icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
7. jan 2010

zuztek, dobry napad...fazulovu lubim..my ideme v sobotu vecer na veceru k svokrovcom, svokra nas pozvala, no nechcela som ju sklamat, tak som povedala, ze prideme, robi stroganov...a urcite nam z neho zas nabali, tak ani v nedelu nebudem musiet varit...na jednej strane je to fajn,na druhej strane my to niekedy lezie na nervy, vsak to poznate... 😅

janga
7. jan 2010

no uz som aj po sprche... nooo lososik bol fajn - snazim sa robit nie tazke jedla po Vianociach, lebo sa citim jak slon... ale inac tiez mam chute na fazulovku s udenym... mozno zajtra...

velvet26
7. jan 2010

baby, take chute ste mi narobili, losos, fazulova polievka, idem ja znova na ten segedin...tak pa nachvilku 😅

beak
7. jan 2010

ja mám rodičov aj svokrovcov mimo BA, takže keď si nenavarím tak hladujem... možno aj preto som schudla, som bola lenivá kuchtiť..

janga
7. jan 2010

velvet uz budes jak Maaaaargit - segedin kazdy den 😀 😀 😀
ale tak dobry segedin nemusi byt zly 😀

micicka
7. jan 2010

ahoj kočky, tak som späť, ked ste tu neboli odišla som.

lososa by som si dalaaa, mnam a ako si ho robila?

lenkka81
7. jan 2010

ahojte baby...ja som to len na chvilku zapla...som vas precitala a idem si dat kolecko so psom....dnes som zhonotila, ze nemám absolut. ziadny pohyb.....len stale daco tlacim a nic pre seba nerobim....takze papa adie...idem vonku, ozvem sa...ci som nechytila nejaký cestný lišaj....papa

janga
7. jan 2010

micicka - len taku rychlovecku na masle - obaleny v hl. muke s korenim, pokvapkany s citronom - s hranolami 😔 a mrkvovym salatikom 😝

micicka
7. jan 2010

lenkka ahoj 🙂 davaj si pozor, aby si sa nesmykla dolu kopcom..... s tym pohybom je to u mna podobne, len pred TV alebo PC sedim a len sa napchavam, vsetko ma uz aj boli. a este si aj zadok v aute vyvazam, cize uplne nulovy pohyb.
je pravda, ze vcera sme trosku boli vonku, aj sme sa riadne s neterkou a mojim drahym vygulovali, juj tak sme sa vysantili, ale tolko pohybu nestaci ☹

micicka
7. jan 2010

juj janga, mnam mnam, dala by som si hned, aj ked som najedena a akeho kupujes, cerstveho?

velvet26
7. jan 2010

tak uz som spat, mnam mnam, aj tanier som vylizala... 😀
veru, pohyb by sa zisiel dajaky, aj ked ja som nikdy nejak extra nesportovala a som stihla, proste je to v genoch..no zas prejedat sa nechcem, moje predsavzatie je viac zeleniny a ovocia..dnes som pekne spucovala v praci taky veliky strapec hrozna..tak aj zajtra nieco si zoberiem zo sebou..lebo inak sa neprinutim jest zdravo..

janga
7. jan 2010

viec co nie, toto som si narobila zasoby pred Vianocami do mraznicky, lebo som nevedela, co budem nakoniac robit - zraloky, pstruhy, hoki a lososa /my kapra nemavame, nelubime/...

micicka
7. jan 2010

velvet presne tak, treba viacej ovocia a zeleniny, ale ked niekedy narazim na take umele, tak potom ani nemam chut. ale ako hovoris, kazdy den by sme mali nieco take zdrave zjest. no ja som mala dnes aspon zu kyslu kapustu, tak aspon nieco. inak nemame doma vobec nic zdrave 😠 musim sa polepsit

janga
7. jan 2010

baby ja mam teraz take brucho, ako nikdy - ale pripisujem to tej cyste ☹ taka som nafuknuta stale 😖

micicka
7. jan 2010

janga tak vy mate ine zasoby rybiciek, hoki veru tusim ani nepoznam. zraloka som robila len raz, ale nechutil mi, bud zly recept, alebo mi jednoducho nechuti

beak
7. jan 2010

ja som začala pravidelne cvičiť a potom, keď som otehotnela, mi bolo neskutočne zle, tak som s tým prestala a už sa mi akosi nechce začať znova a mám super výhovorku... aj tak budem za chvíľu tehotná a nebudem môcť cvičiť 😀

micicka
7. jan 2010

mne sa zda, ze ten kon zase zacina blbnut,a le to by ma uz riadne nastval 😠

janga
7. jan 2010

micicka mm ich na stedry den normalne vysmazal, nam chutia a vyhovuje mi, ze nemaju male kosticky, tak sa nemusim bat, ze sa na Vianoce budeme dusit...

micicka
7. jan 2010

ja sa tiez neviem prinutit k cviceniu, ja som prestala pred niekolkymi rokmi a uz som sa znova nenastartovala. ale ked budem tehotna, a budem ok, tak by som rada chodila na tehotenske cvicenie

trinitka87
7. jan 2010

ahojte baby,

ako to tak vidim s touto rychlostou vas len pozdravim a pozrem sem neskor ci to nebude lepsie.

