icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

beak
13. jan 2010

ahoj cukruska, asi máme obe zlý deň
je mi ľúto, že nenašli príčinu tvojich potratov, musíš len veriť, že to bola smola a nabudúce sa to podarí
moc na teba myslím, hlavne prosím, skús byť trocha optimista, predsa nemôžeme mať večne smolu

a moje výsledky... dočkala som sa ich, nič nezistili, pretože moje bábo bolo už dlho mŕtve a nepodarilo sa im odobrať žiadne živé bunky...takže tiež neviem prečo sa to stalo a ani sa to nedozviem, musím len veriť, že sa to nebude opakovať

cukor
13. jan 2010

cukruska......skús troška zabojovat.....ty aspon nemáš problém otehotniet....ja ešte aj s tým musím bojovat.....a nevzdávam sa ......

lu.lu.
13. jan 2010

ahojte kocky 😉

vcera vecer som tu nebola,lenosili sme pred telkou...tak som vas docitala aspon..

micicka, lenkka-
gratulujem k mrske 🙂 , mne konci teraz 2. a nas zacinaju s priatelom mrle zrat, ze by sme mohli skusit,ci sa zadari....ale este stale nemam vysledky z hemato 😠 , som tam bola pred tyzdnom a ze mi cim skor zavolaju, ked budu vysledky-a stale nic

cukruska- nebud, prosim taka smutna- mne sa zda divne, ze ti zistili mutaciu a zrazu ju nemas, poriadne si pozistuj, ako to je....a len tak ma napadlo, robil ti lekar hormonalny profil? niekedy moze potrat sposobit nizka hladina progesteronu....

lu.lu.
13. jan 2010

beak-to mi je luto, najprv cakas dlho na vysledky a nakoniec ziadne nie su 😒 ...ides aj na ine vysetrenia?

lenkka81
13. jan 2010

ahojte baby...micicka, nemozes prepadat takým depresiam...jednoducho musime verit, ze to bude ok, nic iné nam neostáva...nade umiera posledná.... 🙂 takze úúúúúsmev a ziadne depky NONO!!!!!! macke patrí jedno spešl podakovanie za krásne povzbudenie 🙂 🙂 Dakujeme!!! Ved na konikovi su aj smutné pribehy, ktoré koncia s užasnými koncami a také chceme aj my..../vsetky co sme tu/ Inak baby ja som akosi vzdy chcela asi tak dve deticky, ale po tejtoskusenosti, chcem dve urcite a ak to s boziu pomocu vyjde, tak chcem aj tretie... 😀 😀 Bodka, hotovo, uz som sa rozhodla...... 😀 😀 😀 😀

lu.lu.
13. jan 2010

ahoj lenka 🙂
vcera som priatelovi hovorila, ze ked sa nam narodi druhe baby, tak do roka, max. dvoch chcem aj tretie 😅 ...a to ja som, ked sa maly narodil, este dalsie dva roky hovorila, ze mne jedno bohato staci....a vidis,ako sa to meni 😉

micicka
13. jan 2010

caute kočandy 😀

lenkka máš pravdu, nemala by som podliehať, ale niekedy ma to dobehne ☹
a ešte keď ma niekto naštve 😠
som volala kamarátke a hovorím, že mám takú depku, že všade samé tehotné len mne to nevyšlo... a ona sa do mňa pustí, že to ešte nič neznamená kedˇsú tehotné, na čo som jej povedala, že to ja viem, že môže to nakoniec aj zle dopadnúť a ja všetkým tým ženám všetkým prajem aby mali krásne detičky a tak... no a ona mi skáče do rečí, nevieš ako to je , ako by si vedela a takéto drísty, no normálne som nervy chytila!! na každú moju "sťažnosť" sa smiala a odpinkala me nejakým svojim problémom.
len som čakala, že ma trochu povzbudí 🙄

ale mám aj dobrú správičku - aspoň trošku, znížili nám úrok na hypotéke, tak sa teším 😀

