Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
oki baby hrniem spat....dobru nocku
pa lenka 🙂
ahojte babenky🙂)aj ja mam po kyrete,robili mi ho 4.1.2010.plod zanikol a vobec ho nebolo vidno v 6tyzdni tehotenstva...tak som musela ist na kyret...uz som vselico o tom citala,bola som na roznych strankach,je to vazne hrozne co si zeny po tom zazili...takze ja sa Vas vsetkych chcem spytat,ci je normalne 4 dni po kyrete zacala krvacat....prve dni som len spinila ale ten stvrty som normalne krvacala,a na piaty zas to bolo normalne...druha vec je vazne na tom zaujimava,ze kazdy doktor hovori nieco ine...mne povedal ze dva tyzdne po kyrete mozme zacat s milovanim,a ako citam od vas ze vlastne je to ako porod a s milovanim by sa malo cakat to (600nedelie)...napiste mi vase nazory,hrozne som zvedava...velmi som si oblubila tuto stranku...papa a dakujem za vsetky odpovede🙂)
Ahoj Mirka,ja som uz 2krat potratila,3krat mi museli babo zobrat,mala som zapal pluc,priedusiek,prasaciu chripku,bola som 8dni v umelom spanku,brala som vela antibiotik,lekari sa zhodli,ze uz je postihnute.Na nete som citala cakat 2tyzdne,pri druhom raze sme to dodrzali 2tyzdne.Ked je to neskor,ako ja som teraz bola v 4mesiaci,tak je pisane vtedy dodrzat sestonedelie.Dufam,ze som Ti aspon trosku poradila.
ahoj mirka,
je pravda,ze co lekar, to iny nazor, je to normalne ze krvacas, ja som vyse tyzdna 😖
tiez si myslim ze 2 tyz. po je dost skoro, a malo by sa dodrzat spominane 600 nedelie, predsa len pre telo to je dost velky zasah, aby sa aspon trosku zregenerovalo, treba mu dat pokoj.
tiez by sa nemalo ani kupat,len sprchovat, aby sa tam nedostalo nieco a nenastali komplikacie zapal a pod. teda aspon ja osobne som dodrzala.
dobre ranko kocky.. 🙂
ahoj mirka, renatka..
mirka, to krvacanie je podla mna ok...kazde telo sa s tym vyrovnava po svojom neboj...urcite chod potom na kontrolu nech ta dr. pozrie sonom...ci je vsetko v poriadkuk..
renatka, teda, ty si si toho prezila... ☹ no vidim, ze mas krasneho chlapceka..ten ti urcite robi velku radost a pomaha na vsetko zabudnut...neboj, bude dobre 😉
ja som dnes 28 DC a mam taky pocit, ako keby sa mi mala mrcha rozbehnut...ako sklamanie nemam ziadne, ak by prisla, som len rada, pretoze by to bola druha mrska po menzese a presne na deň, tak ako som ju volakedy mavala...sexik sme aj tak mali az 16 DC, co uz bolo po ovule, lebo ta bola 13 teho...tak vas budem informovat v priebehu dna, ze co a ako... 😅 pekny dnik papa
Ahojte...booze baby...tolko smutnych pribeh v jednej teme 😒 tak ale urcite sa to raz zmeni....
ja som 6DPO a teplota zatial hore tak som zvedava ako sa to vyvinie...
ahojte babule..
tak poslusne hlasim...mrska prisla...no nevadi...je presna ako hodinky, tak ju vitam... 😉
aj som si teraz ratala, ze vlastne este tento mesiac budem mat plodne dni..od 25. januara, tak budeme miesit hned od zaciatku a nie az po ovule... 🙂
som zvedava, co ostatne kocky, vifinka je este adeptka... 🙂
janirejka, kdeeeee siiii? hmm....ozvi sa nam...sme zvedave, co mas nove..
