icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

slnieckokati
17. jan 2010

Ahojte, vy ste teda sikovne. Nova tema a uz 90 stran zapisanych... 🙂 Pekne ste to vymysleli

lu.lu.
17. jan 2010

babule, vy ste vcera vecer zase napisali roman 😅 ....my sme s drahym montovali policky-teda skor on ako ja 😀 a potom som pozerala najsamlepsi serial- Desperate Housewives...milujem tu show

takze vy uz stretko chystate? super, ak budem na Sk, sa isto pridam...len aby sme sa vsetky pomestili 🙂

slnieckokati- aahoj, som aj na teba myslela, ze kde si a ako sa mas? dufam uz len lepsie....kedy sa chystas na Casablancu?

slnieckokati
17. jan 2010

ahoj lulu, si zlata, ze si si spomenula. najradsej by som tam uz bola. v skole sa mi to trosku komplikuje a este mam skusky, tak nemozem odist. doslova mi hori za zadkom, navyse idem 18.2. na endokrinologiu.
inak sa citim zdravotne fyzicky fajn, ale krvne vysledky mam stale divne. znizena tvorba FT4 a naposledy zapal, tak beriem stale lieky. prva menstruaci prisla presne, ako mala - 5 tyzdnov po ...
a ty ako? co nove?

lu.lu.
17. jan 2010

tak super,ze mas za sebou uz aj prvu mrsku 🙂 , potesi nie? aspon sa vsetko dostava do starych kolaji...ty si teraz v poslednom rocniku, kolko ti ich este ostava?

ja este stale cakm na vysledky z hemato a to mi brali krv 7.12. 😠 ...uz dvakrat mi povedali, ze vysledky su, ked som volala a nakoniec zistim, ze vysledky este nie su...maju v tom bordel, ale zajtra tam chcem volat..

lu.lu.
17. jan 2010

a krv tokto bral- obvodna ci na endokrinologii? vy chcete tiez pockat 3 mesiace? ja uz mam po druhej menzes, ale chceme pockat este aspon jednu alebo ak vydrzime, tak aj do marca 🙂

slnieckokati
17. jan 2010

lulu, krv mi brala obvodna a potom ma odporucila na endokrinologiu. Predstav si, ze ma tam objednali az na maj. neuveritelne, vraj maju vela ludi. pani doktorke som povedala, ze v maji uz budem davno tehotna. tak mi povedala, ze ak budem tehotna, mam prist skor... 😒 minuly tyzden mi to nedalo a volala som jej, ze by som potrabovala vysetrenie skor a som ochotna si ho zaplatit sama. hned ma preobjednala na 18.2., mam prist po pracovnej dobe a pripravit si okolo 30 euro.. 🤐 🤐
chceli by sme pockat tie tri mesiace. uvidim, ako bude prebiehat 2 menstruacia a po tretej, to by malo byt zaciatkom marca pojdeme na to..

cukruska1920
17. jan 2010

Ajojte

slnieckokati
17. jan 2010

ahoj cukruska, no ako sa mas moja? uz si tehu? musim sa priznat, ze na tych 90 stran velmi cas nemam, tak sa radsej spytam

lu.lu.
17. jan 2010

ajoj cukrus 🙂

slniecko- peniaze hybu svetom 😒 ...a presne tak, v maji uz budeme tehotne 😵

vy chcete potom na Casablance aj zostat zit,ze? tak tam budes tehulkovat?

cukruska1920
17. jan 2010

slni...neviem... o dva-tri dni testujem tak sa uvidi

ajoj lulu..ako?

slnieckokati
17. jan 2010

ano, chceme tam aspon nasledujucich par rokov zostat zit. zatial nic neplanujeme, ale mozne je vselico. Tehulkovat budem tam, ale rodit chcem na slovensku

slnieckokati
17. jan 2010

ja som to vedela. huraaaaaa

cukruska1920
17. jan 2010

co si vedela slni?

