Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@bibio Ja nie som na FB, tak neviem..Ale je to postavené na hlavu!!! Otec, lajk, má dokázať pre súdom a pred odborníkmi, že jeho dieťa trpí nejakou chorobou, v dôsledku ktorej malo 21 fraktúr???? Keby bol vyštudovaný medik, tak nepoviem ani pol slova.. ale takto??? veď to je jasné, že ho na tom súde budú chcieť zotrieť argumentmi odborníkov, na ktoré bežný človek nemá šancu reagovať!!!!
Pred par minutama jsem dostala zpravu od Slavky...pozadala mne, abych Vam napsala ja...
Je zasypana postou..je zasypana celym dneskem..nabira silu spolecne se svou rodinou, coz znamena, ze jsou spolu a vsichni... 😉
@sarifa no napríklad ja som šla s 5 roč. synom lebo mal reakciu akú dovtedy po očkovaní nemal..........sčervenelo mu miesto v pichu a trocha napuchlo...........ani som neverila že môže byť zlá vakcína.........keďže takéto komplikácie mali aj ďalšie deti očkované tou istou s tým istým číslom...............všetkým nasadili atb............mali 10 cm červený kruh na nožičke
@irriss no a to je to, co tu asi vsetky chceli pocut, ovplyvnene vsetkymi tymi udalostami ohladne ss, ze ci islo len o bezvyznamny plany poplach alebo sa deje nieco vazne. Ja necakam, ze tu bude slavka rozoberat podrobnosti, to nikto od nej ani nechce, len sme to s nou prezivali a v podstate sa nas to vsetky, ktore zijeme v UK, dotyka, tak preto ta zvedavost, zo strachu o nu, o dalsie rodiny, o nase rodiny...
@jankalac
Napiste primo Slavce..neposilejte vzkazy pres mou osobu, prosim... ☹
Kdyz napisete kratkou zpravicku v podobe jednoho-dvou radku, urcite si vas precte.. 😉
SLAVKA JE TU S NAMI....urcite i v tento okamzik..pokud ji neco chcete rici, adresujte to primo ji...
Urcite ji to potesi 🙂 Vid..Slavko.. 🙂 @slavka1212
@irriss bohužiaľ som cítila rovnaké, že pre @slavka1212 nič neskončilo. Keby bolo ok, napísala by sem, že zbytočná panika. Je mi jasné, že verejne už nebude písať, ale kto ste s ňou v kontakte, nech nemlčí, nech sa obráti na médiá, na štátne orgány sa spoľahnúť nedá 😠
@bibio tak ja mám dosť z tohto všetkého!!! všetky tieto prípady ma úplne rozhodili, celé dni myslím na ivanku a jej deti, slávku a jej rodinu, teraz na benjamínka a jeho rodičov.. a ono to nekončí, práve naopak, začínajú sa vynárať nové a nové katastrofické prípady kradnutia detí!!! Obávam sa toho, čo sa udeje zase zajtra, pozajtra.... A najhoršie, že týmto rodinám nikto nepomáha.. SR tvrdí, že pomôže, tak dúfam, že tak aj bude a detičky sa vrátia späť k svojim rodičom.. Je to moja nočná mora. Aj ked sa ma to bytostne netýka, stále mám pocit, že som toho súčasťou a chcem im všetkým vyjadriť maximálnu podporu! Nedokážem si ani predstaviť, čo tie rodiny prežívajú. Ved ja by som bez môjho syna zomrela!!!

@aliza ty v tom nevidíš súvis s krádežou toho malého?