icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
8. jan 2010

Našla som si nejake stare merania asi z novembra, kedy som si to len tak baj oko ob-deň merala a tam som bola na nejakych 36,4-3,5

misinn
8. jan 2010

cukor, cele tehotenstvo som mala bez problemov akurat porod dopadol zle.neodsledovali mi ho..neotvarala som sa pri porode a tym nastalo mojmu malemu Timkovi krvacanie do mozdu....žil zhruba mesiac a potom zomrel 😢 😢 😢 zomrel...keby mi spravili v čas cisarsky bol by uplne zdravy.. 😔 😢 ☹

micicka
8. jan 2010

moniq, určite je lepšie vedieť názory viacerých odborníkom a keď je Kozár váš známy, tak by somurčite zašla aj za ním. a to čo hovoria na neho druhý, to ťa nemusí trápiť, keď tebe vyhovuje, tak je to ok, veď každý sme iný.

Ja som mala spontánny potrat, ale bola som aj na kyrete a krvácala som asi tri dni. a to že máš boslesti, môže byť aj z toho, že si sa namáhala, teda bobehovala po obchodoch, ale ak by to neprestalo, určite by si mala zájsť k lekárovi.

vifinka, držím palce, aby boli dve čiaročky, už by sa patrilo aby sa k janirejke pridal niekto ďalší 😀

janga, no máme tu krásne bielo, len sa to tuším začína topiť a zdalo sa mi, že začína z hora niečo pršať 😠

micicka
8. jan 2010

misinn, to mi je skutočne veľmi ľúto, ťažko mi je čokoľvek povedať. len ti prajem, aby ste čo najskôr mali zdravé bábätko a boli šťastní 😉

cukor
8. jan 2010

misinn.......to je mi fakt luto......myslim si ,ze si si vytrpela viac ako my ostatné,ktoré sme svojich anjelikov ani nevideli.......je to hrozné.....viem,ze ziadne slová utechy ti nepomôžu....je to este velmi čerstvé....ale skús sa pozerat dopredu.....je velká šanca,ze sa vám podarí dalsie babo.....nezúfaj,my sme tu s tebou a budeme si aspon takto dodávat energiu a aspon takto si pomahat........velmi ti držím palce..... 🙂

misinn
8. jan 2010

cukor, dakujem ti som velmi rada že si tu môžeme spolu všetky písať...mala som to veľmi tazké hlavne zo zaciatku, teraz je to uz lepsie aj ked stale ma to velmi boli a nikdy sa s tym nezmierim ...ale zivot ide dalej a ja musim ist tiež tak nám neostáva nič iné len dúfať že čoskoro budeme mať druhé dieťatko 😉

misinn
8. jan 2010

micicka dúfam že sa tak čoskoro stane...mimochodom ked znovu otehotniem rodiť už budem v nitre verím že tam to dopadne dobre 🙂

janga
8. jan 2010

misinn to je strasneee!!! ale nezufaj, babatko mat mozete - v tom problem nemate... horsie je to s ranami na dusi, tie mas urcite vacsie ako my, ja by som urcite take nieco neprezila, si velmi silna...
micicka uz prsi aj u nas 🙄 ale aj tak potrebujeme nejaky program na vikend, lebo uz si v tomto byte trosku lezieme na nervy 😅

janga
8. jan 2010

misinn a kde si rodila?

cukor
8. jan 2010

....ja by som niektorým lekárom tak nakopala do zadku 😀 😀 😀

micicka
8. jan 2010

misinn, obdivuje ťa ako si to zvládla, si určite silná osobnosť, myslím, že ja by som to takto nezvládla.

spolu nám tu bude o niečo lepšie, tak dúfam, že nás budeš "navštevovať" pravidelne 🙂

a uvedomujem si, že to čo sa stalo mne, je skoro zanedbateľné v porovnaní s tvojim príbehom a preto sa už nebudem až toľko ľutovať 🙂

misinn
8. jan 2010

janga ani ja sama neviem ako som to zvladla 😒

micicka
8. jan 2010

janga my ideme zajtra na rodinnú oslavu, takže o program je postarané a v nedelu bude mozno tiez oslava. my mám v rodine taký silný január, že až - celkovo 8 oslávencov 😅

ja by som sa na tvojom mieste možno išla niekam okúpať, čo ty na to? a odkiaľ si?

misinn
8. jan 2010

janga, rodila som u nas v LV porodnici....
micicka vieš čo ani ja sa nelutujem 🙂 lebo viem že mi to nepomože.....ale tažke to máme všetky....moja bolesť je o niečo vacsia ale verím že dalsie babatko mi zmierni bolešť.... 😒 😒

cukor
8. jan 2010

práve v takychto tazkých životných chvílach clovek vidí ,čo vsetko sa dá zvládnut.........čo iné zostáva....musí to zvládnut.....

janga
8. jan 2010

micicka byvam pri NItre 😉 kupat - tiez som nato myslela, ale cakam ms, takze asi nie...

cukruska1920
8. jan 2010

Ahojte jezibabky 😀

misinn
8. jan 2010

cukor ano to mas uplnu pravdu...jednoducho musim isť dalej...najhorsie je na tom to ze sa na to dietatko tesis celych 9 mesiacov a uz ked to ma prist takto to dopadne...bol to strasny sok..vobec som netusila ze ten porod tak dopadne...preto budem rodit dalsie babatko cisarskym..aspon budem mat istotu ze sa mu v priebehu porodu nic nestane..

