Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
dobry advokat by takej klientke ako je pani boorova hned povedal,ze sama mu stazila velmi situaciu svojim chovanim.ako dokaze sudu jej doveryhodnost a dusevnu odolnost? a schopnost preto postarat sa o deti ? co povie sudu?´´ moja klientka vedome klamala a a obvinovala ? a to uplne ucelovo? alebo moja klientka je taka labilna a dusevne neodolna ze myslela ze obvinenim manzela situacia pre nu bude vyhodnejsia? alebo ze moja klientka v krizovych situaciach je lahko ovplyvnitelna a panikari a robi neuvazene rozhodnutia?
aky padny argument by mal pravnik aby poukazal na to,ze tato jeho klientka je schopna sa postrarat o deti a ich vyvoj?
dobry odvokat by jej otvorene povedal,ze ani relacia a zbieranie penazi a cela ta kampan namierena a vedena jednostranne neprispeli k jej dobrej reputacii. hlavne ked vec nebola este skoncena.
dobry advokat samozrejme bude skumat vsetko ako to skutocne bolo a prave priciny preco sud deti odnal .nie to co subjektivne mysli ona a jej matka.no, jeho pozicia by nebola ruzova s takou klientkou. 😒
"Detí sa nikdy nikto neopýta, čo by chceli.. deti sú vec.. nemôžu rozhodovať o ničom.. nemajú city.." ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@alice107
Advokatum je POVOLENO lhat..VUBEC bych se nedivila, kdyby ji tuto strategii poradil sam ADVOKAT.. 😠
a posleze sam odstoupil a nechal ji na pospast dalsimu advokatovi, ktery vymyslel dalsi a dalsi varianty!!
kdybys vazne byla zbehla v teto "kategorii" vedela bys to a nemusela bych to psat ja..ja-t.j.svedek a obet advokatskych intrik.. 😠 😠 😠
A jeste napisu jednu vec, kterou jsem si nechavala az dodnes pro sebe..(zkusenost osobni)
mluvi se tu neustale o tom,ze Ivanka si za to muze sama, tim,ze vypovedela tak, jak vypovedela..
Rada bych upozornila i na takovou REALITU - metodu,ktera se jmenuje HYPNOZA a je pouzivana bezne v podobnycch pripadech ...je praktikovana a doslova vam vlozi odpoved dotycny psycholog-pssychiatr do huby- pardon do pusy.. 😢
i toto je forma natlaku...POVOLENAAAAAAAAA
p.s. ten kdo neveri..nevadi....😉 vysvetlovat a prat se za "pravdu nebudu"..je to informace, rozdelila jsem se s Vami o ni a tim tto konci..
ja sa teraz zamyšlam, že je zvlaštne, že keď deti odoberu rodičom daju ich hneď do inej "rodiny"u nas taketo dieťa predsanajskor zdiagnostikuje3mesiace, kde ho sleduju lekari a psychologovia, aby zisili či bolo tyrane ako sa sprava a čo bude pre neho najlepšie...ako možu dať dieta ludom,kt. ho nepoznaju teda mu nerozumeju nevedia co mu je, nie su vyskoleny a nemaju na to žiadne vzdelanie...ved ak niektori ludia nemaju deti nevedia o vychove vobec nic...+k vlastnemu dietatu mate city, ale cudzi ludia?mu mozu sposobit traumu na cely život... ked sa aj to dieta vrati jeho rodicom uz nikdy nebude ako pred tym a bude sa bat ci sa to niekedy nezopakuje...
