icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janga
13. jan 2010

lulu 😉

trinitka87
13. jan 2010

caute baby 😎

cukruska, som rada,ze sa ti nalada zlepsila...som ti hovorila,ze bude lepsie ked sa na vysledky pozrie dr 🙂

velvet26
13. jan 2010

ja to citim tak isto...som strasne rada, ze vas mam... 🙂

trinitka87
13. jan 2010

pomoze nam to takto sa vykecat, sme tu vsetky v rovnakej situacii a preto sa aj chapeme a dokazeme podporit navzajom ...

cukruska1920
13. jan 2010

baby aj vam to ide tak pomaly,?? sak zaspim kym mi otvori stanku 😕

trini.... hej..som velmi rada... bolo mi stasne ale uz je to lepsie...

dakujem vam za podporu...ste zlatucke 😵 😵

trinitka87
13. jan 2010

nemas za co cukruska. 🙂

veru, ide to strasne pomaly... 😠

velvet26
13. jan 2010

babule..idem uz spat, som hrozitansky unavena...a blbne to tu statocne...tak zajtra sa uvidime...krasny vecer este a bru nocku.... 😉

trinitka87
13. jan 2010

baby kde ste? 😕

beak
13. jan 2010

ahojte

lulu, neviem, či ešte pôjdem na nejaké vyšetrenia, mala som na rozbore plodovú vodu, aj mater. z kyretáže a aj samotný plod, no ako som písala, na nič to nebolo
gynekologička mi brala krv, povedala, že výsledky sú dobré
teraz čakám kým mi pošlú papiere na Antolskú, tam si po ne pôjdem a potom za gynekologičkou, chcem sa jej opýtať aké krvné vyšetrenia mi vlastne robila a musím si naštudovať, čo tu píšete o tých mutáciách a to MTHFR, že či mi aj na to robila testy

cukruska, som rada, že aspoň ten tvoj gynekológ sa snaží

trinitka87
13. jan 2010

pa velvet 🙂
snad sa to tu za chvilku polepsi...ale to tu zase nikoho nebude asi

fugu77
13. jan 2010

Ahojte baby, kedy ste dostali prvy menzes po "zakroku"?

trinitka87
13. jan 2010

cca mesiac po

cukruska1920
13. jan 2010

Ahoj...fugu ja som dostala po 5 tyzdnoch

beak
13. jan 2010

ahoj fugu, ja som dostala presne po šiestich týždňoch

fugu77
13. jan 2010

Ja som uz 38 dni po a stale nic nicovate..................... Co mam robit? Dakujem.

cukruska1920
13. jan 2010

fugu...to je normalne...doktory hovoria 5-8 tyzdnov

beak
13. jan 2010

podľa mňa počkaj kým prejde 42 dní /600 nedelie/ a ak nedostaneš MS, skús zavolať svojmu gynekológovi

fugu77
13. jan 2010

Vdaka za radu. Asi budem musiet pockat.

fugu77
13. jan 2010

... a este jedna otazka. Su medzi vami take, ktore ste sa neovladli a mali ste styk este pred prvym menzesom? My sme to nezvladli a stalo sa..............

cukruska1920
13. jan 2010

fugu....vitaaaj... mi sme mali dva tyzdne po kyrete...nemalo by sa ale tak co...ale chraneny samozrejme

fugu77
13. jan 2010

cukruska a menzes ti prisiel normalne. takze ja budem cakat. manzel uz je opat daleko a tak sex nehrozi par tyzdnov znova. brala si nejake lieky, pila nejake caje na vyvolanie?

trinitka87
13. jan 2010

fugu, ja som vtedy nemala na sex ani pomyslenie.... 😅 takze mm si musel pockat aj vyse mesiaca

fugu77
13. jan 2010

moj mm doma nebol, ked sa to stalo a tak ked som prisla k nemu po 4 tyzdnoch, ine prostredie, tak ...

trinitka87
13. jan 2010

fugu, mm pracuje mimo SR?

lenkka81
13. jan 2010

fugu ja som dostlala po cca 54dnoch...ale menzes dosiel az po vyvolavacke....tento mesiac prisiel ako hodinky 29dni

lenkka81
13. jan 2010

velvetka, lulu, micicka trinitka cukrus, beak, lenaxy,janga,janirea+vsetky ostatné...aj ja som rada ze takto obcas pokecame....naozaj je to dobre ze sa takto podporujeme navzajom...podla mna nik iný nas nedokaze pochopit tak, ako zena ktorá zazila to isté...resp. má podobnu skusenost Dakujem Vam 🙂 🙂 🙂

fugu77
13. jan 2010

trinitka - ano mm pracuje mimo.
lenkka, takze vyvolavacka. tak ja pockaj este do 6 tyzdnov a zavolam asi svojmu gyn

lu.lu.
13. jan 2010

ja som to vzdala. nemam nervy na takeho pomaleho kona, ale uz som naspat 🙂

fugu-mne dosla po31 dnoch, ale velmi slaba, az tato druha-po27 dnoch bola ok 😉

trinitka87
13. jan 2010

lenka mas pravdu s tym chapanim a podporovanim.
i ked tuto skusenost ma vela bab, vo svojom blizsom okoli nemam nikoho s kym by som si podebatila o takychto zalezitostiach, aj preto som rada, ze som vobec objavila tuto stranku a vas. dakujem 🙂

nebudem menovat aby som na niektoru z vas nezabudla 😉