ahojte vsetky snazilky, tehulky,cakatelky 🙂
tak my tu mame dnes pocasie, ze dovi/dopo....od rana leje, ja len vyzivujem, najradsej by som do postele zaliezla, najlespsie s drahym 😉
velvet-tak ti gratulujem k mrske, aspon vies, ze vsetko je ako ma a mozete sa vrhnut na vec....zacinate teda tento mesiac? pekne sa to rozbieha...
mirka- moja skusenost- ja som sice krvacala len prvy den, ale potom som spinila este 18 dni, takze naozaj je to velmi individualne....nezacala si viac krvacat, lebo si sa namahala, vela chodila.....?
ak nemas bolesti, myslim, ze je to ok.....a so sexom, najidealnejsie je pockat do prvej menzes, ale ak nevydrzite, tak by bolo dobre pouzit kondom.
renatka-to mi je luto, esteze si to ty prezila,mas krasne dietatko, ktore ta potrebuje 😉
ahoj lu.lu.. 🙂
tak to mate teda ozaj riadne hnusne pocasie...aj ja by som najradsej zaliezla do postele...no tu aspon neprsi...
hej, asi zacneme hned jak mi skonci menzes, aby som vystihla aj zaciatok ovulky...predsa len oplodnenie vajicka je vraj mozne len 24 hodin po uvolneni z vajecnika...
inak, aj sa mi trosku ulavilo, som sa bala, ze by to aj bolo skoro po kyrete, no telo si same vypyta, kedy bude na babatko najvhodnejsi cas a ostane tehotne..myslim si..
tak pekny den este, idem dalej robit...paaa 😉
ahojte kocky 🙂)
pisem vam lebo mam skvelu info od dr.
som uplne zdrava, dr. mi povedala ze taky pekny krcok uz velmi dlho nevidela,
no a pozerala aj na sono a asi tam nieco je (babo).... tak mi vzala krvicku a uvidime 🙂 bud budu vysledky zajtra lebo az v pondelok
no a ak nie neva uz sa v pohode mozeme snazilkovat dalej 😉 mame ZELENU
som stastna ze som v poriadku, bala som sa vysetrenia tak ale skvele dopadlo 🙂
Kocky dakujem Vam velmi pekne,ste zlate,ano jedine pri zivote mal drzal moj syncek.Dakujem aj za maleho.
Snazilkant gratulujem,drzim palceky 🙂
renata32
dakujem ti velmi pekne 🙂
snazilka....tak to by bolo suuuupeeer, keby ti zajtra povedali, ze si tehulka...paraaada..drzim ti moc palceky... 😉
ahojte.......tak aj ja ti snazilkant držím palce......tak sa snažte 😉
snazilka- vyzera to tak, ze za chvilu budes menit svoj nick 😉 ....tesim sa s tebou a hned nam daj vediet najnovsie news 😵
Ahojte, chcela by som sa vas opytat ako dlho trva hospitalizacia pri cisteni maternice - kyretazi. Bola som velmi stastna ked som sa dozvedela ze cakame druhe babo ale bohuzial nedopadlo to dobre. Lekarka ma podozrenie na missed abort. Zajtra sa dozviem definitivne. Tie co s tym mate skusenosti - je normalne ze nepocitujem ziadne bolesti, ani nekrvacam?Dakujem
velvet, cukor, lu.lu. DAKUJEM VAM VELMI PEKNE 🙂 uvidime ci to nieje len plany poplach 😅
cutty
v nemocnici si v ten den ked ti robia zakrok a potom ta pusia , pokial nenastanu ziadne komplikacie a ty budes ok, hoci ok nebudes.