micicka
13. jan 2010

ahoj lulu 😉 ty to tiež máš perné s tou naháňačkou sa za pravdou a výsledkami, človek by povedal, že to je len na Slovensku. ale bohužiaľ aj v krajinách s vyššou životnou úrovňou to nie je vždy ok a človek zostane prekvapený 😕

cukruska1920
13. jan 2010

Ahojte...tak som doma od gynekologa...som mu povedala co mi povedala hematologicka ze to je negativne....a pozrel si papiere a ze ako ze negativne..ze tam mam dve mutacie pozitivne...tak povedal ze nech sa nebojim... urobil mi cytologiu, sono , a povedal ze ak otehotniem mam hned prist a posle ma primarovi na hematologiu ze spolu spolupracuju a ze bude trvat na injekciach.... 🙂 tak som rada lebo som sa bala ze s tym nic nebude robit.. a som si myslela ze ma bude hresit ze sme uz zacali ale na sone videl zvysenu sliznicu 😅

micicka
13. jan 2010

no vidíš cukrus, teším sa, že nakoniec sa všetko vysvetlilo. a tá hematologička čo bola mimo? alebo ste sa nerozumeli, možno aj to...
jáj ako nás stále všetci stresujú, nervy zažívame, ale nakoniec všetko dobre dopadne, tak a teraz už dúfaš, že si tehotná, že ?! 😀

lu.lu.
13. jan 2010

vidis cukruska-a uz si chcela hadzat flintu do zita 😅 ...niektori lekari asi nevedia ani vysledky precitat...uzasne 😠

nakoniec to vyzera tak, ze si uz aj tehulka....to by bolo...moc ti to prajem 😵

cukruska1920
13. jan 2010

mici..nie to je tak...mne to aj gynekolog potvrdil...vraj nie vsetkym zenam mutacia MTHFR robi problemy..vraj niektore to maju a oni o tom nevedia... ale ze ked som uz dvakrat potratila tak evidentne to problem robi tak povedal ze to nenecha na nahodu... a este si zaklopkal o stol ze bude drzat palce a ze do tretice vsetko dobre... zlaty bol... sa ma pytal ked mi robil sono ze ktory som DPO...ja ze mmh..asi 5DPO a on ze mmmmh..ahaaa...neviem co tam videl 😕

lu.lu.
13. jan 2010

micicka- "zboznujem" ludi, ktori ostatnych problemy zlahcuju,ale zasypu ta svojimi...poznam takych par....a stymi tehotnymi, tiez mam na ne akesi stastie 😉 ....a este sa niekedy rozplacem z nicoho nic alebo sa mi aspon natisnu slzicky do oci 😔

ty uz mas tretiu mrsku, nejdete tento mesiac na vec?? 😕

micicka
13. jan 2010

lulu ja by som už tak rada išla na to, ale chcem ešte prebrať s gyndošom tie moje chlamýdie - že či už po ATB to bude určite ok, alebo či treba kontrolu, no a ešte tie moje zuby, nechcem otehotnieť so zápalom v tele, aj na to sa popýtam gyndoša, či to môže byť problém.
asi aj preto som taká rozcitlivená, že už som chcela snažilkovať a takto sa mi to posúva 😠 aj mne sa dnes slzy tisli do očí a ešte ona ma takto rozčúli, skoro som sa rozplakala 😢
a možno to tak má byť, že za to mám všelijaké nálezy, že ešte nie je ten správny čas - už si to takto zdôvodňujem 😀

micicka
13. jan 2010

cukrus no mozno tam už videl nejaké zmeny, že možno sa už okolie pripravuje, ale nechcel ešte nič povedať 😉

som na neho zvedavá, mala som ísť 19-teho, ale keďže menzes prišiel o niečo neskôr nestíham, tak som sa preobjednala na 28. som zvedavá ako sa bude správať, čo povie, čo poradí a tak... dúfam, že bude na mňa dobrý 😀

cukruska1920
13. jan 2010

juj ani nehovorte...ja som dnes prerevala cely den...az kym som nebola o pol siestej u gynekologa...teraz som ako tak v pohode..lebo ma ukludnil

