icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
16. jan 2010

jeezis, ze mi, makke i...to co mi je ... 😀 😀

lenkaxy
autor
16. jan 2010

aj ja hrubkujem 😉 to asi to vínčisko, dávate si aj vy, aby sme neporušili tradíciu. Minule som sa zamýšlala nad tým, či to už nie je závislosť? Ale ked je také mnam

moniquie
16. jan 2010

SPRAVILI STE DOBRE,,
téma ma oslovila hneď ,, do iných nechodím,,
len som si prečítala názov,a hupsla som se medzi vás,,
už ste ma aj kopec naučii, priučila som sa ..
radím to každej jednej ktorá má podobné problémi ,, podeliť sa o ne,, a bude lepšie ...

ste všetky hrozne zlaté,, nie len ako písmenkujete,, ale verím že aj ozajstne v reál živote u vás domka .

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, no uz sedi ten moj pri telke a kuka nejaky akcny film so segalom...ocividne sa mu polepsilo, hovori, ze volajte ma posera... 😀 uz si z toho robi srandu, tak je dobre..
tak to si dobre rozcestovana, to kde robis?
a ten zapal hrubeho creva co mas, to nie je dufam ta crohnova choroba, ci?? 😕
no super, ze muz isiel tiez k dr...a ake ma vysledky on?

ahoj beak..dufam, ze zajtra mas volno..

moniquie
16. jan 2010

ja som si práva logla glg z bieleho vínečka,,
hned ma točákuje,, ja toťiž vínko nemôžem,, ( proste som z neho hneď drogy,, , a kyselina sa hned pridáva ) 😔

velvet26
16. jan 2010

monig, urcite sme vsetky fajn aj v reali...vsak raz si dame ako tehule stretko nazivo, aby sa aj nase bruska porozpravali.. 😉

lenkaxy
autor
16. jan 2010

To je super, že táto téma pomáha 🙂 aj sa som mala také stavy, že som iba plakala a plakala a potom myšienky, že som neschopná, ale babulky čo sú tu sú prefektné, veľa mi pomohli 🙂

moniquie
16. jan 2010

ahoj beak : nepreháňaj to s prácou,,
ja som síce dnes pracovne eee, no pracovne ako domáca žienka,, vysávanie, varenie, kvety, prach .. atď,,

segallll : môj MM tiež kuká,,,, 😵

moniquie
16. jan 2010

to by bolo jaké super,, ak by sa naše brušká pobavili ...
😅
to ako keby sme sa všetky stretli v pošte pre teba,, i ked túto reláciu ja nemusím ..

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Je to ulcerózna kolitída, to je niečo podobné ako crohn, ale postihuje iba hrubé črevo. Kdežto crohn môže byť ako v tenkom, tak v hrubom čreve, niekedy ústi do jejúna, to je časť hned za žalúdkom. Mna volali Mates, ako Matísek se pos..l.

ahoj beak, mi sa tuším ešte nepoznáme že?

beak
16. jan 2010

...včera som bola v kine /Avatar/, ja by som sa tak rada presťahovala na tú ich planétu....nemusela by som chodiť do práce xixi

k tej chrípke
ja som bola tiež ten typ, čo aj po štvornožky ide do práce, ale s tým som skoncovala, nikto si to ani nevšimol
dokonca keď som potratila, v robote ani prstom za mňa nepohli, všetko si ma počkalo, a potom mi to priniesli domov 😠

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, ja by som bola urcite bez tejto temy na tom ovela horsie...uz som ako keby nad vecou...sice, ma napadne skoro kazdy den, ake by to uz bolo, v kt. by som bola tt. no viem, ze s tym proste nic neurobim a snazim sa netrapit kvoli tomu, minulost nevratim, buducnost je pred nami a myslim pozitivne.. 🙂

monig, pekne si porobila doma, ja som dnes ani prstom nepohla, aj som chcela varit no muz je dnes len na suchych rozkoch, piskotach a horkej cokolade...zajtra ale urobim spagety aspon..chcela som robit vyprazany syr, no to je dost tazke na jeho zaludok momentalne..

beak
16. jan 2010

ahoj lenkaxy, vieš, že ani neviem, určite som čítala tvoje príspevky, len si nepamätám, či sme si aj pokecali

moniquie
16. jan 2010

avatar ... super krásny modrý človiečikovia,,
páčilo sa mi to ,
a ten ich strom by sa nám zišiel,, že ?,, hneď a zaraz by sme boli ok,,,

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Babulky papáte vitamíniky? Ja som začala papať femibion 800. Minule som kukla do jednej témy, a tam sa bavili o tom či z toho môžu otehotnieť,xixi to by bolo dobré, asi by si to žiadalo tému, : že tehotná z piluky xy- 😀

moniquie
16. jan 2010

velvet : no teraz opatrne s varením,, ešte MM moc nevyváraj 😝
nech znova nesedí na studenej bielej mise ...

ja zajtra varím maďarský guláš s knedlou ..
mňamík ..

