icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
17. jan 2010

caf moni, ja tiez vypinam notas a idem sa vyvalit pred tv 🙂 pekny vecer a zajtra do pisania 😀

beak
17. jan 2010

pá, moniquie

beak
17. jan 2010

ahoj, vifinka
tuším, som tu ostala sama

lenkka81
17. jan 2010

Ahojte baby, vcera som bola na tej zapíjacke...bolo vyborne 😀 Kedze kamoska je tiez tehulka...boli sme na byte u nej, bolo nas tam 8 bab, no tak sme sa dorehlili, prebrali sme vsetko od A az po Sex....no fakt bola sranda. Dosla som domov rano kolo 04,00...o 8,00mi cengal mob a dalsia kamoska mi volala...Hybaj lyzovat.....No tak sme sa schystali a sli sme aj s dcerkou prvý krat na taku ozajstnu lyzovacku do Cicman....Bolo vyborne, naucila sa aj na vleku, tak bola frajerka....Horsie to je s maminou, som uplne K.O. takze idem do hajan, zajtra ta svalovka, uz si viem predstavit...mám také tvrdé lytka...auuuu auu takze AdIE

trinitka87
17. jan 2010

caute baby 🙂

beak
17. jan 2010

ahoj trinitka, aký si mala dník?

trinitka87
17. jan 2010

ahoj beak, odpocinkovy, nic som nerobila. a ty?

beak
17. jan 2010

ja som bola cez deň v práci a teraz popíjam červené vínko a kukám na tv

trinitka87
17. jan 2010

aha,nieco malo som citala co ste popisali, a spominala si ze je vela roboty tak musis aj v nedelu do roboty.

ja akurat rozmyslam,co si najst aby som vyplnila nejako volny cas,nieco zmysluplne a nerozmyslala nad hovadinami 😅

beak
17. jan 2010

no, to je aj môj problém, mm má svoje záľuby, ktoré ja nezdieľam...ešte že mám teraz kopec roboty
trinitka, my s ivanap6 sme si dohodli stretko na zajtra v Petržalke, zatiaľ sa nikto nepridal, ale ty tuším nie si z BA

trinitka87
17. jan 2010

nie, ja niesom z BA . musim nieco vymysliet cim sa zabavit.
tusim sme tu len my dve

beak
17. jan 2010

no...ja som napr. chcela straaaaaaaaaasne chodiť tancovať, nejaké tie spoločenské tance a môj mm k tomu nemá vôbec vzťah

ivanap6
17. jan 2010

zdravím baby, teraz som sa pripojila, ale tuším ten koník zase nejako blbne
veru škoda, že sa už nikto nepridal, ale chápem že je to mimo vášho bydliska a narýchlo, tak snád sa nám to podarí neskôr vo väčšej partii, možno v tej NR al. TT
beak budeme si musieť vystačiť samé 😅

lulu, ja len že aj aj zbožnujem Zufalé manželky, teraz sledujem 6 sériu na internete

beak
17. jan 2010

ahoj ivanap, možno sa k nám pridá ninockaskv, ona je v téme potrat v 31tt

ivanap6
17. jan 2010

inak aj ja ked rozmýšlam ani ja nemám žiadnu takú aktivitu na voľný čas, iba internet, knihy a tak
môj drahý presedí celé večery pri PC hrách a tiež si musím robiť program sama 😒

lu.lu.
17. jan 2010

ahojte- 🙂

kon zas blbne

iva- aj ja pozeram siestu seriu, vcera myslim 12 epizodu, moja srdcovka, vazne napinave vzdy od zaciatku do konca, dufam budu tocit aj . 7., 8.,.... seriu 😅

beak
17. jan 2010

ahoj lulu, fakt to blbne

ivanap6
17. jan 2010

beak tak to sa teším, dúfam, že príde 🙂

beak
17. jan 2010

teraz som zistila,že v BA sneží, no ráno bude kalamita

trinitka87
17. jan 2010

inak nevedela som ci sa to sem hodi, tak som si vytvorila temu vo volnej diskusii, o knihe, ktora ma zaujala a uvazujem o jej kupe.
ved pozrite 🙂

nemate ju nahodou niektora?

beak
17. jan 2010

kukla som, ale nemám ju, ja som naposledy čítala Da Vinciho kód

trinitka87
17. jan 2010

hovorili o nej len v skratke aj v Damskom magazine, a tam ma zaujala

beak
17. jan 2010

baby, je to strašne pomalé, nemám na to nervy
dobrú noc

iva, zajtra sa ozvem

trinitka87
17. jan 2010

ahoj beak, dobru noc prajem 🙂

slnieckokati
17. jan 2010

trinitka, ja tu knihu uz mam objednanu. precitam, ale az po skuskovom a neskor vam porozpravam o vlastnych zivotnych skusenostiach v arabskom svete... 🙂 😀

cukor
18. jan 2010

caute baby...zase ste sa prekonávali v písaní....aj ja som závislá na zufalych manželkách....celkom dobre sa pri tom bavím....ale teraz idem prat,vymenit prádlo a tak........a dajte tip na nejakú dobrú knihu

janga
18. jan 2010

caaaaaauuuteeeeeeeee 😀 😀 😀
zdravim vsetky po vikende, nestiham vas ani precitat, sak pisete jak zerave, to sa neda, tak mi len v skratke napiste, ak su nejake dolezite novinky a taaaak...
inac ja jednu mam 😵 😵 😵 cysta zmizla 😀 normalne neveriiiim, ale tesiiiiiiiiiiiim, ja uz som sa chystala na laparku... 😅 ale nemusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀

janirea
18. jan 2010

ahojte, prisla som vas pozdravit
no baby, ja tak stihnem poslednu napisanu stranu precitat 😅 ,,pisete ako dracice

trinitka87
18. jan 2010

caute baby 🙂

janga, to je dobre, ze cysta zmizla, dobra sprava 😉 ja cakam na ms, uz aby tu bola a potom idem k dr.

janirea, ako sa mas?

cukruska1920
18. jan 2010

Ahojte....

janga...super ze zmizla.... tak nech pribudne nieco ine 😵

jani...ahoj...ako sa citis? ked ides k lekarovi?

trini... ze je to zvlastny pocit ked cakas na mrchu? ja ti dam moju lebo ja ju necakam 😀