icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
10. jan 2010

lulu 2.10. som bola...maly svist bol "suvenir" z dovolenky 🙂

vifinka
10. jan 2010

alebo to bola svistica 😅 ?

lu.lu.
10. jan 2010

svistik-to je zlate... 😅

vifinka
10. jan 2010

mm mi kazdy vecer "vola" do bruska, ze "halo,co je s vami?" a potom brusko pocuva a mne iba povie "vraj mas byt kludna"

zuztek
10. jan 2010

jeej, mas zlateho mm 🙂

micicka
10. jan 2010

ahojte kočky 😀

vifi manžel je super, som sa zasmiala a ma pravdu 😀 bud kludna

velvet26
10. jan 2010

vifinka, drzim ti palceky, aby ti povedal dr. zajtra ze je v brusku uz nove babatko.. 😵

zuztek
10. jan 2010

akurat som nasla clanok o homocysteine http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=co-m...
najradsej by som to mojej hematologicke obuchala o hlavu
myslite ze ju mozem neskor zmenit?

vifinka
10. jan 2010

velvetka, tak to zelam vsetkym snažienkam...keby to tak bola pravda, ze sme cakali 3 mesiace (ale uz nie 3 mrchy 😕)
mrkla som dnes na cesky MK Snažílkování od prosince 2009 po potratu a tam uz su prve tehulky...

velvet26
10. jan 2010

zuztek...uvidis, ake vysledky budes mat na hemato a povedz jej nech ti zoberie este krv na ten homocystein...a ak nebude chciet, tak zmen tu dr.za nejaku lepsiu...odkial si? ta moja hemato je super..by som ti ju mohla doporucit, ak by si to nemala daleko...

moniquie
10. jan 2010

dnes v noci sa narodilo babetko mojej vzdialenej znamej , ktoá si to samozrjeme zaslúži, no pred rokom ešte nevedela ako sa deti robia ,,
,, takže som bola z toho trochu smutná ,,

velvet26
10. jan 2010

moniguie, kolko ma rokov ta tvoja znama, to ako je nejaka zaostala, ci co... 😅

zuztek
10. jan 2010

z KE...
no caka ma teraz genetika, kde asi budu zistovat tie mutacie (aspon dufam), medzi nimi aj MTHFR (vtedy je problem s listovkou), ak by to bolo pozit. tak ma asi zase poslu na hematku, ale uz pojdem inde...

janga
10. jan 2010

caute!!!!

velvet26
10. jan 2010

jaaj, tak to by si mala daleko, ja som zo zapad.slovenska...no drzim palce..mne nastastie tu mthfr nenasli, aj homocystein je ok...no namiesto toho mam toho leidena..takze tak..ale uz na to tak extra nemyslim...ked ostanem tehu, potom sa to bude riesit..
taka som zvedava, ze kto bude dalsia tehulka..podla vsetkeho vifinka.. 🙂

snazilkant
10. jan 2010

ahojte 🙂
kocky moje

moniquie
10. jan 2010

má cca 21 rokov, spoločne sme prvý krát chceli otehotniet, mne sa podarilo,( potom anjelik odišiel ) jej nie a tak som jej dávala rady, co má robiť, nevedela čo je ejakulát, ani to že ked to z nej dva dni vyteká, tak si dám preboha intimku, nevedela co to je,, takže sa netreba čudovať že som trochu mimo,, ale želám im aj tak všeto dobré ..

velvet26
10. jan 2010

cau janga..ako? co mas nove? 😉

velvet26
10. jan 2010

snazilka..cauko.. 🙂

zuztek
10. jan 2010

moniquie, to myslis vazne? 😀

janga
10. jan 2010

... aaaaale stale vyvolavam mrchu 🙄 o chvilu bude zo mna alkoholik, tolko cerveneho vina som uz vypila... to asi preto, ze som chvalila moj pravidelny cyklus - tu to mam 😠

velvet26
10. jan 2010

moniguie, tak to je teda sila...no aspon, ze je babatko zdrave, len aby sa ale vedela onho aj postarat..

moniquie
10. jan 2010

aj vám sa tak strasne nechce do práce,, račej by som ležala v posteli samozrejme s drahým ,,

janga
10. jan 2010

moniquie tak to sa mi teda sialene nechce... no co uz...

snazilkant
10. jan 2010

dnes som bola na oslave u svokrovcov a bola tam aj moja tehu svagrina 😒

ale viete co? uz nech som tehu chcem velllmi babo, tak s mm pekne kazdu noc snazilkujeme 😀

no ja sa este dnes musim pobalit lebo zajtra odlietam do Prahy ☹
takze vas neuvidim 2 dni no snad v utorok sa uz ukazem 🙂

velvet26
10. jan 2010

janga..no ale mozno sa mrche nechce...lebo je na to iny dovod..hmmm...co myslis, nemohlo sa zadarit? 😉
monig, ani mne sa nechce, fujtajbl aj s robotou... 😠

janga
10. jan 2010

velvet mohlo, ale nezadarilo sa - / 🙄
snazilka - nooo veru isla by som do Prahy, ja ju zboznujem..

moniquie
10. jan 2010

hej hej to myslím vážne,, babetka v rodine mali , no zrejme si myslela že ich nosí bocian,
myslím že sa bude o malé vedieť postarať, no teóriu ovládala asi tak pod bod mrazu ..
takým sa vždy dario aj bude .

môj manžel hovorí, že na slovensku sa rodia len cigáni a madari, noa bohužiaľ ona je ten druhý prípad 😖

snazilkant
10. jan 2010

janga
aj ja prahu velmi milujem strasne sa mi to mesto paci 🙂
tak ved sa aj poriadne tesim 🙂
takze jeden vecer nebudeme snazilkovat 😒
ale snad uz nebudeme musiet

velvet26
10. jan 2010

snazilka, no super, tak to mas potom aj dobry nick, co ta vystihuje...tak ti drzim palceky, nech sa zadari..kedy cakas mrsku? ozaj, ty tusim nie si az tak dlho po kyrete, kolky menzes cakas, tusim druhy,ci sa mylim? 😕