icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
7. jan 2010

janirea- to sme na tom uplne rovnako, ja viem byt taky hypochonder az no...sa zo mna priatel smeje, no a ked budem tehu, tak dovidenia 😀

trinitka87
7. jan 2010

aj vy ste cakali na vysledky 2 mesiace a viac ?? 😠

janirea
7. jan 2010

lu.lu,,,moj muz uz teraz vravi, ze "no zbohom", ze co si vsetko bude musiet vytrpiet pri mne,,,,,, 😀 ,,,a ja mu na to, ze ci vie, ze bocian deti nenosi,,,,ze ma aj on na tom rovnaky podiel 😀

lu.lu.
7. jan 2010

presne tak, on tiez prilozil ruku k dielu, tak nech znasa nasledky 😅 ... a ty mas teraz narok na hocico, vsetko sa odpusta...prajem mu vela trpezlivosti 😉

janirea
7. jan 2010

🙂 presne tak ,,,idem ja na obedik,,ahojte zatial

cukor
7. jan 2010

lulu...aj prvá mrcha po kyrete bola u teba slabá?ja som uz 9 mesiacov po kyrete a mrcha je strasne slabá,mam strach,či pri nom mi niečo nedobabrali a preto idem na hysteroskopiu.

cukruska1920
7. jan 2010

ja zas mam od kyretu taku normalnu...pred tym som mala dva dni a koniec...a teraz mam taku aka ma byt... a tento cyklus som mala dokonca cervene a mavala som taku ciernu

lu.lu.
7. jan 2010

hej cukor, aj prva bola slaba 😒 ...tiez mam strach, ci tam nieco nesfusovali, ale vraj tie prve mozu byt take vselijake, len verim, ze dalsia bude uz normalna-radsej silna ako slaba.....a na ultrazvuku ti nic nevidia, ci nemas nizko narastenu sliznicu, tak preto je slaba??

vifinka
7. jan 2010

pred kyretom som mala 31tky, pri HA klasika 28 dni na minutku presne. prva bola silnejsia ako obvykle.

micicka
7. jan 2010

ahoj babyzne 🙂

janirejka nestresuj, aspon trosku sa snaz upokojit, najdi si nejaku "zasluznu" činnosť, aby si sa tolko nestrachovala. viem, že to bude asi ťažké, ale ani také nervy ti neprospievajú 🙂

vifinka
7. jan 2010

baby, na vysku sliznice pomaha kontryhelovy caj, ale to viete 😉

micicka
7. jan 2010

baby ja zase čakám tretiu mrchu, doraziť by mala dnes a nič, ani príznaky ☹

inak ja som mala obidve normálne ako predtým alebo dokonca o niečo slabšie. asi je to u každej z nás individuálne, a myslím si, že na sone by bolo vidieť, keby niečo nie je v poriadku. vaše telo reaguje trošku ináč, nebojte sa

beak
7. jan 2010

janiera, ja keď som bola tehu, mňa tiež občas boleli nohy, bola to taká bolesť ako keby som mala svalovicu a občas ma bolia nohy keď mám MS

lu.lu.
7. jan 2010

vifinka-to je alchemilka, ze?

ahoj micicka-ja zase priznaky som mala min. tyzden dozadu a teraz len trosku spinenie...proste mi to uz lezie na nervy, chcem nejaku pravidelnost, nech mozem zacat snazilokvat

velvet26
7. jan 2010

ahojte...
lu.lu..no ja uz mam vysledky z infektologie, to co som vtedy spominala, no to je len polovica vysledkov, toto je druha polovica, ktorú poslali na genetiku, tak zajtra uvidim...
janireika, ono mne povedal jeden gynekolog, ze niekedy je horsi mthfr homozygot ako leiden heterozygot, lebo pri homozygotovi si zdedila oba polovice genov chybne, od oboch rodicov...nechcem ta ale strasit, urcite to bude v poriadku...skús pit velat tekutin, nalievaj sa s vodou, aby sa ti riedila krv..

