icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
8. jan 2010

trinitka- a vy skor nechcete skusat? ci ti lekar odporucil tak dlho cakat?

trinitka87
8. jan 2010

tiez ti povedali, ze na vysledky sa caka 2 mesiace?

ja nemam problem s otehotnenim, len ako to dotiahnut do uspesneho konca. tak dufam, ze ani nebude.

lenkka81
8. jan 2010

ahojte baby...vcera som sa mala ozvat, ale ten beh ma nejak zmohol 😀 ...pozerám ze nové kocky su tu tak vás pozdravuejm a prajem kopec zdravícka....Velvetka som rada ze to mas OK 🙂 🙂 🙂 Musíme verit, ze tento krát to vyjde a budeme za chvilku krasne baculky...../sice ja uz som teraz/ 😠 Dobru nocku, rano vstávam do práce tak idem do pelechu....

beak
8. jan 2010

výsledky z kyretu som mala za dva týždne, nič nezistili, na genetiku sa čaká aj tri mesiace a krv mi brala len ganekologička, na hematológii som nebola, ale chcem sa jej na to opýtať

trinitka87
8. jan 2010

tam pisu ze 20 min pred jedlom a ja nikdy neviem kedy budem jest, si poviem ze teraz a nechce sa mi cakat.

radsej pockame pol roka, druhy krat sme cakali "len 3 " tak som si povedala ze pockam, i ked ani to nieje zaruka.
a este aj tie vysetrenia bohvie kedy budu, teda vysledky uz

trinitka87
8. jan 2010

🙂 dobru noc lenka

trinitka87
8. jan 2010

mne uz brali krv na trombofilne mutacie a potom ze ked sa nieco zisti sa ide na hematologiu a tam sa zase caka tusim, tak mozno to tak aj vyjde akurat toho pol roka

beak
8. jan 2010

takže, možno ma na to hemato nakoniec pošle..
baby, idem buvať, strašne ma režú oči
dobrú noc

lu.lu.
8. jan 2010

ahoj lenka a dobru noc lenka 😉
trinitka-mne ked prvy raz brali krv na trombophilia screening, tak hovorili, ze vysledky budu o tyzden, za 10 dni mi oznamili, ze mam prist zase, ze maju malo vzoriek 😠 , tak som sla, vysledky mali byt zase o tyzden, ked som volala, tak vraj boli v poriadku, chcela som ale hovorit s lekarom a potom mi oznamia, ze vysledky este nie su 😠 , tak som im dala cas asi 3 tyzdne, ze zavolam po vianociach-zase povedali, ze vysledky su ok, isla som to na druhy den konzultovat s lekarom a ten mi oznamil, ze vysledky este nie su!!!...tolko moja skusenost s cakanim..

lu.lu.
8. jan 2010

bru nocku beak 🙂

trinitka87
8. jan 2010

lulu, spominala si tusim co si pisala. strasne. aj mne nieco pokazili tak druha krv a zase cakanie. 😠 uz mohli byt vysledky, a niesu stale.

beak dobru noc prajem. 🙂

trinitka87
8. jan 2010

alebo nemam znamosti 🙄

trinitka87
8. jan 2010

ako to tak vidim, idem spat. uz ma vsetko boli vratane oci a chrbata

lu.lu.
8. jan 2010

dufam sa do konca mesiaca ich dockam,ale mam trochu obavy ze nieco najdu 😒

lu.lu.
8. jan 2010

veru, aj mna uz zmaha unava,tak sa tesim do postele 🙂
dobru nocku trinitka

cukor
9. jan 2010

zdravím všetky snažilky......čo robíte?ešte spíte?

lu.lu.
9. jan 2010

ahojte 🙂 ...len sa vam chcem pochvalit, ze konecne poriadne sa menzes rozbehol 😅 , taka som rada-prve dva dni to bolo take slabsie, ale teraz je celkom silny.....sa mi ulavilo

vsetkym prajem peknu sobotu, nam snezi, ideme niekam von vymrznut 🙂

pa zatim

cukor
9. jan 2010

tak ti gratulujem k normálnej mrche.........to je ale paradox....z čoho sa môžeme tešit 😉

lenkaxy
autor
9. jan 2010

Ahojtedlho sme sa nepočuli 🙂
Ako víkendujete*?
lu.lu - super, teším sa s tebou, že sa rozbehol menzes. To je dobré znamenie 🙂
Ja som sa včera vrátila z CZE, táááka zlá cesta domov bola, hrozne snežilo, do toho pršalo, v BA zápcha samozrejme ako každý piatok....a prišla som táááka hrooozne unavená. Do toho ma zase prepadol šialený smútok za strateným miminko, že ked som dorazila tak som asi hodinu plakala a potom od vyčerpania zaspala. Všetko som si to predstavovala, chudám mm, ten sa mi to snažil vysvetliť a podporiť, ale viete ako to chodí. Môžete počuť tisíce slov, pokiaľ s tým nieste vysporiadaná, tak to niako nefunguje. Popadol ma stach znovu otehotnieť ☹ Tá myšlienka, že sa to bude opakovať a potom kedy vlastne začať, už je ten správny čas???

