icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

natas4
1. okt 2012

@winipega @zuzana581 @czechzuzanaba snad nas bude viac ako na prvom proteste...predsa len pred prezidentskym je velka plocha, aby sme tam neboli malickym flakom

czechzuzanaba
1. okt 2012

@natas4 a odkud ty letaky mas?

natas4
1. okt 2012

@czechzuzanaba tieto letaky mozes vytlacit ak mas moznost a rozdistribuovat kde sa ti len da 😉

czechzuzanaba
1. okt 2012

@natas4 zkusim to poslat mm do prace, at tlaci 🙂 Ale jinak nevim, jestli lidi neodradi ten cas, prece jenom v tu dobu vetsina mensich deti spi po obede.

zuzana581
autor
1. okt 2012

@natas4 ten prvý protest bol podla mňa v zlom čase.. o 16:00 cez týždeň je skoro.. Sobota je podla mňa lepšia..
asi nie je nič nové ohladom toho 10 týžňového bábetka z Irska??

natas4
1. okt 2012

@czechzuzanaba no veru ani mne moc ten cas nevyhovuje, budeme to stihat len tak tak..ale urcite prideme

mataharyy
1. okt 2012

@natas4 a kde v ostatních městech?

natas4
1. okt 2012

@zuzana581 ano sobota je lepsia, ale 14:00 je dost skoro, vela deticiek v tom case spinka...ale zariadit sa to da 😉 neviem ziadne nove infosky 😒

czechzuzanaba
1. okt 2012

@natas4 no my starsi spat nedame, a mladsi moze kdyz tak v kocarku. Ale fajn, ze je to sobota, aspon mozme jet autem a nemusim se s deckama kodrcat v MHD 🙂

zuzana581
autor
1. okt 2012

@natas4 aj mne ešte malý spáva.. nevadí, on pospí všade, máme stále kočík, tak pohoda.. len nech neprší..

vavrenka
1. okt 2012

kocky, nevie niektora ako dopadlo setrenie so @slavka1212?

natas4
1. okt 2012

@mataharyy neviem, ja som z BA...pisala som teraz tym co to organizuju, predpokladam, ze v ostatnych mestach maju ine letaky, kde maju upresnene miesto konania...ked mi odpisu dam ti vediet, kde sa konaju demonstracie

ivka2903
1. okt 2012

Baby, ja vás čítam, ale, prepáčte, z posledných stránok som mala pocit, že názov a hlavne VÝZNAM tejto témy zopár ľudí celkom nepochopilo. Riešia sa tu problémy nešťastných rodín, ktoré prišli o svoje milované detičky.. a myslím si, že riešenie nejakých svojich komplexov tu nemá čo hľadať!
Neviete náhodou niečo o Slávke? dnes som na ňu musela celý deň myslieť.. Snáď to všetko skončilo dobre a už SS k nim nikdy neprídu!!!!

mataharyy
1. okt 2012

@natas4 No a je nějaká stránka, či místo/organizace, kde se dá zjistit více informací, nebo je to narychlo seskupené pár jednotlivci?? 😕

natas4
1. okt 2012

@czechzuzanaba
@zuzana581 moja ma zas v tom case obed...ale jasnacka, ze v sobotu jej to poposuvam 😉

mataharyy
1. okt 2012

@natas4 díky 😉 tak když něco zjistíš, dej vědět

zeleny_cajik
1. okt 2012

@natas4 nedame tam stretko?

natas4
1. okt 2012

@zeleny_cajik dajme 😉 som na teba dnes myslela, ze asi len citas, pre istotu 😀

zeleny_cajik
1. okt 2012

@natas4 som na dovci a citam sporadicky...nechcem si ju kazit 😉

natas4
1. okt 2012

@mataharyy nie je za co 😉

natas4
1. okt 2012

@zeleny_cajik tak to si dnesnu debatu ani necitaj radsej 😉 peknu dovolenku

kadri
1. okt 2012

@natas4 podobny pripad bol v uk

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-...

mozete dat odkaz na fb, nie som registrovana

natas4
1. okt 2012

@mataharyy
PRAHA - Karlovo namestie
KOSICE - Hlavna ulica pri Vedeckej kniznici
SERED - Namestie slobody
BELFAST - City Hall
ZILINA - neviem kde

brumka111
1. okt 2012

hellooou, Slavka sa nikomu neozvala..... ☹ . No, nemam z toho dobry pocit.

natas4
1. okt 2012

@kadri hrozne ☹ ☹ ☹ dala som to na FB

czechzuzanaba
1. okt 2012

@brumka111 taky na to myslim..

monnaa
1. okt 2012

@brumka111 ja tiež na ňu myslím, včera sľubovala, že dá určite vedieť ako to dopadlo, možno niekomu do ip...ale tiež nemám z toho dobrý pocit 😖

sirinka
1. okt 2012

baby inak ako vlastne su etraz na tom conkovci? oni uz maju definitivne pokoj?

begibn
1. okt 2012

@brumka111 tiež by som rada vedela, ako to dnes celé dopadlo, veľmi som dnes na Slávku myslela a držala jej palce