Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@elkazu SPRAVNE, a presne o tom by sa tu malo diskutovat KTO? za to vsetko zodpoveda, ale zda sa ze to vsetko su monopoly,ktore malokto len tak ovplyvni, mozno ani kralovna nie 😒
No ja som sa docitala, ze to Blair prislubili bonusy councilom (asi ako nejake mestke okresy na SR), ze ked sa im podari dat nejaky pocet deti na adopciu. Predpokladam, ze on myslel opustene deti z ustavov. Lenze ake deti sa najlahsie umiestnuju? No predsa tie najmensie, takze pracovnicky su velmi usilovne, aby niekoho dali na adopciu. Niekde som sa aj docitala, ze adopcia nad 7 rokov klesla oproti tomu co bolo pred tym Blairovym prislubom.
ach 10 mesacne babatko ☹
http://www.virtualninemocnice.cz/nemoc/osteogen...
vyberam : Na onemocnění se přichází velmi brzo – již v dětském věku, pokud jsou přítomny časté zlomeniny. Někdy se stává, že jsou rodiče dítěte z počátku diagnostiky rentgenem podezříváni z týrání dítěte právě kvůli mnohočetným zlomeninám. Je provedeno i genetické vyšetření.
,,lenze keby to dieta slo aspon do normálnej rodiny, kde by dostávalo lásku,, ibaze tie deti su odtrhnute od milujucich rodicov a davane do rodín, pre peniaze, kde im lásku nikto nedá... a niekto tu písal, ze ak si dieta trosku zvykne, tak ho premiestnia, lebo sa nemoze naviazat na rodinu... Tie deti musia byt velmi nestastne, smutne a osamele...☹
mne tie videa nejdu prehrat..
ozvala sa slávka niekomu?
Baby jdete nekdo toho 6. v Bratislave na demonstraci? Premyslim, ze pujdu...
@czechzuzanaba ano ja idem 😉
@sarifa nemôžeš porovnávať výchovu na Slovensku kedysi a výchovu v Anglicku dnes. Tu je už dnes bitie detí tiež trestné. Pri tomto poslednom prípade odobratého bábätka kvôli polámaným kostiam som si spomenula na jeden prípad u nás, kedy prišla žena s dieťaťom k doktorke a dieťa malo nohy samá modrina. Predpokladám, že v Uk by jej dieťa hneď vzali. U nás doktorka okamžite odoslala rodičov do nemocnice kvôli podozreniu na leukémiu, čo sa nanešťastie aj potvrdilo. 😔
@natas4 Bude. Musí byť, to by sme sa na to kukli, kokos! Ja už som normálne nasratá na toto jednanie. Jak si to niekto dovoluje, rozbiť to najcennejšie - rodinu! Hlavnú zložku ľudskej spoločnosti!!! Začínam pochybovať, že sa v nej ešte stále pohybujeme - v tej ĽUDSKEJ spoločnosti 😠 🙄
@natas4 ved to,ze ju mali s dietatkom spolocne hospitalizovat ako sa to aj zvycajne robi
Ženy, zakladateľka aj ostatné, ktoré sa tu bijete do pŕs, že ako vás zaujíma osud rodín a žien, ktoré prišli o deti tu trávite celé hodiny urážaním a osočovaním iných. To vám to fakt stojí za to? Prečo radšej neriešite, ako je to so Slavkou, kvôli vám sem nenapíše ani čiarku (čomu tiež dosť dobre nerozumiem) a zbytočne sa nechávate uniesť negatívnymi emóciami. Bože už prestaňte, fakt by ste si mohli povedať, že ste už dospelé a nechať to plávať 🙄
a to platí pre:
@zuzana581
@slniecko77
@liave
@natas4
@natas4 akorat se divam, ze to je sobota, toz to pujdem vseci 🙂 Doufam, ze nebude prset.
Tiež by ma zaujimalo, že keď kvôli podozreniu ohneď zoberú dieťa, potom dajme tomu za dva týždne to dopadne dobre, zistí sa iné vysvetlenie, dieťa sa vráti. Kto nahradí tú ujmu odlúčenia? Veď aj tým odlúčením už boli dieťa a rodičia bezdôvodne potrestaní. Nemal by niekto za to potom niesť zodpovednosť? Alebo byť zažalovaný a nahradiť nejakú finančnú čiastku? Odškodné? Ja viem, nemyslím, že zarobiť na odlúčení od dieťaťa, ale skôr mi ide o princíp.
@slniecko77 tam nemalo byť, ospravedlňujem sa ☹ 😔
@indiankaindi 😉 nie som vztahovacna, to je OK
díky baby ,takže sociálka tam bola už dnes cca dve -tri hodky potom čo sa to dozvedeli,fakt super , 😉 🙂 boli fakt milé,rýchle,neskutočné,dufam,že bude už len dobre 😉 ešte raz dakujem 🙂
@indiankaindi tak ty si dobre mimo...ja s tymi individuami vobec nekomunikujem, ja ich ignorujem, tak neviem preco si ma oznacila...ja som tu chcela len ukludnit situaciu, aby sa tato tema nezamkla...
@czechzuzanaba aj my pojdeme cela rodina 😉 a zajtra ideme roznasat letaky
@czechzuzanaba
@natas4
aj ja idem..

@katie555 No ved mi Slovaci nie sme svaty. Tiez sme rasisti ,tiez robime zle tak ako v kazdej inej krajine ze ano.a nikto to nemoze ani popriet... Na slovensku sa deti mlatili na uliciach hocikde si mohla decku strelit za ucho ... tu v anglicku je to zakazane ..tak ktore je horsie v tomto ? SLOVENSKO ci ANGLICKO? a to je len jedno porovnanie ze ano...🙂 to clovek musi zit aj niekde inde aby mohol porovnavat a kritizovat len jeden narod 🙂