micicka
7. jan 2010

lulu, ja som pri prvých dvoch menzesoch mala príznaky dva týždne a teraz nič ☹ tiež už na to nemám nervy, ale možno mi to aj tie antibiotiká čo beriem ovplyvnili. len mám ísť 19.01. na vstupnú prehliadku novému gyndošovi a nechcela by som to posúvať, ale keď mi tá mrcha mrchavá bude meškať, tak budem musieť a ani víno si nemôžem dať ☹ všetko je proti mne, ja sa nehrám 😀

micicka
7. jan 2010

ahoj velvet, no držím palce zajtra, aby sa "nebili" tie predchádzajúce výsledky s týmito

cukruska1920
7. jan 2010

mici...len aby dosla 😅

ja som si dnes robila ovu test...je v albume 😵

vifinka
7. jan 2010

lulu, hej, kontryhel je alchemilka. tu v cechach tomu hovoria kontryhel 😉 Inak tu prvu mrchu som vyvolava cervenym vinom, potom uz aj horucimi kupelami a bacha baby - cajom z kopru, fuuuuj to bol blevajs na n-tu.
Ale zacalo ma pobolievat poobede v podbrusku, tak mozno tie krvinkove slavnosti uz uz prepuknu 😅

lu.lu.
7. jan 2010

micicka 😀 ....zeja sa nehram...na to som si ako dlho nespomenula 😅 ....veru, mame to my zeny tazke, ach jaj

velvet-aha, tak preto sa mi zdalo, ze uz nejake vysledky mas-ale tie vysledky by mali byt viacmenej rovnake, nie?

micicka
7. jan 2010

cukruska, pride, my sme este nie na ostro 😉

vifinka, prvé dve som aj ja vínom vyvolávala, nenamietala som 😉

lulu, a neni to dobré, že nehrám sa, to ja dosť často tomu môjmu pustím, na pobavenie sa 😀

velvet26
7. jan 2010

lu.lu...hej, maly by sa podla vsetkeho zhodovat s tymi, co mi robili na hematologii,lebo to tiez bolo posielane do blavy na genetiku...tak to som vazne zvedava...tie prve vysledky to boli na vsetky infekcne choroby, plus gynekologicke vytery na chlamydie a neviem co vsetko - vsetko bolo ok...

velvet26
7. jan 2010

cukruska, pekny ovu testik mas...kolky dc si? 🙂

ivanap6
7. jan 2010

ahojte, pridávam sa k tým, ktoré majú slabú mrchu. Predtým som ju mávala silnú hned na prvý deň a vždy išli zo mňa aj také kusy (asi to bola sliznica) a teraz len čistá bledšia krv a veľmi málo už druhý deň. A tiež som mala príznaky MS už dva týždne dopredu. Ale bolesti mám klasické.
Vychádza mi to jedine tak, že sliznica bola dosť zošrabana a nestihla dorásť, ja neviem...

lu.lu.
7. jan 2010

ahoj iva- tiez sa utesujem tym, ze este nestihla dorast, ale dokedy budeme cakat? ked je sliznica nizka, ani vajicko sa neuhniezdi 😒 ....nic nam neostava, len pozitivne mysliet...

ok, kocky-idem od vas, dufam vecer bude konik ficat...
a cukruska-krasny testi 😵

velvet26
7. jan 2010

ivi, ja si tiez myslim, ze to bolo tym, ze vela sliznice zoskrabali pri kyrete...
aj ked..ta moja prva bola fakt ze brutal, skoncila mi az na 8 den, no bolesti ziadne..som zvedava na tuto druhu, ze aka bude...ak ovsem dorazi...no asi ano..

ivanap6
7. jan 2010

musíme len dúfať, že sliznica dorastie, ved po MS idem na kontrolu tak snád budeme múdrejsí...
velvet, no možno nedorazí, podľa tvojej MS je sliznica úplne v poriadku tak už podla mňa môžeš byť tehu v pohode. To by bola sila 🙂

cukruska1920
7. jan 2010

dakujem...som 15DC

cukor
7. jan 2010

ivana,lulu....práve preto idem na tu hysteroskopiu.....na ultrazvuku sa dokt.nepozdávala štruktura sliznice.....a alchemilku pijem uz od apríla a figu borovú pomáha....

ivanap6
7. jan 2010

ved toho sa obávam aj ja... alchemilku pijem tiež od zákroku každý deň