lu.lu.
17. jan 2010

hej? chces rodit na slovensku? nie je tam dobra zdravotna starostlivost alebo uz len pre ten pocit, ze si tu "doma"? ja som syna rodila v anglicku- uuplne suprovy porod ale teraz rozmyslam, ci by som nerodila druhe na slovensku...hmm, ale to ma este cas 🙂

cukruska- dobre sa mam, vegetim, zachvilu idem nieco uvarit....ale ty budes za chvilu // oznamovat, jaj sa tesim 😵

slnieckokati
17. jan 2010

no ze si tehu, ja vermi ze ano, tak uz sa tesim. 🙂

slnieckokati
17. jan 2010

nie, o zdravotnu starostlivost nejde. tam su platene kliniky a mozes si vybrat uroven, aka ti vyhovuje. len by som chcela byt doma a nevyse to bude jednoduchsie kvoli papierom. na tom sme sa dohodli uz davno.

lu.lu.
17. jan 2010

tak s tymi papiermi mas uplnu pravdu... ja co som sa nabehala v anglicku, aj na slovensku, no dovidenia...ale na slovensku boli tie vybavovacky este horsie, byrokracia 😠 ....uz sa tesim na "druhe" kolo 😀

cukruska1920
17. jan 2010

lulu... ale no... netreba kricat dopredu,,,ved uvidime

slni... niesooooooooooooooooooooooooom 😀

lu.lu.
17. jan 2010

cukruska!! pozitivne myslenie-preco by si nemala byt tehu? ved ste vymakli plodne dni, ci nie?

cukruska1920
17. jan 2010

lulu...no ale to este nestaciiiiii 😀

lu.lu.
17. jan 2010

a co staci? ty, manzel a ovulka- nic viac nepotrebujes 😉

cukruska1920
17. jan 2010

lulu... no ..este treba aby sa vajko stretlo so spermiou a aby doslo k oplodneniu..a to uz ja neovplyvnim

slnieckokati
17. jan 2010

no ved uvidime. ja sa jednoznacne tesim.
lulu, byroklacia je aj tam, ak nie este horsia. najviac ma znervoznuje, ze ich vsetko hrozne trva, na vsetko maju cas. to ja neznasam.

cukruska1920
17. jan 2010

slni...a kde si bola ked si tu nebola ?

slnieckokati
17. jan 2010

cukrus, ja mam este stale skuskove. popri praci som velmi nestihala, tak som teraz dohanala prenesene skusky. Tento tyzden ma cakaju este 3 posledne prenesene - no zabijak. Nechodila som sem, lebo som to nestihala sledovat a potom som si internet zakazala, lebo ma velmi zabaval. Aj teraz by som sa mala ucit, ale som leniva 😉

lu.lu.
17. jan 2010

slniecko- pamatam si tie stresy cez skuskove 😝 ....ja som sa ale vzdy najviac naucila pod tlakom-tak som bola vzdy najvykonnejsia 2-3 dni pred skuskou- to som tahala 14ky 😅

a po tychto 3 skuskach uz budes mat vsetko?

cukruska- tak vy ste spravili, co bolo vo vasich silach, teraz je to na prirode....ale to by bolo aby to nebolo 🙂

cukruska1920
17. jan 2010

slni...treba si aj oddychnut...a nic lepsie ako konikovanie nieje 😀

lulu...uvidime 😵

slnieckokati
17. jan 2010

no tieto 3 mam prenestene, tak ich musim zvladnut. okrem toho mam este 3 - prvy zapis. tam to bude koplikovanejsie len s jednou, zvysne 2 su ok. ja som tiez extremista, v noci pred skuskou ani nespim.

lu.lu.
17. jan 2010

kocky- idem od vas , chcem trosku pozehlit a navarit...tak mozno este vecer sa stretneme tu 🙂

slniecko- vela stastia na skuskach buduci tyzden, tfuj,tfuj,tfuj....a daj nam vediet, ako si dopadla 😉 good luck

cukruska1920
17. jan 2010

ja by som si vysku nemohla robit lebo by ma slak trafil z ucenia 😝