@sirinka dobry advokat prave na zaciatku ked sa klient pride poradit a ten zisti skutkovy stav veci jej povie pravdu,ako si na tom ona stoji.ze prave ona je pricinou preco ten spor jje zle vyhratelny.iby zly advokat zamlcuje skutocny stav veci.aby neprisiel o honorar.dobry a spickovy advokat ma spickovu klientelu a nemusi klamat klientke o stave veci. 😉
@irriss advokat ktory by jej toto poradil by nebol spickovy. advokat na sude nesmie klamat.asi taky ´´advokat ´´by jej to poradil ako ten poslanec co za nu pisal tie navrhy 😀 dobry advokat si vybera klientov a takato zena jej pre neho nedoveryhodna a hned by jej povedal ze jej sance si znicila sama.
advokat ako iny ucastnik na sude nesmie klamat.a uz vobec nie obvinovat niekoho nepravom zo spachanie deliktu.pretoze by sa dopustil tr.cinu. tie info o advokatoch mas odkial? z americkych filmov?
@alice107 MYLIS se advokat je povinen najit nejlepsi cestu jak z pruseru ven..! jakoukooliv formou...coz je lez a podezrivani.
Neustale mne presvedcujes o tom,ze na soude maximalne vynasis kos s odpadkama.. 😠 😠 😠 😠
Byla jsi nekdy pritomna soudniho preliceni opravdu VELKYCH PRIPADU? pokud ano, vis, ze se vymeni NEKOLIK ADVOKATU behem celeho letiteho procesu....je zvoleno nekoli rozlisnych strategii...
Spickovy advokat chrani klienta od nejtezsiho paragrafu - prave pomoci lhani...
takto probihaji i soudni preliceni, kdy si vezmes na sebe vinu, aby nebylohur..i kdyz jsi nic neudelala..!!!
Casto je lepsi a vyhodnejsi rict, ano, udelala jsem to,nez se prat o pravdu a mit nekonecne soudy a nedostatecne svedky pro tvou nevinu!!!
Takto pristoupis na smir a casto je ti trest snizen nebo odpusten!!Pokud trvas na tom, ze jsi nevinna muze dojit i k odsouzeni na zaklade dohad..
tot realita....
@alice107 ahoj mam vysoku pg..zaklad je rodina nech si pravo hoovori co chce je povinnostou spolocnosti rodine pomoct a nie ist po krku matke. ked hovoris o pani borovej aby mala pravne podlozene mat starostlivost o cudzie deti a jej ich zoberu ..keby bola taka hrozba pre spolocnost na sk by v ziadnom pripade nedostala povolenia..zakony su paragrafy krutia sa ako kto potrebuje. videla som videa ako odoberaju deti ...ako pedagog vravim je to cele zle...system ide proti zdravemu socialnemu vyvoju.deti.pri takychto nasilnych scenach hrozi realna psychicka porucha. deti...nie su chranene pred nasilnemu chovaniu sa voci ich rodicov..pri vsetkej ucte k tebe chapem tvoj postoj ale moj ako profi z inej strany hovori..je to proti zaujmu dietata..na sk musi matka povolit adopciu a nie dieta ihned davat na adopciu.a dalej..ja to vnimama ako porusenie statnosti slovenskej republiky su to slovenski obcania tu sa nehra mna domacom piesocku..to je medzinarodne pravo a pokial sa deti neprevinili trestnym cinom niktop nema pravo ich zdrziavat proti ich voli na cudzom, uzemi..ak ma porazena uk nejake namietky ma ich odovzdat sk socialnemu systemu..mna to vrcholne uraza..my tu nezijeme v zemljankach..a mame svoj system..uk urazili slovensko..tak to vnimam ja ako obcan sk
@alice107 😀 😀 😀 keby pravnici neboli ochotny obhajovat vrcholne nedoveryhodnych ludi a jasnych zlocincov, ukratili by sa mozno o najvacsie zisky, ake vo svojom zivote dokazu zarobit.... takze svoje subjektivne pocity si nam uz vyzradila, ale prosim ta, neprezentuj taketo bludy ako fakty...
