icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lubkabb
15. jan 2010

to je jedno, keď raz na to máme nárok tak nám to majú dať spraviť. Ved si platíme nemocenské poistenie. aj tak to ide z našeho vrecka.

cukruska1920
15. jan 2010

lubka...no to bolo tak...najprv mi robil vysetrenia na tie trombofilie gynekolog...tam vysla mutacia MTHFR...tak na zaklade toho ma poslal na hematologiu...tam mi vzali este 9.decembra krv a predvcerom som si bola po vysledky s tym ze mi hematologicka oznamila ze je vsetko v poriadku a vraj z tej mutacie som nepotratila... a bola som vybavena...tak som zobrala papier a isla s vysledkami ku gynekologovi...povedala som mu co povedala hematologicka, precital si papiere a sa az zhrozil ze ako to moze povedat ked tam mam dve veci pozitivne...tam mi urobil sono, cytologiu a povedal ze hned ako otehotniem mam prist a posle ma hematologovi..nejakemu jeho kamaratovi...a ze bude trvat na injekciach...takze tak

trinitka87
15. jan 2010

mas pravdu lubka, kolko si setrime, tak nech to k niecomu pomoze

lubkabb
15. jan 2010

teda ta hematologička je divná...to ako si môže byť taká istá? To je nejaká iná odborníčka!

cukruska1920
15. jan 2010

lubka... to si mysli vacsina hematologov ze ta mutacia co mam ja potraty nesposobuje..lenze oni si neuvedomuju ze niektorej zene to sposobuje a inej nemusi...oni su blbi..proste ked nemas niekoho za sebou tak je to v keli

trinitka87
15. jan 2010

vselijake pripady tu mame tak sa nesmieme cudovat co uz sa deje. ☹ 😠
mna uz len tak nieco neprekvapi

lubkabb
15. jan 2010

ale vyzerá to tak, že máš v pohode gynekológa. Tak sa neboj, všetko dobre dopadne.

vifinka
15. jan 2010

trini, ty mas 2MA a tie vysetrenia si si musela vybavovat sama?
lubi, ty si mala len 1MA, vsak?

lubkabb
15. jan 2010

vifinka - ja som mala 2MA tak ako trinitka

trinitka87
15. jan 2010

ano, 2x MA, ale vysetrenia navrhol dr, kedze mam po dvoch ma.

trinitka87
15. jan 2010

my sme s lubkou tak narovnako na tom v podstate, obidva razy, ze?

vifinka
15. jan 2010

olala, to som nevedela... druhe sa vam po akej dobe podarilo? trinitka, ak si dobre pamatam 3 mrchy

vifinka
15. jan 2010

myslim, ze sa to tu uz hovorilo, ze po druhom sa uz musia robit vysetrenia...ale su nejaki experti lekari, co na to pecu aj potom...

vifinka
15. jan 2010

ste ma uz predbehli s odpovedami 🙂

trinitka87
15. jan 2010

1x zaciatkom maja a potom koniec augusta sa podarilo tehu

cukruska1920
15. jan 2010

baby po druhom potrate uz sa robia automaticky vysetrenia...aj ked je smutne ze to nerobia hned... druhemu razu by sa uz mohlo dat vyhnut 😒

trinitka87
15. jan 2010

cukruska, moja rec, mozno by som sa druhemu ma vyhla, i ked to mi nikto nezaruci. ale mohla

cukruska1920
15. jan 2010

trini...ale smutne je aj to ze aj ked zistia pricinu tak nezarucia ze uz sa to urcite nezopakuje....voci prirode sme bezbranny

trinitka87
15. jan 2010

to je pravda, ze zaruku nam nikto neda, ale ja dufam stale v to, ze sa to da aspon trosku ovplyvnit tymi injekciami, pripadne nejakou liecbou a snad aj viacej sledovane budeme.
spolieham sa na medicinu ze ako pokrocila, a obcas dokaze aj zazraky

lubkabb
15. jan 2010

ja som mala prvý potrat v apríli a potom som otehotnela až koncom novembra - takže nám to trvalo skoro 7 mesiacov. Z toho sme sa posledné 3 mesiace snažili.

trinitka87
15. jan 2010

aha, lubka v takomto casovom horizonte to mas ty. koncom novebra som mala uz po 😒

lubkabb
15. jan 2010

hej, ešte si mi o tom písala, ked som ja zistila že som tehu a na sone nebolo nič vidno - to som bola v 5tt

lubkabb
15. jan 2010

som sa bála, či to nie je mimomaternicové

trinitka87
15. jan 2010

ano, pamatam si len sa mi zda ze to bolo davno, ale na druhej strane akoby to vcera bolo

vifinka
15. jan 2010

babenky, idem tahet za mm...pekny vikend zelam!

cukruska1920
15. jan 2010

keby mam tak carovnu palicku tak by som si priala aby uz ani jedna zena neprisla o miminko..najma nie taka co po nom tuzi tak ako my 😉

trinitka87
15. jan 2010

pa vifi, aj tebe prajem aj dobru noc keby nieco aj prijmny vikendik 🙂

trinitka87
15. jan 2010

a kolko je takych pripadov ze ani nechcu a maju a ani nevedia ako k nemu prisli. a ked vidim tie babatka odlozene v hniezdach zachrany, pekne, zdrave a nechcu ich

trinitka87
15. jan 2010

tusim sme tu len my 3

snazilkant
15. jan 2010

kocky, ano je to hrozne presne nevedia o co prichadzaju, no ja verim ze mi budeme uzasne mamini