cukor
9. jan 2010

lenkaxy....nemysli na to ,nechaj tomu volný priebeh....ber to tak...čo má príst -príde.......uživaj si život,všetko bude......chce to len čas....uvidíš 😉

lenkaxy
autor
9. jan 2010

cukor dakujem, neviem, prečo mám takéto pochmúrne myšlienky. Už som si myslela, že je to za mnou, ale ako vidím nie je.... Do toho mm, že sa snaží aby sme mali čoskoro domček prerobený, aby mimi išlo do nového.....niekedy mi je fakt lúto, ze som taká aká som, protiva protivná, umrnčaná a potom rozmýšlaš, že aj neschopná. Neschopná udržať miminko....

kika79
9. jan 2010

ahojky babenky,
lenkaxy viem ako ti je,mna dnes ráno chytila depka ☹ , plakala som jak malá, ale už je v pohode aj ked srdiečko bolí, mm mi kupil ružičku, potešil ma vystiskali sme sa aj on mal slzičky v očiach a vravela som si dosť život ide dalej
cakam sestru s malymi,taki čertici 😠 zaženu moje pochmurne myslienky,
verim,ze coskoro budeme tehulky a na vsetko zabudneme ako na nocnu moru,
úúúúúúsmev 😀 a pekný dník prajem vsetkym

micicka
9. jan 2010

ahoj kočky, tak som si prečítal, čo všetko ste popísali, veru ide to tu riadne rýchlo, potom nestíham čítať 🙂

lulu, gratulujem k mrche, ja ešte nič, už ma aspoň brucho trošku pobolieva, takže sa blíži, ale asi bude ešte meškať, takže termíny musím popresúvať.

lenkaxy, aj mne práve teraz vyhrkli slzy do očí. ale ja už som dlho neplakala, ale viem aké to bolo, len tak z ničoho nič som začala srdcervúco plakať a mm chúďa nevedel, čo má robiť, čo sa deje, ale samozrejme to chápal a podporil ma 😀

ja dúfam, že už budúci týždeň sa dostanem na hemato, leo už dlhooo čakám. chvalabohu som už dobrala ATB a tak sú snáď chlamýdie fuč.....

micicka
9. jan 2010

lenka prosím ta, to čo čítam, že neschopná udržať babatko!!! to čo má byť 😠 toto nemôžeš robiť, ale aj trošku chápam, ale to by sme sa všetci mohli obviňovať, dokonca aj naše polovičky, že poslali zlých chlapcov a preto to nevyšlo.....
vyplač sa, ale prosím ťa neobviňuj sa 😉

ivanap6
9. jan 2010

ahojte kočandy,
lulu, tak paráda tá MS, vidíš pomaly sa to dáva do normálu 🙂 Ja mám teraz štvrtý den a už končí, tiež trošku zosilnela na tretí den, ale bola slabšia ako obvykle ale myslím, že to bude tiež ok

Tie depky - za to môže aj hladina hormonov a potom to nemôžme nijako ovplyvniť 😠 Ja som mala teraz dva týždne pred MS také stavy, že so mnou nebolo ani reči, drahý bol zo mna už zufalý. Ale teraz je to celkom ok.
Vraj v zahraničí sleduju u žien hladinu hormonov po pôrodoch a pod. hlavne kvôli týmto depkám ale tu sa na nás vyfláknu...

janga
9. jan 2010

:(((((((((((((((((((((((

vifinka
9. jan 2010

Ahojte kočky, nejak sa tu množia smutne nálady...tak sa pridávam. 51 DC, druha mrcha nikde, zadala som si BT teploty do WK, do zajtra som nevydrzala, dnes rano T-test a prt = /. Ja som fakt asi pokazena.... ☹

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...

zuztek
9. jan 2010

ahojte, tiez zvyknem mavat smutne nalady, ale momentalne mi ich MS odohnala prec, mam pocit ako keby konecne prisiel novy zaciatok... inak dnes 2.den prvej MS mam poriadne silny, som zvedava ako sa to bude dalej vyvijat...

vifinka - po nemecky neviem tak sa mi tazko orientuje v tvojom grafe... ti smajlikovia ti ukazuju kedy bol sexik? lebo ovulku ti ukazuje asi 2 tyzdne predtym... a ta cervena ciara znamena ze si vtedy nemerala BT?

vifinka
9. jan 2010

zuztek, vy uz skusate? kedy si mala MA?
k tomu grafu, smajliky ukazuju keksiky 🙂 ale len od zaciatku roku to presne sledujem. v pondelok som sa uz objednala pre istotu na vyvolavacku - dufam, ze mi dr. odoberie aj krv a zisti, ci naaahodou nie som tehu. Mrch-priznaky nejak opadli - cez tyzden ma pichalo v podbrusku, teraz uz nic 😕

zuztek
9. jan 2010

nie, este nie, 30.11 som mala MA a teraz je este len prva mrcha, tak este take dva mesiace chceme pockat, mozno aj viac, lebo ja pravidelne zvyknem byt chora v aprili a uz nechcem nic riskovat...
aj ked nemyslim si ze sa to podari na prvy sup, ale clovek nikdy nevie 😅