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, to sa ti prejavovala choroba hnackami? beries na to nejake lieky..? na tehotenstvo to dufam nema dopad.. 😕

beak, presne ako pises, nestoji to za to chodit do prace chora, zdravie mame len jedno..a to je inak teda sila, ze za teba nic neurobili a este ti aj doniesli robotu domov, to je uz podla mna total drzost a necitlivost duplovane vzhladom na to, co sa ti stalo..debili.. 😠

moniquie
16. jan 2010

lenkaxy :
femibion som si kúpila,, ešte počkám ked pôjdeme na genetiku o dva týždne, a potom ho rýchlo nasadím,,
no nemyslím že pomáha otehotnieť,, skôr tie čajíky čo pijem ,, to by šlo ..

ale ak by ste náhodou takú pilulu mali, tak ju berem hneď .., ,,,

beak
16. jan 2010

...aj zajtra sa musím trepať do práce, teraz toho mám moc a u nás je to tak blbo zariadené, že ma nikto nezastupuje a nikto sa nestará, koľko chodím do práce, hlavne aby bola urobená
moniquie, aj môj mm by si dal maďarský gulášik, len keby mu ho mal kto navariť 😀

velvet26
16. jan 2010

monig, hej, tak opatrne budem teraz s tym varenim,no chce spagety, asi si ich da aj tak viacmenej suche, no kupila som bolonsku omacku, tak mozno trosku si ich s tym poleje..
mnamky, gulas by som si dala...dlho som nejedla.. 🙂

lenkaxy, femibion som si kupila hned po kyrete, uz jem tretie balenie a tento tyzden som si este kupila v lekarni cistu kyselinu listovu s pyridoxinom, stala len inak 1.35 eur, tak nekup to.. 😀

moniquie
16. jan 2010

baby, to ešte neznamená nič, ak ti prácu nedonesú domov,, tak ťa počká ,,
alebo ako môj prípad,, hrhr, robili za mňa , a ja som potom sedela na telefone, a ešte aj mesiac po nich opravovala ,, takže ďakujem, neprosím ,, oceniť samozrejme nič neocenia ,,

no a ešte ako bonus, treba poohovárať toho kto neni v práci, a treba na neho hodiť všetkú špinu,
taký je ten slovenský národ,, sprepáčením pri..baný ...

lenkaxy
autor
16. jan 2010

Beriem na to lieky, tým že je to chronické ochorenie, mám to do konca života. Niekedy je to kludné štádium, niekdy relaps - teda vzplanutie ochorenia. Na tehu to nemá vplyv, skôr sa to počas tehu zlepší, aj ked sú aj prípady, ked v neskoršom štádiu má žena obavy z toho ako zvládne príchod malého človiečika a vtedy sa to lúbi zhoršiť.

Neviete čo je s janierou, ako tehulkuje??

Kolko pribudlo nových tehuliek, začíname plniť posolstovo 2010 zdravé babatko v brušku 😀 To je dobre 😵

velvet26
16. jan 2010

beak, no to je teda uchvatne, to ta nema kto zastupit, to kde robis??
dufam, ze ked ostanes tehu, tak sa to u vas v praci zmeni, pripadne sa hod potom na marodku, aby si nic neriskovala..hmmm..

moniquie
16. jan 2010

velvet :
načo si si kúpila dalšiu kyselinku,, ( zrejme accidikum ... ) šak femibion obsahuje dostatok ...

velvet26
16. jan 2010

lenkaxy, drzim ti palceky, aby sa ti choroba uz nikdy neprejavila a bola pod kontrolou.. 😉
janirejka vcera pisala, ma sa dobre pojde k dr. tusim buduci tyzden dat si tehu potvrdit..dufam, ze nam hned napise a pochvali sa.... 🙂

beak
16. jan 2010

lenkaxy,
janiera tehuľkuje, písala, že je jej hrozne zle a myslím, že ďalšia tehuľka by mohla byť cukruska

...a ja si prosím tabletku na otehotnenie 😀
od februára začínam brať femibion a snažilkovať začneme až v máji

lenkaxy
autor
16. jan 2010

kyselina lystova od zentivy za 1,35 euri - tú myslíš? Teda acidum folicum?

monique - to sú smradi, dúfam že budeš čoskoro tehu a bez komplikácií, už si toho vela skúsila, takže teraz sa to určite podarí!!!

lenkaxy
autor
16. jan 2010

ty kokos že lystová, to ked už mám listy s tvrdým y, tak ja už asi prestanem piť......

cukruska1920
16. jan 2010

Ahojte babule... som pozerala postu pre teba... co porabate?

beak
16. jan 2010

velvet, pracujem ako účtovníčka, mám na starosti asi desať firiem, no mali šťastie, že som bola v nemocnici presne vtedy, keď mi nehoreli termíny, ináč neviem čo by robili /asi by to narátali na kalkulačke/
..keby sa mi podarilo otehotnieť, asi by som šla na rizikové
neviem, čo by urobili ak by sa to opakovalo a zase by som sa vrátila do práce