inak zajtra idem dr tak som zvedava co mi povie k ked pochybujem ze budu uz vysledky. mozno sa deju zazraky 🙄

majte sa zatial paaaaaaaaaaaa

beak
7. jan 2010

príšerne to mrzne

velvet26
7. jan 2010

no uz som sa tesila, ze ako dobre dnes konik ide a bum...zas blbne...
baby, aj vy ste take hrozne unavene...ja normalne odpadavam od unavy..hmmmm.. 😕

janga
7. jan 2010

velvet ja som si musela poobede pospat - to asi to pocasie...

moniquie
7. jan 2010

Ahojte dievčatá, som tu nová, a veľmi rada by som bola keby za mojimi dvoma anjelikmi, prišlo v roku 2O1O zdravé vytúžená bábetko . Bohužiaľ dnes som sa znova dozvedela , že sme prišli o radosť zo života.
Prvý krát sa nám to stalo v apríly 2oo9. Začali sme špiniť v 12 týždni, kedy už doktori uisťujú že to najhoršie je za nami. Netrvalo dlho, obdeň a začala som krvácať. Hneď na pohotovosti som plakala ako malé dieťa, ordinujúci primár bol na prvý pohľad blbec a tváril sa akože nič, aj ked ma vzal na dve soná. Až po mojom plači povedal že nič nevidí, srdiečko nebilo . Nasledovala kyretáž - srdiečko sa zatavilo v 1O t. . Čakali sme 6 mesiacov ako predpisujú , Boli mi spravené len nejaké základné testy z krvi, nč viac. Na tretí mesiac snaženia som si naordinovala čaj na plodnosť z liečivých rastlín a zabral. Najkrajší darček pod stromček, týždeň pred vianocami sme sa dozvedeli radostnú správu. Trpla som zakaždým keď som šla na záchod či sa história nezopakuje, a bohužiaľ po týždni radovania som začala spiniť. Návšteva u doktora mi priniesla len niekoľko tabletiek a museli sme čakať. Nedalo nám to a šli sme aj do nemocnice na sono, bolo vidno len 3.8 m niečoho . Už som mala svoje tušenie, prsia ochabli, prestala som grgať, nafukovať .. 5 dní som špinila trolinku, no na 6 deň prišiel menzes. Dnes po 5 dňoch krvácania sa doktor pozrel do vnútra. Nič nevidel. Opať sme potratili. Zajtra idem na odber krvi, a už som si ja popísaa aké všetký testy od neho budem požadovať aby sme spravili. Vaše rozhovory ma posunuli vpred, a chcem strašne moc zistiť čo je špatne aby sa nám tretí pokus o deťa vydaril čím skôr.

velvet26
7. jan 2010

janga...asi to bude tym, po takom poobednom slofiku som veru aj ja dnes tuzila..no nejako vydrzime, zajtra piatok..baby, asi uz pomaly pojdem, natiahnem sa pred telku...zajtra sa ozvem, ze co bolo na tej infektologii...tak pa kocenky.. 🙂

beak
7. jan 2010

mne robí problém hlavne ranné vstávanie

janga
7. jan 2010

Boooze Moniquie, to je ozaj smutne, ale hlavu hore - v prvom rade treba najst pricinu, lebo tu uz asi ozaj nejde o nahodu, vyriesit ju a potom sup na to - snad uz so stastnym koncom...
ak si bola v nitrianskej v nemocnici, tak viem o com hovoris....

beak
7. jan 2010

moniguie, je mi to fakt ľúto, veľa dievčat má problém s krvou a následne s vyživovaním plodu, určite by si mala ísť na krvné testy

moniquie
7. jan 2010

ďakujem Janga. Bola som v NR v nemocnici. Asi v každej sa nájde zopár blbcov, a my zrovna na nich narážame.
Chcem tomu teraz venovať maximálne veľa času, aj predtým som riešila zdravú životosprávu, vitamíny atď . no zrejme naozaj je najaký problém, ktorému treba prísť na koreň . dúfam že ho odhalíme a budeme sa konečne tešiť spoločne s celou rodinou, ktorá to tiež znáša dosť ťažko, ja som sa chvalabohu nejako s tým vyrovnala, aspoň sa tak občas tvárim plakať budem keď budem zaspávať , už sa poznám .

velvet26
7. jan 2010

ahoj moniquie, este som sem nazrela a zbadala ta tu...tak ahoj medzi nami..
je to smutne, ze ste uz o druhe babo prisli..urcite trvaj na vsetkych vysetreniach, hlavne si daj urobit hematologicke, oni ti odtial poslu aj krv na genetiku a aj na infektologiu chod, tam ti urobia testy na vsetky infekcne ochorenia a tiez genetiku...ja idem zajtra pre vysledky, polovica je ok, co sa tyka infekcnych chorob, negativne, druha polovica bola na genetike, no asi mi tam len potvrdia, co uz viem z hematologie, vrodeny trombofillny stav leiden heterozygot, no uz mozno vies, ked nas citas...tak drzim ti palceky, aby si sa z toho co najrychlejsie dostala... 😉