icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

snazilkant
14. jan 2010

xpetka1x
moja velmi ti drzim palceky,
aj podla mna to nieje mimomaternicove tehu, nebojkaj sa, posielam pozitivne objatie 😵

velvet26
14. jan 2010

xpetka, sup sup k dokimu, ja by som tam uz bola, keby ze mam pozitivny test, aj ked ja musim kvoli tej mutacii ist hned..
urcite ti potvrdi, ze si riadna tehulka...nepochybujem.. 😵

vifinka, co to..spinis..? a ja, ze si aj ty uz ista tehulka...aj ked..este ked sa nerozbehla mrska, kludne mozes byt tehu...nerobila si si este opatovne test?

snazilkant
14. jan 2010

velvet26
no ako hovoris aj ja by som uz davno bola u dr. 🙂

je mozne zeby som bola tehu a tehu test mi nevysiel pozitivny? 😅

vifinka
14. jan 2010

na intimke som mal alen taku malu hnedu dobku, ale na toaletaku take hnede sliziky, nie krv.
testik bol vcera nejaky rapid clear, ked som prisla z prace okolo siedmej a negativny, este si hovorim, ze by to mohlo byt zahniezdovanie, lebo mi aj klesla teplota (9 dni bola stale 36,9), ale uz o vsetkom pochybujem...55 od poslednej mrchy, to je fakt aj na vola dost.

vifinka
14. jan 2010

snazilkant, robila si si uz test?

vifinka
14. jan 2010

a inak, najchmurnejsia myslienka by bola, keby ma dr. poslala na druhu kyretaz, to by som fakt neviem co urobila 😨

xpetka1x
14. jan 2010

no baby dakujem ste zlate bodaj by to tak bolo sa bojim jeden potrat uz mam za sebou...

snazilkant
14. jan 2010

vifinka
ano robila som , ale bol negativny 😒 no dnes na ultrazvuku sme s dr. nieco nasli malinka tmava gulka
tak mi dr. vzala krv na HCG tak som zvedava

velvet26
14. jan 2010

xpetka, urcite to dobre dopadne..vidim, ze uz jedno dietatko mas, tak to bola potom len asi fakt blba nahoda..nebola si na ziadnych vysetreniach?

snazilka, aj ja ze mas aj test pozitivny...hmmm...no neviem potom a co si videla ty na sone, nebol tam maly vacok, ci len vyssia sliznica tam bola...?

vifinka, tak to je skoro uz 8 tt. od poslednej mrsky..hm, to je tvoja druha v poradi? ked si bola na kontrole po kyrete, tak bolo vsetko ok?

vifinka
14. jan 2010

budeme si drzat palceky, aby vsetko dobre dopadlo 🙂 mas aj nejake tehu priznaky?

velvet26
14. jan 2010

akurat si o tom snazilka pisala, mala tmava gulka..no len aby to nebol nejaky zbytok...hm...ale ved uvidis zajtra, ked budes mat vysledok krvi, to uz budes vediet na beton...drzim ti moooooc palckeky.. 😉

snazilkant
14. jan 2010

dr. pozerala no vravela ze vajecniky tak velmi nato nevyzeraju, alebo zeby to bola mala cysticka
no veru zajtra budem mudrejsia

snazilkant
14. jan 2010

trochu ma pycha v podbrusku

vifinka
14. jan 2010

na kontrole som bola ak si dobre pamatam niekedy v polovici decembra a to mi robila aj vnutorny UTZ a nic tam nebolo...prva mrcha po kyrete bola po 7 tyzdnoch. zajtra budem mudrejsia 😒

velvet26
14. jan 2010

vifinka, tak urcite ti nehrozi druha kyretaz, ked si mala na sone vsetko v poriadku, cistu maternicu...neboj..
asi sa ti len predlzil cyklus o nieco...a upravi sa casom..aky dlhy cyklus si mala pred kyretom?

snazilka, no hadam to cysta nebude..zajtra uvidis, nestresuj sa dopredu.. 😉

vifinka
14. jan 2010

pred kyretom ciste 31tky, v maji som vysadila antideti a v auguste sme uz zasiali a teraz 49,55+

xpetka1x
14. jan 2010

no nebola som bo ked som bola mal plno ludi potom dovolenku mal.. ale nemala som ziadne bolesti ani nic po kyrete som dostala menses normalne ako keby som mala ciklus a krvacala som taktiez normalne ziadne bolesti v podbrusku tak som potom ani nesla.. tak uvidim ale hadam by bolo vse ok..