Ani ja som nemala bolesti, no ked som sla na zakrok tak uz som ich mala a boli neznesitelne , no ani krvacat nemusis, hoci ja som spinila. Drzim palceky aby si bola ok a posielam velke objatie
snazilkant dakujem. U mna je ten problem ze na UZV je vidiet v maternici len malu dutinku a hladinu HCG hormonu mam velmi nizku. Tak zajtra sa dozviem co a ako. Ci je to mimomaternicove alebo ten missed ab. Kazdopadne nic pozitivne 😢 Doktorka si mysli ze najpravdepodobnejsie ten missed.
tak ja som mala to iste bola som v 9 tt babo sa vobec nevyvijalo bola stale len bublinka, po srdiecku ani chyri ☹
chlavne ak mas krv negativ tak nech ti nezabudnu pychnut protilatku , lebo mne ju zabudli pychnut no potom dodatocne pychla moja gyn.
cutty- to mi je luto ☹ ,ale to mensie zlo je MA ako mimomaternicove....aj ked to je slaba utecha
ja som spinila,bolo vidiet akciu srdiecka, tak som myslela, ze vsetko ok, ale na dalsej kontrole uz srdiecko nebolo 😢 , takze mozes aj nemusis spinit, preto sa to vola zamlcany potrat,ze o tom casto ani nevies....ale vzdy este mas sancu, ze zajtra bude mat lekarka pre teba dbre spravy...drzim palce 😉
Tak tiez tak dufam ze nech je to mensie zlo ☹ Dakujem za podporu. Zajtra vam potom napisem ako to dopadlo. Aj som sa pytala doktorky ci uz nie je ziadna nadej, ale vravela ze vobec to nevidi ruzovo.
cutty
tak to mi je velmi luto ☹
ahojte babule....uz som domenka..
cutty...je mi to velmi luto...vobec nemusis mat bolesti, ani ja som ich vobec nemala, keby som na sone nevidela to babatko ako len lezi, nehybe sa a nebije mu srdiecko, tak ani neverim, ze mi nieco je...
drzim ti moc palce na zajtra...hlavne aby to nebolo to mimomaternicove... 😒
co sa tyka hospitalizacie, neviem ci ta budu robit v nemocnici alebo v nejakom sukromnom centre, mna robili v sukromnom a za hodinu som isla domov..takze tak..zakrok neboli, toho sa neboj, horsia je bolest psychicka...vsetky co sme tu to mame za sebou, vieme, co prezivas, tak zajtra sa nam kazdopadne ozvi dobre.. 😉
Ahojte babulky no ja ma tiez za sebou potrat cakali sme 4 mesiace a potom sup do toho zadarilo sa nam na prvy krat rovnako ako predtym.. u doktora som ete nebola zatial len zo 5 testou 🙂 mesko mi to 13 dni mam prsia citlive vacsie no ale co ma trapi je pichanie slabucke a bolest slabulinka na lavej str. bruska.. tak sa bojim co to moze byt.. dufam ze nie mimomatern.. to by ma asi slahlo ☹
ahoj xpetka, nemyslim, ze by to bolo mimomaternicove, to by si nemala slabulinku ale silnu bolest, kazdopadne, uz by si aj mohla skocit k dr..ked ti meskaju 2 tyzdne...kedy sa chystas?? drzim palceky.. 😉
Ahojte snažienky, presla som si aspon tuto poslednu stranku a teeeda, tolko smutku tu je, ze az 😢
Mirka, Renatka, Cutty - vitajte v klube, aj ked v smutnom ☹ Baby drzte sa, kazda sme si tu odskakali svoje ☹
Snazilkant - drzim palceky, aby zajtra vyslo na papieri babatko 🙂
Velvet - gratulacia ku krvninkovym slavnostiam a fiju do snazenicka!
Ja som dnes bola na odbere, rano idem k doktorke, uvidim ake budu vysledky. Od rana mam na toaletaku take hnede sliziky - sopliky, tak asi bude mrcha...ale zvycajne ked sa spustila, tak to islo jak vodopady a nie taketo pricmrndance...tak dufam, ze zajtra uz budem mudrejsia 😅
no v pondelok tam cupitam cela som vydrzat az do stvrtku ale cem mat v tom jasno tak mi drzkajte palceky aby som bola stastnucka 🙂

kon je uz je celkom v pohode s rychlostou 🙂