icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
15. jan 2010

lulu, sme uz navzdy "postihnute", budeme sa sledovat stale...ale ked citam tie pribehy, tak zdrave babatko je naozaj zazrak.
mne sa dnes rozbehla mrcha, uplny brutal, som si musela dat ibáč, uf...

lu.lu.
15. jan 2010

ahoj vifinka 🙂
gratukujem k mrske, buduci mesiac uz dufam ziadna nebude 😉 .....vyzera to, ze sa tu bude tento mesiac seriozne snazilkovat 😅

lu.lu.
15. jan 2010

cau cukricek 🙂

vifinka- je to zvlastne, ako som pred tym nemala ani jednu negativnu myslienku a naozaj sa nic nestalo, musime pracovat na pozitivnom mysleni 🙂

trinitka87
15. jan 2010

nielen na zaciatku mozu byt problemy, ale az do konca... 😒 clovek nikdy nema istotu, ze teraz uz sa nic nemoze stat.

vifinka
15. jan 2010

dakujem, tak pri mojom cykle 8 tyzdnov naozaj buduci mesiac nebude 😀 ale hadam sa tento mesiac uz zadari, hlavne, ked mi dr. povedla, ze "a vite co, uz tomu nechte volny prubeh"
co viem, tak sa zacina velvetka, snazilkant a ja...kto este? lulu, vy sa kedy pridate?

vifinka
15. jan 2010

takze bacha, moja priprava - febicko 800 a budem si merat BT 🙂 a hlavne "mm" 😀

lu.lu.
15. jan 2010

trinitka- veru, istotu nikdy nebudeme mat, ale to plati pre vsetko,nielen tehu-odvaznym stastie praje 🙂

trinitka87
15. jan 2010

...uz sa to zacina tusim rozbiehat... 🙂 🙂 🙂

trinitka87
15. jan 2010

vifi, ten mm je najpodstatnejsi 😀

cukruska1920
15. jan 2010

vifi...ides na ranne sexovanie s teplomerom??? ja to tiez praktizujem..ale je to moc tenke 😀

lubkabb
15. jan 2010

ahojte baby...dávno som tu nebola. Ako sa máte? Ja som dnes 38 dní od kyretu a mrcha ešte stále nikde. Mám len také čudné slabulinké špinenie pri utretí. Kedy ste dostali prvú mrchu?

vifinka
15. jan 2010

😀 že sexovanie s teplomerom, to bolo dobre 😀 hej, chcem to vyskusat, pravidelne si meriam kazdy den od noveho roku - btw, to bolo take male novorocne predsavzatie 🙂 a asi ho aj prvykrat v zivote splnim 🙂

trinitka, ty si kedy bola na K?

lu.lu.
15. jan 2010

vifinka- veru, nezabudni na manzela, ten je dost dolezity 😀 ....my asi zaciname buduci mesiac, este jeden cyklus necham prebehnut

lu.lu.
15. jan 2010

cukruska 😀 😀 , si nejaky hrubsi kup.. 😉

vifinka
15. jan 2010

ahoj lubkabb, mozes byt kludna, ja som 1vu mrchu dostala po 7 tyzdnoch a 2hu dnes po 8tyzdnoch
ak mas spinenie, tak by mohla uz vypuknut 🙂

trinitka87
15. jan 2010

6.11.09 som bola.
lubkabb, mne prisla cca po mesiaci

lu.lu.
15. jan 2010

ahoj lubka 🙂 ....mne prisla na 31. den, ale slabucka, viacmnej len spinenie, jeden den krvacanie...mozno sa ti rozbieha

vifinka
15. jan 2010

lulu, myslela si taky, co sa dava za okno? 😀

cukruska1920
15. jan 2010

lulu...ja som skromna..mne staci aj taky 😀

lubkabb
15. jan 2010

po prvom potrate som dostala na 35 deň a vôbec som nešpinila. Teraz to všetko prebieha úplne odlišne. Začala som mať obavy, či sme si dávali dostatočne pozor.

trinitka87
15. jan 2010

lulu ty betarka 😀

lubkabb
15. jan 2010

a čo máte nové baby - som nestíhala sem chodiť. Už sa aj niektoré snažíte?

vifinka
15. jan 2010

lubkabb, tak ak by aj meskala a bola si tehu, tak by to bolo iba babatko 🙂 nic lepsie nehrozi 🙂

trinitka87
15. jan 2010

popisali sme vela, inak uz su zevraj vysledky z vysetreni, co som tolko cakala,len som sak nim nedostala, uz vydrzim zaciatkom februara ked pojdem k dr. uz ked som tolko vydrzala

lubkabb
15. jan 2010

vifinka - zasa by to dopadlo zle. Môj dr. mi prízvukoval, že teraz nesmiem otehotnieť. Vo februári idem na všetky vyšetrenia. Už to nechcem znova prežiť.

cutty
15. jan 2010

No tak dnes som bola u lekarky a HCG pomaly stupa a neklesa cize to vyzera na mimomaternicove ☹ V pondelok idem do nemocnice

vifinka
15. jan 2010

cukru, teba sa rysuje tehu? 🙂

lubkabb
15. jan 2010

trinitka - tak už budeš vedieť, na čom si, nasadia liečbu ak to bude potrebné a môžte snažiť na jar 🙂

trinitka87
15. jan 2010

lubka radsej pockat nez ist do rizika. aspon ja to tak beriem, a skorej nez v maji ani nechcem byt tehu

lu.lu.
15. jan 2010

cukruska- ze skromna, neverim 😀
vifinka- no, neviem ci by taky stacil.... 😅