icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
11. jan 2010

kašlem na neho, som si v duchu hovorila, ze diky, ze k nemu nechodim... 🙂
vysledky budu pre mna tak ci tak pozitivne - bud ze som tehu alebo ze nie som tehu a pichne mi dr. vyvolavacku a prisla by MS 😀 to som optimistka, co 😀

micicka
11. jan 2010

tak tak, kašli na neho, skutočne by sa niekedy mali takýto experti nahrať a pozrieť potom ako sa správajú 😒

a máš pravdu, len dve možnosti sú. buď tehu - čo by sme sa všetky tešiliiiii alebo príde menzes, čo tiež nie je zlé 🙂

mm1
11. jan 2010

ahoj Vifinka a všetky ostatné babule...

Vifinka pozdravujem tvojho DR. a môj prípad???? ja som mala MA v marci a v júni bola znovu tehotná!!!!
čakali sme dve MS a tretia už neprišla, ale prišiel môj najväčší poklad na svete.
A názor mojej novej gynekologičky, ktorú som okamžite po MA zmenila bol ten, že

po potrate je maternica najviac prekrvená a pripravená na nové otehuľovanie, ale treba počkať na prvú MS či nabehne normálne a potom nevidí dôvod na snažilkovanie......
ak sa má niečo udiať, udeje sa znova ale treba veriť, že nie.... 🙂

vifinka
11. jan 2010

mm1 dakujem za povzbudive slova...rovno som mu povedala, ze si myslim, ze ak by som nedajboze potratila druhy raz, tak aspon by sa zacalo pidit, ze preco...inak si myslim, ze mozno k tomu prvemu napomohlo aj to, ze sme hned na zaciatku dost vela lietali (myslim normalne lietadlom)...ale to su uz len pseudo-dohady. Kazda z nas tuzi mat malu fazulku, a mne nikdy nic z gyn. hladiska nebolo, tak dufam, ze priroda vie, co robi.

janirea
11. jan 2010

vifinka,,,
my sme necakali na tretiu mrchu,,,dokyna povedala, ze je vsetko v poriadku a ze ak do troch mesiacov neotehotniem, tak ze to budeme riesit ,,,,no ale zadarilo sa hned na prvy raz, takze v tretom cykle

mm1
11. jan 2010

ja tiež viem, že som zdvihla ťažké, ale mohlo a nemuselo to byť príčinou, to dnes už neskúmam... len ma hnevá prístup lekára, ktorý ťa zvozí pod čiernu zem... a pritom bez dôvodu.

micicka
11. jan 2010

baby to mohlo byť všeličo, na to už neprídeme, jednoducho sme mali smolu. možno sme mali nakoniec aj šťastie, že sa to stalo pomerne skoro, lebo neskôr by sme sa ešte viac trápili 😉

pekne sa to píše, ale niekedy mi to nepomáha, teraz som sa dozvedela, že ďalšia známa je tehotná, už pekné guľaté bruško. ja to všetkým prajem a držím palčeky, ale prečo nemám ja to brušisko, nejako sa ma to dotklo 😢

janirea
11. jan 2010

mici, ano,,,hematku mam vybavenu,,,vysledky su zatial ok, zostavam zatial pri tych tabl. co som mala,,,,brala mi krv, ,,tak snad to zvladneme ,,,,len musim si spravit dalsi testik lebo sa bojim, aby tam ta druha ciarka nezmizla alebo co,,,, 😅 ,,,strasne dlhy sa mi zda ten jeden tyzden

janirea
11. jan 2010

a na tych lekarov kašlite zvysoka,,,,nie ze by boli radi, ze sa podari po ... znovu otehotniet a velmi dobre vieme, ze riziko tam je,,,aj bez nejakych "mudrych" reci takeho dr 🙄

micicka
11. jan 2010

janirea neboj sa, všetko bude ok. ale chápem, že sa bojíš, aj ja sa určite budem báť. zmákneš to a už len budeš pridávať foto týždeň po týždni a mi ťa potom budeme nasledovať, síce ťa už nedobehneme, ale to nevadí 😀

janirea
11. jan 2010

mici,,,ale pridat by ste sa uz mohli pomalicky vsetky,,,,aby som nebola sama 😉 ,,,,a budeme fučat v polke roka spolocne 😉

micicka
11. jan 2010

no fučaaať, že baby počkajte idem si zobrať niečo pod zub a prišla by som späť o hodinu - kým by som prišla do kuchyne a naspäť 😀

janirea
11. jan 2010

😀 ,,treba mat vsetko po ruke alebo poslat nase polovicky

inak,,,mne teraz vkuse idu na chut len same nezdrave veci,,,salaty, tresky, udene maso,,,no des,,,cesnak,,,a cim to viac smrdi tym lepsie 😀,,,

cukor
11. jan 2010

janirea .....to nevadí,ze to smrdí....hlavne nech to tebe aj drobčekovi chutí.......
.....a mas aj nejaké tehotenské nevolnosti?

