icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

beak
14. jan 2010

ahoj moniquie, vlastne nemám nič nové, len to, že po nekonečných vyšetrenia mi nič nezistili, lebo som mala bábo dlho mŕtve
velvet ďakujem, určite sa jej opýtam na tie vyšetrenia, čo ste absolvovali

..ináč ja som chcela mať Stellu alebo Tomáša

moniquie
14. jan 2010

ja idem na genetiku 1.2. : tak som zvedavá čo zistia,, u nás v nr, hadam budú výsledky skôr , teda pod mesiac nejdem jasné .. 😠

velvet26
14. jan 2010

beak, verim, ze je to pre teba vsetko take tazke...cas je najlepsi lekar a uvidis, ani sa nenazdas a bude znovu stastna tehulka.... 😵 velmi ti to prajem..

beak
14. jan 2010

moniquie, ja si myslím, že to každú z nás bolí rovnako, či bola v 3tt alebo v 20tt,..trochu horšie znášam tie spomienky z nemocnice, čo všetko som tam musela absolvovať, keby sa to tak dalo vymazať ☹

beak
14. jan 2010

velvet, dúfam, že máš pravdu a po druhé to už bude o.k.
ja začínam snažilkovať až v máji, ale dúfam, že ty už budeš vtedy tehuľka a samozrejme aj cukruska a ostatné baby,
tiež vám to veľmi želám a aspoň by ste ma motivovali

moniquie
14. jan 2010

beak : je mi to hrozne ľúto, že to u teba zašlo až tak daleko,
viem viem, ťažko sa hľadajú slová, a útecha je slabá,

no predsa,, život nekončí, sme tu preto lebo to chceli naši rodičia, splodili nás z lásky, z túžby, z očakávania niekomu odovzdať všetky svoje skúsenosti, radosti, a občas i trampoty, ktoré život prináša,
my sme tu preto aby sme pokračovali v ich šlapajách,, možno naša cesta bude strastiplnejšia, ale nakoniec budeme sedieť pred telkou v starých papučkách a budeme rozprávať vnúčatám o našich cestách ,
neminie to ani jednu z nás..
v to pevne verím

cukruska1920
14. jan 2010

pozerala som familiu...davali o rodine Andyho Hrica...rozpravali o tom ich synovi....silna kava 😖

velvet26
14. jan 2010

beak, pevne verim, bude to tak ako hovoris.. 🙂
monig, krasne si to napisala...uplne som si to predstavila ako budem ako stara sediva babka sediet v teplych babkovskych papuciacha a okolo mna plno malych vnucikov a vnuciek bude sustredene pocuvat, ake pribehy im budem rozpravat...kraaaasneee.. 😵

velvet26
14. jan 2010

babulky, idem ja uz pomaly off, prisiel muzik z cvicenia, tak idem sa mu povenovat...pekny vecer este
papa 😉

beak
14. jan 2010

baby ste strašne fajn, bez vás by som už dávno tlačila nejaké tabletky na nervy do seba....tento pokec je oveľa účinnejší a hlavne zdravší

moniquie
14. jan 2010

papiky , zelam krasne snicky, idem sa tiez nalepit na upotené telo mojho MM

beak
14. jan 2010

pá, velvet

beak
14. jan 2010

dobrú, moniquie

beak
14. jan 2010

idem pod perinu, dobrú noc

trinitka87
14. jan 2010

ahojte baby 🙂

idem sem trosku neskoro, je tu este niekto?? 😕
moniquie, ty si tusim prva co spominas injekcie agolutin, aj ja ich beriem

trinitka87
14. jan 2010

cukruska, tiez som bola na vysetreni so stitnou, a dr povedal, ze vyzera byt ok, bral mi krv, zistil,ze zlaza nieje zvacsena, na rtg nebolo vidno ziadne zmeny a este sa cakaju na nejake vysledky krvi. tak snad bude ok na 100 %

janirea
15. jan 2010

ahojte pisatelky, 🙂
kedy ja vas docitam, tak to teda neviem
niektore dni chodim ako mechom udreta,,,a potom nestiham
v utorok idem na sono, uz konecne,,,lebo jeden den je dobre, druhy den by som ani z postele nevyliezla, keby som nemusela

co je tu noveho?

trinitka87
15. jan 2010

ahoj janirea 🙂

ja som sa pred chvilkou vratila od dr. tak zevraj uz su vysledky, ale musim si este na ne pockat do februara,ked pojdem zase k dr.
tak uvidim co a ako

inak ani neviem co je noveho, vcera som tu nebola a ked som prisla uz tu nikoho nebolo.

janirea
15. jan 2010

trini,
ja vas vobec teraz nestiham, ma to mrzi,,,v robote sa snazim aspon ako taky vykon podat,len zaludok ma nepocuva a neviem ci to este nie je skoro, ze mi je zle,,,tieto dni su take nanic, ked este nemam ani nic potvrdene

a to na februar si znovu objednana?,,,ci preco ti to nemohli teraz povedat?
ale sice co sa cudujem, ja ked som na hematku volala, tak vysledky mali ale do telefonu nemozu nic povedat,,zase len objednat

trinitka87
15. jan 2010

nie, nie som objednana, dnes som bola len na injekciu a k dr som sa ani nedostala, len som sa pytala,ci niesu vyledky,ze ano.
aj som bola prekvapena, ale uz som pokojnejsia, ze uz su a uz tu chvilku vydrzim ked som cakala doteraz.

