icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
7. jan 2010

Ivi, to by teda bola... 😀
ja ked som bola na sone na kontrole 3 tt. po kyrete, tak dr. hovoril, ze sliznica je uz nova a je jej dost, tak hadam je vsetko ok...jaj, ten zakrok nam to cele rozhadzal...co..no nic, chce to vsetko cas a bude to urcite ok.. 😉

cukor
7. jan 2010

ivana....počkaj este na dalsiu mrchu a uvidis,či sa niečo zmenilo.

ivanap6
7. jan 2010

ok, budem veriť, že dalšia marcha bude silnejšia 🙂
cukor držím palce na tej hysteroskopii. Tam vlasne budú iba zisťovať či je všetko ok? Tušim ste to tu už rozoberali raz, že môžu vzniknúť nejaké zrasty..

cukor
7. jan 2010

no prave aj po potratoch môzu vzniknut zrasty a oni sa vlastne pozru dovnutra v akom stave je maternica.hoci lekárka velmi nechcela tu hysteroskopiu vzhladom na to,ze to bude dalsí zasah do maternice......ale ja chcem vediet na com som aj kôli môjmu veku a aj preto,lebo u mna to prirodzene nejde a nechcem sa zbytočne stimulovat hormonmy....

vifinka
7. jan 2010

ja som bola na vysetreni 14 dni po zakroku a hned po prvej mrche, doktroka mi urobila UTZ z vnutra, hned po kyrete chvalila sliznicu, ze pekne rastie. Baby, ja pevne verim, ze sa vsetkym podari otehotniet prirozdene.
cukor - ako sa zistuju zrasty?

cukor
7. jan 2010

prave tou hysteroskopiou.......aj mne sliznica rastla sice nie velmi ale 8 mm stačí ale doktorke sa nepáči struktura.

ivanap6
7. jan 2010

fuu, tak to sa budem modliť aby sme nemali žiadne zrasty. Ale veru radšej vedieť na čom sme, držím palce a potom daj vedieť čo ti zistili.

cukor
7. jan 2010

no ale na tu hysteroskopiu idem az o mesiac.........prístroj sa pokazil takze musím počkat...... 😀

velvet26
7. jan 2010

cukor, drzim palceky, nech je vsetko ok...ja chcem ist teraz na dalsiu kontrolu po druhom menzese a to pojdem aj pekne s tymi vysledkami, co mi nasli...som zvedava, ako sa dr. zatvari, ked mu oznamim toho leidena...chcem si s nim dohodnut potom dalsi postup, ak sa mi nebude pacit jeho jednanie alebo tak, tak ho zmenim, mam v zalohe dvoch gyndosov, co by ma brali a o leidenovi vedia.. 😉
cukor, ty mas tiez tusim tú istú mutáciu ze, tiez heterozygot?

janirea
7. jan 2010

ahojte babulky, ja uz doma,,,zdrhla som skor domov z roboty,,,a tie moje nohy, uz viem, kde je pes zakopany,,,opuchnute ako slak a tvrde 😒 ,,neviem kde si ich mam od radosti vylozit

janirea
7. jan 2010

baby, drzim velmi palce, nech vam tie mrchy normalne nabehnu a su take ako maju byt ,,,a uz aby sa nam aj snazilkovanie mohlo rozbehnut 😉

janga
7. jan 2010

caute, caute,
jani pijes dostatook tekutin? vypi aspon 1/2 l caju, nozky vyloz a oddychuj...
inac co nove? pisete jak draci... ja som dnes uz trosku bola v praci, ale pohodicka bola 😉

beak
7. jan 2010

janirea, prepáč som ti v predošlom príspevku doplietla meno, asi som už prepracovaná
..ja som mala prvú mrchu ukážkovú, ak bude aj druhá asi nevydržím čakať šesť mesiacov

mm1
7. jan 2010

kocky ale ked otehulkujete alchemilku vysadte... roztahuje maternicu, aby nepodporovala krvacanie....

