Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
caute baby 😎
cukruska, som rada,ze sa ti nalada zlepsila...som ti hovorila,ze bude lepsie ked sa na vysledky pozrie dr 🙂
ja to citim tak isto...som strasne rada, ze vas mam... 🙂
pomoze nam to takto sa vykecat, sme tu vsetky v rovnakej situacii a preto sa aj chapeme a dokazeme podporit navzajom ...
baby aj vam to ide tak pomaly,?? sak zaspim kym mi otvori stanku 😕
trini.... hej..som velmi rada... bolo mi stasne ale uz je to lepsie...
dakujem vam za podporu...ste zlatucke 😵 😵
nemas za co cukruska. 🙂
veru, ide to strasne pomaly... 😠
babule..idem uz spat, som hrozitansky unavena...a blbne to tu statocne...tak zajtra sa uvidime...krasny vecer este a bru nocku.... 😉
baby kde ste? 😕
ahojte
lulu, neviem, či ešte pôjdem na nejaké vyšetrenia, mala som na rozbore plodovú vodu, aj mater. z kyretáže a aj samotný plod, no ako som písala, na nič to nebolo
gynekologička mi brala krv, povedala, že výsledky sú dobré
teraz čakám kým mi pošlú papiere na Antolskú, tam si po ne pôjdem a potom za gynekologičkou, chcem sa jej opýtať aké krvné vyšetrenia mi vlastne robila a musím si naštudovať, čo tu píšete o tých mutáciách a to MTHFR, že či mi aj na to robila testy
cukruska, som rada, že aspoň ten tvoj gynekológ sa snaží
pa velvet 🙂
snad sa to tu za chvilku polepsi...ale to tu zase nikoho nebude asi
Ahojte baby, kedy ste dostali prvy menzes po "zakroku"?
cca mesiac po
Ahoj...fugu ja som dostala po 5 tyzdnoch
ahoj fugu, ja som dostala presne po šiestich týždňoch
Ja som uz 38 dni po a stale nic nicovate..................... Co mam robit? Dakujem.
fugu...to je normalne...doktory hovoria 5-8 tyzdnov
podľa mňa počkaj kým prejde 42 dní /600 nedelie/ a ak nedostaneš MS, skús zavolať svojmu gynekológovi
Vdaka za radu. Asi budem musiet pockat.
... a este jedna otazka. Su medzi vami take, ktore ste sa neovladli a mali ste styk este pred prvym menzesom? My sme to nezvladli a stalo sa..............
fugu....vitaaaj... mi sme mali dva tyzdne po kyrete...nemalo by sa ale tak co...ale chraneny samozrejme
cukruska a menzes ti prisiel normalne. takze ja budem cakat. manzel uz je opat daleko a tak sex nehrozi par tyzdnov znova. brala si nejake lieky, pila nejake caje na vyvolanie?
fugu, ja som vtedy nemala na sex ani pomyslenie.... 😅 takze mm si musel pockat aj vyse mesiaca
moj mm doma nebol, ked sa to stalo a tak ked som prisla k nemu po 4 tyzdnoch, ine prostredie, tak ...
fugu, mm pracuje mimo SR?
fugu ja som dostlala po cca 54dnoch...ale menzes dosiel az po vyvolavacke....tento mesiac prisiel ako hodinky 29dni
velvetka, lulu, micicka trinitka cukrus, beak, lenaxy,janga,janirea+vsetky ostatné...aj ja som rada ze takto obcas pokecame....naozaj je to dobre ze sa takto podporujeme navzajom...podla mna nik iný nas nedokaze pochopit tak, ako zena ktorá zazila to isté...resp. má podobnu skusenost Dakujem Vam 🙂 🙂 🙂
trinitka - ano mm pracuje mimo.
lenkka, takze vyvolavacka. tak ja pockaj este do 6 tyzdnov a zavolam asi svojmu gyn
ja som to vzdala. nemam nervy na takeho pomaleho kona, ale uz som naspat 🙂
fugu-mne dosla po31 dnoch, ale velmi slaba, az tato druha-po27 dnoch bola ok 😉
lenka mas pravdu s tym chapanim a podporovanim.
i ked tuto skusenost ma vela bab, vo svojom blizsom okoli nemam nikoho s kym by som si podebatila o takychto zalezitostiach, aj preto som rada, ze som vobec objavila tuto stranku a vas. dakujem 🙂
nebudem menovat aby som na niektoru z vas nezabudla 😉

lulu 😉