ono to je individualne ako je komu zle. niekomu menej ci viacej, osobne som vzdy citila len tocenie hlavy a unavu velku,ale nikdy mi nebolo nejako extra zle.

cukor
15. jan 2010

ahojte bojovnice......má niekto skusenosti s tabletkami SARAPIS?

trinitka87
15. jan 2010

ahoj cukor,

niektora tu spominala tieto tabletky tusim lubkabb. dlho sa tu neukazala. mozno by poradila blizsie

misinn
15. jan 2010

beak, my asi tiež začiname až v maji... nechceme sa ponahlať.. 😉

trinitka87
15. jan 2010

ahoj misinn tak to uz sme potom 3 co zaciname cca maj 🙂

misinn
15. jan 2010

trinitka to je super ze budeme mozno na rovnako 😀
a ty preco zacinas v maji?tiez mas nejake problemy, alebo ste sa tak dohodli s muzom?

trinitka87
15. jan 2010

no misinn, moje problemy.... 😔
uz som ich tu par krat spominala, 2x MA, naposledy v novembri, tak preto cakame, ten maj je pol roka co mame cakat.
boze, kolko casu uz ubehlo od novembra a mne sa zda ako by to bolo este len vcera.. 😒

misinn
15. jan 2010

ja viem o com hovoris, ja to vnimam tak isto..tiez nam malinky zomrel v 18.10.2009 a uz je polovica januara...je to dost dlho no mne sa to tiez zda akoby to bolo len vcera...ty si odkial ak sa smiem spytat?

vifinka
15. jan 2010

Ahojte kočky. Vratila som sa od dr., hcg negat, ale rozbehla sa mrcha. Doktorka mi urobila utz, vsetko je v poriadku a snazeniu dala ofiko zelenu 🙂

misinn
15. jan 2010

vifinka tak to je super 🙂 🙂

cathy77
15. jan 2010

ahojte... ja som tu nová 😔 snažím sa nájsť nejaku oporu alebo podporu... hmm. v pondelok nastupujem do nemocnice... to budem v 19tom týždni. takže tehu už budem len pár dní ☹ množstvo VVV taktiež podozrenie na vážnu genet. VVV, nebolo možne urobiť fast test z plodovej vody lebo nebolo čo odobrať. ani kvapka... ešte minulý týžden to bol oligohydramnion, v stredu už uplny anhydramniom. tak mo silou-mocou odobrali aspon z choria malu vzorku, ešte stale ma to boli. ale omnoho viac sa bojim tej bolesti potom, ked už bude po tom. ja sa osobne desím toho, ab ymi robili kyret, radšej by som si nechala dilatovať krček a nejake inj. na vyvolanie kontrakcii, neviem si predstaviť že ten plodik tam pri kyrete roztrhaju 😢 je mi strašne. do dvoch tyzdnov by sme s manželom mali mať vysledky z genetiky aj na nas karyotyp a ak budu ok(čo pevne verím ,lebo už mame zdraveho chlapčeka) tak by som sa čo najskor chcela začať snažiť. mne Dr. ktory sa o mna stara v nemocnici povedal, že stačí prebehnuť jeden cyklus a hor sa nato. Moj stary Dr. mi prizvukuje, že tri cykly nech počkam ale mne sa to nezda, neviem, či takyto zakrok je väčšia zaťaž pre maternicu ako devyťmesačbe tehu a porod-lebo tam po šestonedelí nezakazujú robiť si dalšia babo ani neodporučaju čakať. ved mam dve kamošky ktore maju deti s 11mesačným rozostupom 😉 Tak ak zakrok prebehne štandardne a bez komplikacii, tak fakt neviem ,prečo čakať viac ako jeden cyklus tak, ako vravel moj Dr. v nemocnici - že po prvom cykle a ovulacii je maternica pripravena. Že kedysi odporučali čakať3-6mes- ako kto, ale že to už je zaznavaný a zastaraný názor. Dala som mu za priklad tie moje dve zname, čo maju za sebou bába a on že ved jasnem ak nie su komplikacie, tak prečo nie. Tak sa Vas chcem, babulky opýtať, ake ste mali zákroky Vy na ukončenie, ja sa fakt desím toho kyretu - ale nie kvoli sebe, chapete,však? ake to bolo? a ako rýchlo po prvej MS ste sa začali snažilkovať? ja tu niektorá z Vás, ktorá mala na plodík pozitívne genet,testy? napr. Edwards sy, alebo triploidiu alebo niektore tieto ťažke poruchy. lebo to je zrejme aj pripad mojho bába ☹ Ďakujem Vám za odpovede