moniquie
8. jan 2010

misinn : to čo si prežila je niečo čo si neželá ani jedna z nás, hrozne ma to mrzí, nechcem hovoriť o tom ako by to zložilo iné ženy, akoby sme to podaktoré nevedeli rozdýchať, ako by sme potrebovali zrejme radu psychologa atd... ja som práve preto silná, že sme prišl o bábetká na začiatku ,, a nepozerali sa im do tváričky, nestrávili s nimi ani jednu minútu života ...
to že sa to udialo práve tebe , je smutné, a určite sú aj iné príbehy, na ktoré niet dostatok slov ktoré by pomohli
život je niekedy taký zlý - že sa zdá že horšie už nemôže byť,
no verím že všetko zlé je na niečo dobré, pevne verím že sa čoskoro budeš opäť usmievať, a zasvetíš tomu s partnerom celý váš budúci život . držím vám moc moc palečky.

micicka
8. jan 2010

cukor presne ako hovoríš, asi je to tak, čo ťa nezabije, to ťa posilní a skutočne niekedy zíram, čo dokáže človek všetko zvládnuť.

keď nás oklamali na dome, myslela som, že je to katastrófa. Keď sme búrali a rozrazila som hlavou čelné sklo a ešte nás chceli ťahať po súdoch, tiež som myslela, že už horšie nemôže byť, keď som potratila bola som zúfala, ale ako zisťujem aj z iných príbehov, stále to nie je to najhoršie, ale už nechcem zažiť nič horšie, už mi stačí 😉

ale už dosť sťažností, je tu víkend, máme pekne bielo vonku, tak sa teším že bude voľno a hlavne, že sa zajtra vyspím 😀

moniquie
8. jan 2010

micicka : či je ten či onen doktor dobrý či zlý, je ťažko hodnotiť, ľudia zvyknú prekrúcať, je síce pravda že moju maminu Kozár zachránil v hodine dvanástej ked mala problémy ženské, no zas sestru odrodil tak , že ju museli uspať aby nevykrvácala..
bolo by fajn keby som sa sama tomu rozumela, a naordinovala si diagnozu, no to by som sa musela znova narodit a vyštudovať 😒 ,,
takže počkám čo porieši môj doktor, samozrejme za mojej pomoci a naliehania ked bude treba,, a potom budeme múdrejší

misinn
8. jan 2010

moniquie mas pravdu určite je to v tom lahsie ze ste ich nevideli ..ale moje najkrajsie obdobie v zivote bolo to ked som bola tehotna ..ten pocit je neopisatelny 🙂 a potom ked sa ti narodi a vidis ako sa na teba velmi podoba to je tiež krásne...musime veriť že to všetky čoskoro zažijeme 🙂 😉

cukor
8. jan 2010

missin......ale v tom velkom nestastí čo ta stretlo si mala aspon možnost zažit ten pocit.. drzat v rukách vlastné dieta....vidiet ho,citit ho..............ale uz ta nechcem rozcitliviet a neboj sa ,este budeš mat to stastie.

moniquie
8. jan 2010

misinn: rozumiem, a chapem ta,,
moja sestra má syna 16 mesiacov, aj ked nieje môj, hrozne ho ľúbim, zjedla by som ho,, ked ho vidím, alebo za ním utekám, či vyhľadávam jeho prítomnosť ked je sestra u nás . utešujem sa že raz takto budem zbožäovať vlastné deti, a budem im prebalovať ocikané pokakané riťky..
to želám každej z nás ..

lu.lu.
8. jan 2010

ahojte babule 🙂

misinn- ked som citala, co si zazila, som sa rozplakala ☹ ....nie je vacsia bolest, ako ked prides o vlastne dieta, ja si neviem predstavit, keby som stratila mojho milovaneho chrobacika....lebo kazdym dnom lubis svoje dietatko viac a viac....si naozaj silna zena a to je dobre, tak velmi ti drzim palce , aby si zase coskoro nosila babatko v brusku 😵 ...

a inak takym lekarom by som brala z fleku licenciu,nechcela si na nich podat staznost?

misinn
8. jan 2010

cukor, ja si to tiež vravim, pozeram sa na to aj tak trochu z tej pozitívnej stránky že som mala možnosť byť s nim aspon mesiac...aj ked bol nonstop v nemocnici,...

moniquie ja sa na to tiež strašne teším, velmi po tom túžim, .. ty teraz zas musiš čakať par mesiacov kým sa začnete opat snažit?

my si teraz dávame pozor doktor nám odporučil aby sme počkali 4 až 6 mesiacov kým sa zacneme snažiť o dalsie babatko...tak sme si povedali ze od marca si nebudeme dávať pozor.... 🙂

micicka
8. jan 2010

okrem odobratia licencie, čo by malo byť automatické, by som tým lekárom pichla do tela rovnaké pocity ako musí zažívať tá nešťastná mamička, potom by možno pochopili!!!

misinn
8. jan 2010

lu.lu zatial sme to dali prešetriť na urad nad dohlad zdravotnej starostlivosti...čakáme čo nám odpíšu a uvidime čo bude dalej...

janga
8. jan 2010

no my uz sme sa naobedovali a pojdem si asi lahnut, som nejaka ko, stale mam pocit, ze mam teplotu, zimnicu na ustach no hrozne... cafte zatial

cukor
8. jan 2010

.......či to prešetria a aké budú závery?.......u nás na slovensku?......ved vidíte čo všetko sa tu deje.........dietatko jej to uz nevráti......
misin.....nech je marec pre vás tým plodnym mesiacom....a možno pod stromcekom bude 😲