icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
19. jan 2010

trinitka ubehne ako nič a už budeš čakať na druhú 😀 mne páve skončila už tretia.

trinitka87
19. jan 2010

baby mala by som este jednu otazku,i ked sa asi budem opakovat 😅

najprv ste boli u svojho dr. a potom co prisli vysledky / trom. mut./ a ked tam nieco zistili, isli ste na hemato. a tam sa zase caka na objednanie tak dlho??? napr. vyse mesiaca, alebo uz to je menej?

trinitka87
19. jan 2010

micicka, u mna je tato uz druha ms. prva bola v decembri

zuztek
19. jan 2010

no, ja mam asi iny postup, mne tie mutacie dali vysetrit na genetike, na hematku som mala osobitny papierik, tam mi dali robit asi tie koagulacne faktory, teda aspon dufam... ale na obe vysetrenia som bola objednana nezavisle, vsade som cakala som mesiac, ze maju vela pacientov...

trinitka87
19. jan 2010

asi ma kazdy iny postup, ved sa necham teda prekvapit aky bude postup

micicka
19. jan 2010

trinitka jaj, tak už druhá, nesledujem 😀
ten postup vyšetrení je asi u každého iný. niekto bol najskôr u svojho gyndoša a potom na hemato, niekto išiel priamo na hemato a s čakaním je to tak, všade sa čaká tak dlho 😠

trinitka87
19. jan 2010

ach jaj, viem...snazim sa na to nemysliet,ale nedari sa...

janirea
19. jan 2010

cukrus, tu su 🙂 ,,,a pre vsetky 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
toto su tie spravne virusiky 😉 ,,nech uz daju pokoj tie ostatne neduhy

micicka
19. jan 2010

janirejka ďakujeme ti veľmi pekne 😀 myslím, že sa to tu onedlho rozbehne s infikovanými "obeťami" 😀

velvet26
19. jan 2010

janirejka, nadhera, super, som stastna...ty tehulka nasa.. 😅 😵 🙂
nech sa babatku v tvojom brusku dari... 😉 a diky za virusiky, uz som si ich par chytila,tak hadam sa nimi aj nakazim.. 😀

vifinka, pozerala som tu stranku, co si dala, ta ovulka mi vysla na ten isty den, ako som si to pocitala ja...tak dufam, ze zamiesime...
janirejka, vy ste sa ktore dni cyklu snazili, pamatas si?

beak
19. jan 2010

ďakujeme za vírusíky, ja ešte nemôžem, ale odložila som si do flaštičky 😀

micicka
19. jan 2010

beak ony nám ich pošlú aj neskôr, to tu bude viac zavírených 😉

micicka
19. jan 2010

no vidí, že sa vám dnes nejako nechce. tak to balím aj ja a idem trošku k tomu môjmu, má dnes nejakú zlú náladu

velvet26
19. jan 2010

ahoj micicka...co sa stalo muzikovi, tak ho rozvesel teda.. 😉

jaj baby, uz nech sme vsetky tehotne...ale super, sme zacali, uz mame dve...tak postupne sa k nim aj ostatne pridame...uz nech to je a bavime sa o bruskach... 🙂

micicka
19. jan 2010

velvetka nič vážne, len trošku depka z práce, tak ho idem trošku pošťuchnúť 😀

papa a pekný večer všetkým

beak
19. jan 2010

ahoj velvet,

baby zajtra ráno idem volať na Antolskú, či tam už dorazili tie moje výsledky, nech už môžem ísť ku gynde na kontrolu, tak mi držte palce

velvet26
19. jan 2010

ahoj beak, drzim palce...nech ich tam uz konecne maju...ozvi sa nam potom, co a ako..hm..

micicka, tak pekne ho rozvesel, nech sa rozptyli, to poznam, ked ma muz depku z prace...jaaaj, tazko ho naladit potom na veselsiu notu...no da sa to...ja sa dnes chystam na toho mojho skocit..uz mi chyba keksickovanie, predsa len bola pauza kvoli menzesu.. 😎

velvet26
19. jan 2010

babule, co porabate, tusim som tu samaaaaa.. 😀

beak
19. jan 2010

velvet, bola som sa spršiť, som čistučká a voňavučná a mm nie je doma 😀

lenkka81
19. jan 2010

Ahojte babky, ste tu?

beak
19. jan 2010

ahoj lenkka

lenkka81
19. jan 2010

no ja ze si idem zaplatit seky a tatrabanke zas nejde internet bank....zajtra budem musiet cválat na postu... 😠

lenkka81
19. jan 2010

ahoj beak, dlho som tu nebola, vcera som si vas len pocitala...tato temá mi pripomina ceských zandárov.... 😀

beak
19. jan 2010

ja neznášam poštu, keď nejde internet bank, radšej počkám aj keď potom platím všetko po splatnosti

velvet26
19. jan 2010

ahoj lenka...treba si nastavit trvale prikazy na ucet, potom nemusis riesit platby... 😉 ale to len taky moj postrech bankarky...
veru, pise sa ako o dusu, ze..co mas nove?

lenkka81
19. jan 2010

zatial dve tehulky, tak som rada už som aj mamine referovala, ze tie babky co si spolu piseme obcas tak dve už cakaju babatko....tak sa aj ona tesila, vie ze vsetky ten neprijemný MA máme za sebou...

velvet26
19. jan 2010

ja zas muza vzdy informujem, co nove.. 🙂
zachvilku mame stranu c. 100 co sme popisali, dobre co...a to je len nieco polovica januara.. 🙂

lenkka81
19. jan 2010

ahoj velvet, mám trvalé prikazy, ktoré platím pravidelne, ale toto su seky ktoré mám kazdý mesiac inu sumu...niekedy sa ani neplatia a tak...

beak
19. jan 2010

občas by som privítala v tom našom pase také mini info....napr odkiaľ si, vek, zamestnanie, atď... a v našom prípade asi aj dátum potratu a vyšetrenia....niekedy sa mi to všetko popletie 😅

lenkka81
19. jan 2010

ja ani nemám nijaké novinky...mám po mrške, cakám ovulku.... 😀