@mystery1 netreba boh vie aku diagnostiku tzrane dieta som spoznala lahko...sedi v zdanej lavici je plache odpoveda ano nie..druhy typ..priliz agresivne..tam je bud aj zdravotny stav,,treba diagnostifikovat..ci nejde o vrodenu poruchu.alebo ho biju doma a on to tak dava na inzch detoch von....treti typ..priliz kontaktne dieta..chce byt stale s pedagogom pomaha...az nad ramec..to su zakladne typy co nas ucili v skole..netreba ani tri mesiace..
@jolinka prezila som vysluch..jeden 24 hodinovy dvaaja policajti a svetlo ........prisaham ak by islo o deti este hodinu tak ma zlomia a priznam aj minuly zivot v ktory neverim..otazky zmetu cloveka stale dookola to iste az to to iste nie je...brutal..preto verim ze ak sa system rozhodne dostane cloveka kde chce...
🙂
@dusika11 ano presne tyrane dieta poznas hned urcite sa nepyta domov je stastne ze je prec z prostredia kde mu bolo zle kde sa boji...proste to vidis urcite sa nepyta za rodicmi boji sa a nechce ich.Chapala som to ked som bola dieta a teraz to chapem este viac.Moj nevlastny otec bol pedagog rovnako ako jeho mama a setra ale on bol psychopat, moje detstvo bola nocna mora triasla som sa ked isiel domov po schodoch a daval kluce do dveri...bola som mila usmievava a zhovorciva co som aj teraz, ale tesila om sa ked som mohla byt od neho co najdalej a urcite by som s nim dobrovolne nebola ani minutu asi tak preto poznam ako to chodi tu a nase diagnosticke centra su na to dobre lebo ked dieta niekto supne cudzim ludom bez dozoru...kde ich nema kto odkontrolovat nikto nikdy nevie co sa s nimi deje
106 deti predanych bez papierov vonku.........teraz jojka
teraz v novinach joj -obchodovanie s detmi
@dusika11 v prvom rade tu ide o zaujem deti.nic to nema z ochranou spolocnosti. sud uznal na zaklade dokazov ze nemozu zit pod dohladom a v starostlivosti rodicov. bodka. a mylis sa ze rodic vzdy musi povolit adopciu.nie vzdy.sud v pripadoch ked rodicia su pozbaveni uplne rodicovskych prav nahradza suhlas rodicov sudnym rozhodnutim.inak namiektu zakazu adopcie mohla podat pani boorova sama. preco to neurobila?
zatial sa jedna len o docasnu pestunsku starostlivost.ty si videla rozhodnutie o adopcii? 😉
prepac ty ani nikto iny nie je povolany polemizovat zo zakomnni uk.kto tam zije musi sa im prisposbit a aj kulture a nahladu na prava dieta.citala si ich?
ubezpecujem ta ze uk a aj zapadna cast eu ma velmi vyspely soc.system pomoci rodinam.az privelmi.a to taki ludia zneuzivaju aj to mi mozes verit.
ale nemozes od statu cakat /nie je to jeho uloha/ starat sa za rodicov o deti.uk sa stara az velmi.to by si sa cudovala.
na psychiku dietata mala mysliet matka a rodicia ked stat musel deti zo starostlivosti odnat. ak to urobil mal vazny dovod. myslis ze je lacna vec starat sa o deti ? prave by bolo lahsie prehodit ich na sk nech sa stara sk stat.
sk strana nepochybila .mohla tu namietku podat ale nemusela.nie jeto povinnost statu.
sud v uk na riadil l ochranne opatrene vo forme odnatia deti.rozumies uz tomu? 😉OCHRANNE opatrenie je ina vec ako trest. tym sa zabranuje tomu aby deti dosli k uhone .
a potom sa rozhodne na zaklade skutkoveho stavu ci podmieky su take,aby sa deti rodicom mohli vratit. zatial je vsetko otvorene.mozeme polemizovat preco je to tak ´´dlho´´ ale to je znovu o poznani skutocnosti a pravneho systemu uk.
takze nechajme to na uk organy a uk sud. 😎
@dusika11 tyrane dieta ked ho ides pohladit sa schuli lebo sa boji ze ho idu udriet. netreba na to velku logiku spocitat si jeden a jeden. nemusia vzdy byt viditelne fyzicke znaky (mozu byt pod trickom, nohavicami). ale spravanie ukaze ake je dieta.
este male upozornenie, nereaguj na alice107 pretoze ona vie vsetko a pri vsetkom bola. je ta najmudrejsia a my vsetky sme tu sproste a nic nevieme.