micicka
11. jan 2010

😀 ešte si zabudla olomoucké syrečky 😀 a tak aspoň vieš, že je všetko v poriadku.

mne kamoška hovorila, že teraz keď je tehu, vie ako sa cítia malé deti - proste to čo vidí chce a hneď. napríkald videla dieťa ako jedlo nejaký kupovaný puding, tak si ho musela ísť ihneď kúpiť a ešte jej mamina hovorí, veď ja ti uvarím. no nie, ona musela mať presne taký istý!!

ale treba si to užiť, veď sa to deje len pár krát za život 😀

trinitka87
11. jan 2010

caute baby 🙂 😵

hm, co lekar,to nazor, aj mne dr povedal, ze pol roka.
inak chcela som sa spytat ci niektora uzivate toto :

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

ide mi o tu metodu

janirea
11. jan 2010

cukor,,,,zle mi az tak nebyva,,,zvykne sa zaludok burit,,,ale este som to vzdy "vykrila" a nemusela bezat na wecko,,,zatial,,,,,a skor citim taku plnost a tazobu, ze aj by som chcela nieco hrozne zjest ale nepusti mi ,,,,prsia bolia,,niekedy sa mi neda na nich ani spat,,,, a podbrusko sem-tam popichava,,,,,

ja len sa bojim, ci to spravne citim, ci to tak moze byt,,,,no proste mi šibká sem-tam 😅,,,

micicka,,,,plesnivy syr ,,,hmmm, ale ten ani nemozem, teda by sme nemali,,,,tak si ho len obzriem a vlozim naspat do chladnicky 😀

cukor
11. jan 2010

trinitka......a mas nejaký dôvod brat estrofem?

trinitka87
11. jan 2010

janirea, neboj, tiez som sa tak citila, s tou tazobou a plnostou zaludka, ze aj som bola hladna,nieco si dala ale ked som videla jedlo, nemohla som ho do seba dostat. az za nejaku chvilku sa dalo

micicka
11. jan 2010

oňucháš a už je dobre 😀 stačí ti ten smrad.... no nemali by sa také jesť!!!

janirea
11. jan 2010

mici,,,ved ani nejem,,,davam pozor asi na vsetko,,,co sa moze, co nie,,, 🙂

trini,,,ja nema skusenost s tym estrofem

zienky idem ja domov,,,vecer nakuknem

trinitka87
11. jan 2010

ahoj janirea papa

cukor
11. jan 2010

trini...ja by som na tvojom mieste velmi nesla do hormonov......ja som to brala pred KET...a kedze som v priebehu 3 rokov absolvovala 10 roznych pokusov UO a da sa povedat v kuse som brala nejaké hormony a dost to cítim.....skoro stále mam zvysenú teplotu a aj som pribrala 5 kg.....

trinitka87
11. jan 2010

to bol dr napad a ze to je dobre... 😔
berie sa to " len " pol roka. zatial chvalabohu nic necitim, beriem druhy mesiac teraz

cukor
11. jan 2010

len som chcela vediet prečo ti to naordinoval.....mala si nejaký problém...?

trinitka87
11. jan 2010

cukor ip som poslala

trinitka87
11. jan 2010

cukor, a kedy ide k dr ?

moniquie
11. jan 2010

halo halo, kde ste,, zas tu budete až po desiatej 😵

beak
11. jan 2010

ahojte,
včera som akosi nestíhala, najprv som upratovala, potom som šla na kávu s švagrovi a večer som poctivo študovala novely daňových zákonov....furt musia niečo meniť 😠
tak ma napadlo pri tom upratovaní, či aj tie výpary z čistiacich prostriedkov nemôžu uškodiť, asi keď budem tehu nebudem upratovať
v práci bol chaos, ledva som stíhala...a ešte k tomu ma chytila depka /po dlhšom čase/, už som si myslela, že je to za mnou

cukruska1920
11. jan 2010

Ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