icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jarulai
1. jan 2010

a vy sa kolko snazite, ak sa mozem spytat?

snow.angell
1. jan 2010

jarulai 2 roky ☹

jarulai
1. jan 2010

to je dost dlho veru. ale nevesaj hlavu, mas predsa uz syna, takze je to asi len otazka casu, kedy sa vam to znova podari 😉

snow.angell
1. jan 2010

jarulai
no je pravda že už několikrát jsem na testu měla ducha, ale radši si to moc nepřipouštím protože pokaždé když tam byl a druhej den ne tak to bylo zklamání a nebo chyba testu 😉

jarulai
1. jan 2010

ano 😨 ja kym to nebudem mat potvrdene od dokiho, tak ziadnemu testu neverim. prave pre toto, ze som uz pocula od viacerych, ze testy ukazu falosny vysledok 😠 a potom je clovek len nestastny 😠
a ty mavas mrchu pravidelne? presne?

lu.lu.
1. jan 2010

na chvilku som odbehla, vidim, ze si tu pekne klabosite 🙂

chcem sa opytat jednu vec...predpokladam, ze ste boli obe na kyrete, aky ste mali potom menzes? nemyslim len prvy, ale aj dalsie....skratil sa vam cyklus alebo predlzil alebo bola mrcha silnejsia/ slabsia? lebo ja som mala prvy menzes po kyrete slaby a teraz ma uz duhy tyzden bolia prsia, ale menzes by mal prist az o tyzden...tak neviem... 😒

jarulai
1. jan 2010

lu.lu, pri prvom som myslela, ze vykrvacam - mala som silnejsi ako predtym a strasne krce 3dni. uz si poriadne ani nepamatam, aky som mal predtym 😀 ale myslim, ze teraz uz mavam rovnaky.taky normalny 😀
teba caka teraz len 2.menzes?

janirea
1. jan 2010

baby moje,,,ja mam akurat tiez taku podobnu dilemu,,,mrcha meska 2 dni,,,,tiez meriam BT a teplotka sa drzi na 37,1,,,,mam boja testovat 😅

lu.lu.
1. jan 2010

hej jarulai, ja cakam druhy menzes....ale priatel teraz sa ma pyta, ci nie som tehotna!!! 😕
je to velmi nepravdepodobne,ale dufam,ze nie...este je skoro...

janirea-tak sa to tu zacina rozbiehat.... 😅 , kedy chces testovat? citis sa tehulkovsky?

janirea
1. jan 2010

lu.lu,,,no ked ja ani sama neviem, pretoze prvy raz som necitila nic,,ziadne bolesti,,,,teraz ma pobolievaju aj prsia aj podbrusko a celkom dost,,,,boli sme prec, tak som to tak nevnimala,,,no a dnes uz doma sa sledujem o 106 😅

rozmyslam, ze testnem tak za dalsie dva dni,,,jooj, odkladam to a posuvam radsej 😅

holiska
1. jan 2010

Ahojte kočky, tak sa k vám pridávam, ak môžem...MA 2.10.09, bola som v 9+tt. Cakam na druhu MS, dame sa uracilo prist 7 tyzdnov po zakroku, teraz taham uz 6ty tyzden a dufam, ze coskoro dorazi...

vifinka
1. jan 2010

prehodila som si ucet z mojejsvadby.sk na "konikovu" verziu. 🙂

lu.lu.
1. jan 2010

janirea- to je to,ze tie priznaky su aj pri mrche aj pri tehu rovnake-bolestive prsia, pobolievanie podbruska.....ja asi tiez, ked budeme snazilkovat, budem testovanie posuvat.... 😅

ahoj holiska 🙂 , vitaj medzi nami....

lu.lu.
1. jan 2010

idem nieco rychlo pod zub prichystat a potom kuknem sem este... 😉

vifinka
1. jan 2010

dakujem lulu. holiska = vifinka. Len z casu na cas tu zabrdne niekto z rodiny a oni o nicom netusili, tak sa trosku maskujem 😀

janirea
1. jan 2010

lu.lu,,,no kazdopadne uvidim, ze ako bude cez vikend a ci bude dovod testovat 🙂
holiska vitaj,,,,si tu inkognito 🙂

vifinka
1. jan 2010

janirea, citam, ze si mozno tehos 😵 drzim palceky, aby to vyslo 🙂 baby, kedy absolvovali zakroky?

micicka
1. jan 2010

ahoj kočandy, zdravím vás, vidím, že sa máme všetky podobne - prežraté 🙂 u mňa je ale najhoršie to, že ja už sa vôbec necítim prejedená a stále tlačím a tlačím do seba, juj ž nech toto skončí 😀

janirea, tak dúfam, že onedlho budeš mať pozitívnu info pre nás. normálne sa už teším 🙂

janirea
1. jan 2010

vif, dakujem,,,klepe so mnou celkom dobre,,,no ale uvidi sa, cas neposuniem 🙂
ja som mala K v septembri,,,,,a su tu baby co mali aj v oktobri tiez tak nejak na zaciatku ak sa nemylim

janirea
1. jan 2010

ahoj micicka,,,no dufam len ze predcasne nestresujem, ale fakt ma takymto sposobom este brucho ani nebolelo,,,posledne tri dni chodim len kontrolovat, ci mrchus nedorazila, ale ništ zatial

jarulai
1. jan 2010

no clovek tu chvilku neni a ako sa nam to tu pekne rozdebatovalo 😵

holiska, ty cakas 2MS a takto dlho jej to trva 😨

jarulai
1. jan 2010

joj, babulky, ja vam vsetkym tak prajem aby ste si nasli tie dialnice a vsetko prebiehalo hladko!!!!!!

vifinka
1. jan 2010

hej, zatial len druhu ☹ hrozne sa to vlecie, ale hlavne, ze sa objavila. Ale uz od prvej sa nechranime, nechavame tomu volny priebeh...co som si precitala stare diskusie, tak niekomu sa zadarilo hned po K, niekom az po tretej MS. Priroda sa vyberie, tak ako si vybrala v oktorbri...

vifinka
1. jan 2010

a este by som skoro zabudla...zelam vsetkym zienkam, aby coskoro nasli //. myslim, ze ziadnej z nas k stastiu nic ine nechyba 😵

micicka
1. jan 2010

janirea chápem a viem si predstavť ako si v strese 😀 normálne už aj ja budem za teba nedočkavá xi, xi. jáj už by som aj ja tak rada išla na to, snáď sa dočkám 😀

ja som mala K hneď na začiatku októbra - neviem kto to tu zisťoval 😕

vifinka
1. jan 2010

mici ja 🙂 tak to sme na tom rovnkako 🙂

jarulai
1. jan 2010

vifinka a ty tak nahodou nechces testovat? neviem ako ostatnym, ale mne druha mrcha prisla uz v normalnom termine.

22.1. bude presne rok, co som mala K. ja ☹

vifinka
1. jan 2010

vcera som si urobila preventivne testik, ale nic tam nebolo... ☹ ak by neprisla buduci piatok, mohla by som v kutiku duse dufat 😎

22.1., tak to bude smutne vyrocie ☹ predpokladam, ze sa uz snazite. 😉

jarulai
1. jan 2010

my sme sa zacali snazit hned po prvej mrche 😉 tiez sa jej uracilo az po 4 tyzdnoch...

nechcem na to spominat, podme dalej...zacina nam predsa uspesny rok 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vifinka
1. jan 2010

od dnes som si zacala merat bazalku, robite to tu niekto? niekde som citala, ze by sa mala merat rano v posteli, predtym ako sa ide na zachod + v rovnaky cas, je to tak OK?