velvet26
7. jan 2010

janireia, presne tak, ako pisali baby, vela tekutin a nohy hore...odpocin si..
ked ti potvrdi gynekolog tehu, pojdes hned na hematologiu, si tak dohodnuta s dr.?
ja som inak teraz nakukla do temy trombofilia, co chodim a tam akurat jedna holka pisala, co sa jej narodil maly syncek, ze ma tiez tú MTHFR a pichala si od zaciatku tehu injekcie.. 😕 ja som bola v tom, ze tam staci len vysoky prisun kyseliny listovej...asi je to ozaj vsetko individualne..

velvet26
7. jan 2010

baby, idem uz z roboty domko pomaly, potom vecer sa urcite ukazem..pa zatial

janirea
7. jan 2010

baby, ja som si musela lahnut,,,nohy ma normalne bolia,,a ked sedim pri stole alebo PC tak este horsie,,,snazim sa dost pit, len nejak asi ta voda nejde von a uklada sa,,,prestavam aj solit, aby to este viac vodu neviazalo

beak nevadi,,,v pohodicke 🙂

velvet,,,idem uz teraz v pondelok na hemato,,,nevydrzim este 10 dni, kym bude nieco vidiet na sone,,,,
no a na tej hemato, mi doktorka sice hovorila o injekciach B12,,,ale len v nutnom pripade,,,ale ako pridu na to, ze co je nutny pripad, tak to teda som zvedava,,,mam zatial femib.800, acidum 10 mg, a tbl. milgamma ako nahrada B12,,,,,,,vidis, kolko lekarov tolko nazorov ☹ a potom si vyber

ale mm ide znovu darovat krv, takze zoberie moje papiere a odkonzultuje toho mthfr s dalsou dr., aspon pre istotu,,,,

micicka
7. jan 2010

caute baby, tak zatiaľ nám ten konik funguje, uvidime do kedy.

janirea, určite lepšie, ked sa viacej lekarov vyjadri, mozes potom konzultovat. no a tie nožičky, neviem čo treba robit, viem, že mojej mamine toez opuchali a vobec to dr. neriesil, aj ked nemalo by to byt

micicka
7. jan 2010

ako vidím, nikto niekde. polovicka pozera hokej, tak mne zostal len net. dala som si hurku a dobru kyslu kapustu - ved vitaminky treba 🙂

velvet26
7. jan 2010

ahoj micicka..
ja som uz tu...napapana, dala som si segedinsky od svokry, ako fakt vynikajuci, mozno si dam zachvilku aj duplu.. 🙂
vidim, ze aj ty uz po dobrej veceri odpocivas..su tu aj ostatne kocky?

beak
7. jan 2010

ahojte, ja som tu tiež 🙂
..škoda, že nie je vidieť, kto je pripojený

janga
7. jan 2010

Caute baby, no ja uz som tu tiez - napapana, spokojna - robila som lososa na veceru, idem sa osprsit a uz sa vam venujem 😀

velvet26
7. jan 2010

ahoj beak, ze mohli by konika vylepsit...ze by sme boli viac online..
janga..mnam losos, dala by som si.. 😉
baby, aj vy ste take rozozrane po vianociach? ja hrozne, stale by som daco jedla... 🙂 ale vsak dobre, naberieme zasoby, aby babo nehladovalo.. 😀

beak
7. jan 2010

..ja som sa tieto vianoce držala, ani neviem ako sa mi to podarilo, ale nepribrala som, dokonca som ešte schudla jedno kilo 😅

zuztek
7. jan 2010

ahojte, uz som tu aj ja
segedin jem 2.den, a este asi dva dni budem 😅

velvet26
7. jan 2010

teda beak, tak to klobuk dolu, to si asi jedna z mala...my doma vahu nemame tak netusim, ci a kolko som pribrala, no vidim to na rifliach, ze su mi uz male niektore...ja priberam do brucha najviac..

velvet26
7. jan 2010

zuztek, tak mi ho budeme jest asi este aj sobotu na obed..tolko ho mame.. 😅

velvet26
7. jan 2010

ako my s y som myslela..

zuztek
7. jan 2010

velvet, to sme na tom rovnako 🙂 potom planujem navarit fazulovu polievku s udenym masom, plny hrniec, nech mam cez vikend pokoj, lebo robim 😒

beak
7. jan 2010

velvet, ja som tiež váhu nemala, no keď som otehotnela, tak mi doktorka nakázala vážiť sa a odvtedy na nej stojím, vždy keď sa najem..choré, že?