Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
kočky, mamičky... veľa zdravia bábätkám a tehulkám tiež... 😉 😉 😉 😉
@sarafortuna a aj snazilkam vela stasticka, urcite sa coskoro zadari a tiez budes mat svoje vytuzene krasne babatko v brusku.. 😵 😵 😵
ahooojte dievčatá
tak dnes sme historicky prvý krát doma s malinkou,,
sme šťastní rodičia, našej prťavej karinky 52 cm, 264O aktuál váha, schudli sme a pribrali,
máme žltačku, no včera nás ožiarili a dnes pustili domov,
zajtra príde doktorka tak uvidíme čo nám povie
držkajte sa,, nemám vás dočítané 😀
Ahojte 🙂
tak aj my sme doma z pôrodnice, prišli sme včera.
Máme teda Michaelu, 3560g, 51 cm 🙂
Velmi sa z nej tešíme.
Ahojte , ahojte. tak možno si ešte niektorá z vás na mna spomenie. 😉 😉 😉 . Ako sa mi tu máte??? my ideme na prijem 23.1 2011 takže baby myslíte na nás. Už teraz pochodujem po byte a neviem čo zo sebou. 😀 😀 😀
@denne73 jasne ze si ta pamatame...uz som aj myslela, ze to kazdu chvilku u vas moze byt...tak budem siiiiiilno drzat 23 teho palceky, urcite vsetko dobre dopadne a budete mat princeznicku uz pri sebe... 😵 😵 😵 😵
inak, roztrhlo sa vrece s dievcatkami, uz aj awe je maminka krasnej dcerky Valentinky, nechodila sem moc casto, ale veeeeelmi gratulujem.. 😵 😵 😵
ahojte flakacky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
juuuj maminky mate krasne deticky,,blahozelaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀
ja hlasim,ze mi este pokope 😝 zajtra kontrola,tak som zvedava,dokedy vydrzime
drzkajte sa tu a snazilkam drzim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto silno palce 😉
ahojte babule 🙂
vidím, že sa mi máte veľmi dobre a plodne. veľmi gratulujem maminkám a samozrejme aj trošku závidím - ale v dobrom. prajem vám teda nádherné chvíle prežité s dieťatkami 🙂
a maminkám čakateľkám, príjemné chvíle s bruškami.
@denne73 - držím palčeky aby všetko hladko prebehlo
@velvet26 - musel to byť nádherný zážitok, keď ste si mohli takto popozerať malinkú 😉
baby držte sa! a držte palce aj nám snažilkám 🙂
😀 😀 😀 ahojte,,,denne uz ma svoju princeznu pri sebe 😀
@micicka dakujem, ano bol to nadherny zazitok, kazdej odporucam ist na 3D je to naozaj neskutocne vidiet, ako malinka vyzera a co tam vymysla v brusku.. 😵 😵 😵
drzim ti mooooc palceky, aj ostatnym kockam snazilkam, buducim tehulkam, nech sa co najskor zadari...ale verim tomu, ze urcite ano a coskoro sa sem pridete pochvalit dobrymi spravickami. 😉 😉 😉
ano schvalena...pockaj chvilku, najem sa a pojdem na FB, tam popiseme..dobre?
Ahojte baby...kde vas najdem na FB? 😅

my sme boli vcera aj s manzelikom na 3 D v Hlohovci, mali sme uzasny zazitok, malicka si najprv pekne spinkala, no potom sa prebrala, zivala, cucala si palcek, dr. ju pomeral, vsetko zodpoveda norme, vsetky kosticky pomerane...napriek tomu, ze mala pri tvaricke placentu, kt. ju z casti zakryvala, urobil na dr. krasne fotky a video...sme nadseni...a malicka sa podoba uuuuuplne na manzela, je jeho mala kopia, kraaaaaaasna... 😵 😵 😵 😵