--------------------------------------------------------------------------------------------
halooooo
----------------------------------------------------------------------------------------------
prečo reagujete na niekoho kto sa snaži presvedčiŤ všetkých o opaku 😉
môže byť za to slušne platený 🙂
@alice107 no...isteze vsetko pre deti ale detom nikto nevrati strateny cas..co mohli byt s matkou...a zapadny system..no robila som na vyletnej lodi kedysi to si mala vidiet tie vychovane deti zapadu...pozerala som relaciu uk..vola sa to najprisnejsi rodicia..no strnastrocnych posielaju na tyzden do inzch casti sveta na prevychovu..dieta odmieta chodit do skoly fetuje rodic pre neho nie je autoritou...asi preco>>??? rodic sa tak boji ze mu dieta zoberu az nedava okrem penazi ziadne limity..a zrazu ich daju pracovat do slamu v indii..no jo..kedysi som tomu nerozumela ako to ze nepocuvnu rodica ..ako to ze matka na vyletnej lodi necha dieta behat vsade a robit co chce..dnes uz tomu rozumiem..nic v zlom znova opakujem su to sk obcania a patria domov.s chartov detskych prav ta asi tromfnem,,to jedine sme mali v skole..liznute s prava..a toto je proti pava dietata..ja osobne vyzvem sk aby dalo uk na strasburg.. 😉 o kolko sa stavis ze vyhrajeme????
@alice107 zabudla som pani borova nepodala odvolanie kvoli peniazom ak som dobre informovana nemala tolko iac nic v zlom ale podmienka mat vlastnu izbu pre stastne dieta to je co za blbost??? vies na co moja mamka spomina na detstvo pocas vojny ked vyrastala s dalsimi detmi co im postrielali rodicov a vies ako??? na sene spolu...a pasli husy ..a predstav si spolocne s chlapcami 😎 a vies ze mala nadherne detstvo ked ssa spolocne delili o jablcko co im dali nemci???no a ..divna to vec do dnes sa maju vsetci radi..navstevujeme sa a niekedy im ticho zavidim co vsetko prezili...top by si zgustla socialka

dobry advokat by takej klientke ako je pani boorova hned povedal,ze sama mu stazila velmi situaciu svojim chovanim.ako dokaze sudu jej doveryhodnost a dusevnu odolnost? a schopnost preto postarat sa o deti ? co povie sudu?´´ moja klientka vedome klamala a a obvinovala ? to uplne ucelovo? alebo moja klientka je taka labilna a dusevne neodolna ze myslela ze obvinenim manzela situacia pre nu bude vyhodnejsia? alebo ze moja klientka v krizovych situaciach je lahko ovplyvnitelna a panikari a robi neuvazene rozhodnutia?
aky padny argument by mal pravnik a by poukazal na to,ze tato jeho klientka je schopna sa postrarat o detia ich vyvoj?
dobry odvokat by jej otvorene povedal,ze ani relacia a zbieranie penazi a cela ta kampan namierena a vedena jednostranne neprispeli k jej dobrej reputacii. hlavne ked vec nebola este skoncena.
dobry advokat samozrejme bude skumat vsetko ako to skutocne bolo a prave priciny preco sud deti odnal .nie to co subjektivne mysli ona a jej matka.no, jeho pozicia by nebola ruzova s takou klientkou. 😒