Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@irriss presne toto sa pytam aj ja 😉 ale ani ja ani Katie to nezacala, len sme zareagovali na niektore nezmysli co tu odzneli
...tak sa podme bavit len o teme, ja som vsetkymi 10 ZA
@slniecko77
@katie555 nestidovala som a dovod vas nemusi zaujimat...ale ludia ktory tam studuju z mojeho okolia su mi dokazom.ocitym a aj ich stacilo pocuvat az som chvilu lutovala ze som to neskusila aj ja...slniecko evidentne si nepochopila ake praktiky mam na mysli ale budiz,nesla som proti vam dievcence ale ste uz tak nacate ze cokolvek povie niekto na vasu adresu alebo iny nazor idete po nom ako po udenom...teraz tu naozaj nechcete pomahat ani vas nezaujima kolko deti je bez rodicov,ale zacali ste osobny konflikt a v tom ja nie som ochotna pokracovat s nikym!!!ps...to ze zijete v uk este neznamena ze ste zjedli vsetku mudrost sveta.apropo aby som nezabudla to co vyhovuje vam nemusi vyhovovat inym!!!tak nepretlacajte uk system ako the best of tam kde o to niekto nestoji!howk
@zuzana581 prosim ta nedaj zamknut temu, to by bola skoda 😒 ako pisala liave, tato tema este moze niekomu pomoct
Baby neragujte na tie dve individua (ako si sami hovoria), Katie a slniecko, nech si pisu co chcu a ziju na svojich ruzovych oblacikoch.nech si myslia, ze sme tu vsetci rasisti, a vsetko je tu zle a len tam kde su oni je vsetko najsamlepsie. mne je uplne sumafuk co si tie dve myslia, jednoducho vsetko je o ludoch a neda sa generalizovat. IGNORUJTE ICH prosim. naozaj by bola velka skoda, keby sa tato tema zamkla.
baby a vám šibe či čo? prečo ste tu? ak neznesiete názor, alebo ak s ním nesúhlasite, nesnažte sa za každú cenu ho vyvrátiť, lebo to tu tak potom aj vyzerá... ignorujte sa!!!! Nereagujte na seba! Ak vás niečo konkrétne trápi na užívateľke, vybavte si to cez IP, nezaťažujte do toho iné užívateľky, ktoré o to ani nemajú záujem (pokiaľ niektoré neteší, že je tu na MK nejaké vzrúšo 😅 )
je smutné, že ak sa chcem dozvedieť niečo nové za Slávku, tak sa musím prelúskať vašimi príspevkami typu : ONA ZAČALA PRVÁ!
ako to bolo v tom Bambi?
ak nevieš povedať niečo múdre,tak radšej mlč!
Ps:zalozte temu SOM STASTNA ZE ZIJEM V UK a tam sa hadajte s tymi ktory su stastny ze ziju na sk prajem pelny den
@slavka1212 :( napiiiis naaam ip pliz
@winipega prispevok o 16.03 tam absolutne zavadzas
Prispevok o 16.31 tam znevazujes a urazas
..a uz dost, nemienim odpovedat na veci mimo temu...takto skutocne nic nevyriesite a nicomu nepomozete ked budete obvinovat, ze niekto iny sa dost nevenuje teme, nezdiela ju a nezaujima sa o nu...myslim, ze by sme to tu necitali kebysa nas to bytostne netykalo
@liave nikto nepretlaca uk system ale tam kde sa diskutuje môžeš čakať odlišné názory, nie len jednorazové, ja tu takisto študujem a mozem ti zodpovedne povedat, že az take ľahké to nie je🙂 a zase pokial neskúsis na sebe tak by som take vyhlásenia nedávala🙂 tu napríklad úplatky na škole šancu nemaju. No ale nie o tom som chcela. Fakt chcem podotknut že diskusia nemoze byt len jednostranna.
@slniecko77 už len posledný koment k tebe o 16.03 som žiadny príspevok nenapísala 😅
@popelka5000 no nemáme draha
@natas4 jeeeeej, v jednoduchosti je krasa 😉
..pre tvoju vedomost, teme sa venujem dlhsie ako si myslis, ty si snivala este svoj ruzovy sen o spravodlivom svete 😒
Houk
Cas bezi damy
@winipega prepac 16.06..ideme sa dotahovat?
Pridajte sa alebo si radsej uvarte kavu a ukludnite sa,kam sa chcete s hadkami dopracovat?
@slniecko77 nie ja som s tebou a tvojimi kamarátkami skončila.téma vdaka vám stratila zmysel a fakt bude lepšie ked sa zmaže 😒 VDAKA VAM
@andie25 ale ja tiez zijem v uk,tiez som pisla predtym ze zas nebime anglicanov palicou ,a dokazem tolerovat nazor no nie vojnu a bez priciny...ziadne studium nieje lahke no osobne si myslim ze uk osbnovy nie su take narodne ako napriklad tie slovenske,ale mas pravdu az skusim mozno ti dam vediet ;) zvrhlo sa to tu...aa s tym pretlacanim systemu som myslela ze asi tazko presvedcim niekoho o tom ake je to tu super ked mu to nevyhovuje a nema zaujem spoznat...a uplatky a pod...toto je nieco co sa mi v uk nesmierne paci ;) nic nevybavis po znamosti len tak vsetko si musis vydret zvecsa,na uradich detto;) takze prrrr ja nejdem bojovat za nezmysli!ale chc bojovat za rodiny ktorym zobrali deti a preto som tu...na rozdiel od niektorych ludi...takze asi tak...
chyba mi tu taky ten smajlik so vztycenym prostrednikom.....je mi v poslednej dobe fakt na grcanie z niektorych ludi
@liave dovolim si zareagovat na spravu - ja sa s nikym hadat nechcem a nemienim - ide len o to ze najhorsie sa k tomu stavaju tie co v zivote v uk nezili...Isto aj ty presne ako si napisala vidis pozitiva a negativa tohoto systemu ...v tejto vojne ide skor o to ze baby co tu v zivote nezili si nedaju vysvetlit ze nie vsetko je biele, cierne alebo ruzove...presne ako slniecko hovori ona sa tejto teme venovala daleko predtym bo som ju tu na MK zachytila ked prave tieto baby co teraz do toho 'moc vidia' ani netusili ze nieco take existuje...
Sama musis uznat ze keby si zacala panikarit pred kazdym razom ked mas ist k doktorovi, do skoly alebo jednoducho von tak sa z toho zblaznis, skoncis na psychiatrii a potom asi ti budu brat deti ...
co sa tyka toho studovania na univerzite - vela zalezi na tom ze ktora univerzita - ako pisala tusim slniecko ked chce poprednu co dobre boduje vo svetovych rebrickoch - nie je to prechadzka ruzovym sadom a zdeleka nie je tam obsah strednej skoly na svk ...plus nato aby ti to bolo na nieco musis dosiahnut minimalne 2.1 priemer (co je 60%) ale na dosiahnutie toho musis poriadne makat... A tiez hadzat vsetky univerzity do jedneho vreca je ako ked doma porovnavas Univerzitu komenskeho s nejakou napriklad v sladkovicove...

@katie555 prepáč, ale ty si hus, už som musela.. Nebudem sa ti spovedať, kde sú moje deti, že mám čas na internet.. toto je naozaj trapné už čo robíš!!!!!!!!