lu.lu.
13. jan 2010

micicka- tak to este asi radsej mesiac pockajte-nech mas istotu, ze chlamydie su fuc....treba ist do dalsieho tehu fit,nech sa nasim babatkam v bruskach paci 😉

janga
13. jan 2010

ahoooojteeee

velvet26
13. jan 2010

caute.. 🙂
cukruska, no vidis, super, vyjasnilo sa to...to ale nechapem, co ta hematologicka bola slepa, ci co...??? 😅
a tu druhu mutaciu mas aku? to ti nepovedal? leiden, ci ten prothrombin?
a vyzera to teeeeda velmi nadejne, to co videl na sone bolo podla mna zacinajuce tehu.... 😉 😵
a injekcii sa neboj, budeme si pichat spolu.. 😉

inak baby som zvedava, ze co ja...lebo mrcha zatial nikde, sice ma prist az zajtra, aj to je otazne, lebo je to len druha po kyrete, tak to kludne este moze meskat, no mam take priznaky, ze az...no nechcem si nic nahovarat, aj ked....uz som si vcera kupila tehu testy, tak mozno testnem, ked bude meskat dlhsie.. 😉

micicka
13. jan 2010

lulu presne ako vraviš, nechcem si potom vyčítať, že som sa ponáhľala na úkor zdravia, len niekedy sa mi už nechce čakať, ale veď vy ma tu povzbudíte, no nie 😉

cukrus, tak už aspoň nebudeš toľko cikať 😀 určite sa ti teraz uľavilo a doktor ťa upokojil, bude dobre, ako si písala, on ťa už ustráži!

ahoooj janga

micicka
13. jan 2010

ahoj velvet, no vyzerá to u teba sľubne. veď keď sa zadarilo orvý raz na prvý šup, tak možno aj teraz 😀 že by si bola druhá? tak držím palce a kedy chceš urobiť test?

janga
13. jan 2010

no kolko tehuliek to tu mame? 😵 😵 😵
vidim ze problemy vyriesene, depky zazehnane...

micicka
13. jan 2010

janga ale vieš kolko je to čokolády, to zažehnávanie 😉

velvet26
13. jan 2010

micicka, ved uvidime...ono, mna ked som bola tehu, tak skrabkalo v maternici, aj teraz, a aj tie prsia, no neviem..mozno v nedelu sa testnem, ak nedojde mrska..
janga, zatial tu je len jedna ista tehulka a to janirejka...no neviem kde je...dlho tu nebola, dufam, ze je ok..ani neviem, ci si uz bola tehu potvrdit u dokiho..

cukruska1920
13. jan 2010

velve... neviem co bola ale sprosta urcite.... ta druha je tiez nejaka len lahsia forma...velve...a idete uz naplno?

mici..preco ze nebudem tolko cikat?? 😅

janga
13. jan 2010

micinka vieeeem 😉 u mna padla cela bonboniera 😀 ale neviem ci mi je dobre z cokolady alebo z toho likeru v nej 😀

velvet26
13. jan 2010

cukruska, tak este ze tak...no ak si homozygot, to tusim ti zistili, tak asi ti fakt tie mutacie robili problem, no nevadi, injekcie to urcite vyriesia...kedy mas dostat menzes?
my sme sexikovali v posledny den ovulky a potom este dvakrat, no to uz bolo po ovule...tak neviem, ci z toho nieco bude..ale ak nie, pooohoooodaaa, ideme dalej.. 🙂

micicka
13. jan 2010

cukrus, lebo si vyplakala, to aj mne ten moj hovorí, keď plačem - nevadí menej vycikáš 😀

inak viete čo som si všimla, že od K nechodievam v noci na WC a predtým som chodila vždy tak po 3-4 hodinách, že mi už skoro mechúr praskol a teraz pekne až ráno, neviem či je to náhoda, alebo sa niečo zmenilo....

micicka
13. jan 2010

janga tak to máš zaduplované 😀 teraz ťa už nič nerozhádže 😉

lu.lu.
13. jan 2010

ahojte velvet, janga 🙂

velvet- a ja ze si hovorila o priznakoch ako pred menzes...vy ste ale keksikovali cca cez plodne dni, ze? 😉