastnici 😉 zapriali do budúcna to malé šťastie.

moniguie - držkaj sa mojka, aby všetko dopadlo tak ako má a nech ti malinká či už teraz alebo o niečo neskôr v náručí mrnká 🙂

vifinka
29. dec 2010

@velvet26 Dakujeme a sme neskutocne stastni 🙂 Nech sa malej slecne v brusku dari a rastie do krasy 😵 😵 😵

velvet26
29. dec 2010

@moniquie držím palčeky, nech je vsetko v uplnom poriadku, ale urcite bude, coskoro budes mat naruci svoju malu princeznicku... 😵 😵 😵

vifinka, dakujem, uz som si kukla na facebooku tvojho maleho, je uplne rozkosny, kraaaasny chlapcek.. 😉

micicka
31. dec 2010

Ahojte babule! Chcem vám zapriať všetko dobré do roku 2011, zdravé deťúrence, veľa zdravia, šťastia, lásky 😀 nech sa nám vydarí všetko po čom zatúžime 😉

velvet26
31. dec 2010

@dadqa86 pozeram do pasu, vcera co viem si bola na poradni a uz viete, ze budete mat chlapceka... 😵 😵 😵 😵 supeeeer gratulujem moc 😉 😉

babulky, vsetkym Vam zelam veseleho Silvestra a hlavne krásny Nový rok 2011, nech je pre vsetky co sme tu, mamicky, tehulky a snazilky stastny, plny zdravia, lasky a vytuzenych prianí... 😉 😉 😉

dadqa86
31. dec 2010

@velvet26 Dakujem noo bol otoceny k nam takze sme videli vsetko aj to ze mal nieco navyse 😵 sme stastny ako blchy aj doktorka nam to potvrdila ze to bude chlapcek tak sme stastny a nevieme sa uz dockat mame aj fotku z ultrazvuku len ju sem musim prihodit...takze hned to bude...Aj ja vam prajem Stastny novy Rok a hlavne vela uspechov v tom roku 2011 😉

moniquie
31. dec 2010

ahojte babule,
dobra sprava, dnes ma pustili domov z nemocky,
a tak ma cakuu polnocne jednohubky 🙂

sme ok, porobili testy, je to este v norme, netreba nic vyvolavat jedine ze sa to zhorsi pätnasobne, takze casuuu dost

zelam vam do noveho roka vela vela zdravicka, stasticka, lasky, a vela krasnych slnecnych usmevnych dni v celom roku
😀

dadqa86
31. dec 2010

Tak toto je nas chlapcek zo vcerajsieho ultrazvuku robeny v 20-tyzdni 🙂

moniquie
31. dec 2010

baby nevie niekto aké by mali byť hodnoty na záznamoch plodu - teda EKG
mne to raz lietalo od 14O - 12O, a dnes medzi 18O - 14O,, doktor nič nepovedal,, ja sa v tom nevyznám
opýtam sa asi v pondelok na poradni, no srdiečko búšilo jak najaté ....