lu.lu.
14. jan 2010

ahojte 🙂 , ahoj xpetka....uplne viem ako sa citis, to pozorovanie som mala aj pri tomto nevydarenom tehu, kazde pichnutie som analyzovala, ale to k tehu patri a najma my , ktore mame za sebou smutnu skusenost...preto je super sa tu postazovat a vzajomne sa podporit a ukludnit 😉

velvet26
14. jan 2010

xpetka, mala som na mysli specialne vysetrenia na hematologii na mutacie atd...vacsina, co sme tu sme si ich povybavovali...no verim, ze v tvojom pripade to bola urcite len nahoda...drzkaj sa v pondelok a daj vediet...no urcite je to jasna vec, ked mas testiky pozitivne a ciarka ti silnie.. 😵

lu.lu.
14. jan 2010

baby- len taka otazka na upresnenie, kedy presne su plodne dni? je to 1 den pred ovulkou a 3 dni po? 😕 ...lebo ja som to nikdy neriesila

vifinka
14. jan 2010

babulky, idem za mm, zajtra mi drzte palceky, nech je to vsetko v poriadku! papa

lu.lu.
14. jan 2010

vifinka- budeme drzat palceky...papa 🙂

velvet26
14. jan 2010

cau lu.lu...tak dajako by mali byt, skus stranku www.baby-web.sk, tam si mozes spravit vypocet cez ovulacny kalendar..zadas len datum zaciatku poslednej mrsky a dlzku cyklu...mne vypocital, ze este v januari budem mat od 25.1 ovulku, vypocita ti aj prepodkladany termin porodu..tak skus.. 😉

velvet26
14. jan 2010

pa vifinka, ozvi sa zajtra. 😉

xpetka1x
14. jan 2010

no tak o tom som ani nepocula teraz prvy krat ze hematolog a mutacia?? ani neviem co to je?? to vas poslal gynekolog?? a ake boli tie vase vysledky?, ja som to mala hlavne teda si myslim z natahovania som furt malu nadrapovala a upratovala ak diva som nevydrzala sediet ani minutu furt musim daco robit... ale teraz si dam uz pozor teraz je vsade bordel bo mi jezisko doniesol notbook tak furt surfujem a samozrejme aj dve // mi prisli🙂 najkrajsie vanoce

moniquie
14. jan 2010

ahojte babizne,,
jeden deň mimo a vy tu toho popíšete, že sa neviem dočítať..

snazilkant : som ti hovorila , že neleť,, o 9 mesiacov prebaluješ,,
a určite to zajtra budeš mať potvrdené .. doktorka sa ti nebude vedieť dorátať HCG ... lebo budú vysokééééééé 😵

velvet 26 : držím palec aby bolo všetko ok,,,

lu.lu.
14. jan 2010

velvet- aj termin porodu? to je rychlovka 😅
ja som mavala predtym cyklus 31 a teraz 27....tak pockam este jednu mrchu, nech sa to stabilizuje

lu.lu.
14. jan 2010

ahoj moni 😉 ...co nove?

velvet26
14. jan 2010

ahoj monig..asi si myslela vifinku, ze jej drzis palce, aby bolo vsetko ok..
ja som v pohode, dnes dosla druha mrska presne na 28 den, tak ma to tesi..ktovie, mozno aj tie femikvapky mi k tomu pomohli, maju cyklus spresnit...aj ked, ja som mala vzdy menzes 28 dnovy, tak som sa asi dostala do normalu..

xpetka, ja som aj v teme trombofilia, zistili mi mutaciu v krvi jednu..ono, nikto nas, co sme tu na vysetrenia nechcel poslat, lebo sa nam to vacsinou stalo po prvykrat...vybavili sme si ich ako sa dalo..
no ty sa tym prosim ta teraz nestresuj, uzivaj si tehotenstvo a spokojne tehulkuj.. 😉

moniquie
14. jan 2010

ahojky,,
nič extra,, dnes som od rána na nohách, v práci dosť náročné, stále chaos,
doma sme s drahým robili poličku,, ešte ju dokončuje,
takže neni čas sa venovať túleniu,,